woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Vier gewonden bij zwaar eenzijdig ongeval aan de Kwattaweg

VIDEO: Vier gewonden bij zwaar eenzijdig ongeval aan de Kwattaweg

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een zwaar eenzijdig verkeersongeval iets na middernacht rond 00.15u aan de Kwattaweg ter hoogte van de Ramdasstraat, zijn vier personen gewond geraakt.

Waterkant verneemt dat de personenauto met een vrij hoge snelheid over de Kwattaweg reed richting Munder. Op een bepaald moment haalde de bestuurder een voorrijder in. Bij het terugkomen op de rijbaan, verloor hij de controle over het stuur en knalde tegen een schutting.

Een persoon raakte bekneld in het voertuig. Het Korps Brandweer Suriname werd ingeschakeld om het slachtoffer te bevrijden. Bij aankomst was de persoon reeds bevrijd door omstanders. De manschappen van de brandweer hoefden niet op te treden. Zij verleenden assistentie aan het ambulancepersoneel.

Er werden twee ambulances ingezet om de slachtoffers te vervoeren naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. De ravage aan de schutting is enorm. De auto raakte zwaar beschadigd en is door een ingeschakelde sleepdienst afgevoerd. Hieronder een filmpje van de situatie ter plaatse:

https://www.facebook.com/128252363888224/posts/2981780561868709/

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Bepaalde gasten hier die kunnen het maar niet begrijpen dat de gewonden misschien wel toestemming haden om na 23:00 op de openbare weg te zijn ze zijn zo slim dat ze maar niet kunnen snappen dat mensen met vitale functies een ontheffing hebben
  Met zulke moet Suriname vooruit komen


  Maak melding
 2. Je hebt misschien toestemming om op straat te zijn maar niet te vliegen. De auto was ook propvol.
  Het waren zeker zuiplappen die snel naar huis vlogen. We horen dat ook wel. Kunnen ook rovers zijn


  Maak melding
 3. de controle op het na leven van de avondt klok moet serieuzer,en strenger, avondt klok is avondt klok,en niet met uitzondering van bepaalde personalia
  ik heb de indruk dat het niet geldt in bepaalde gebieden ,come on


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES