Man door 16-jarig neefje en diens vrienden bestolen van SRD 100.000

8
Politie Suriname

De politie in Suriname heeft maar liefst zeven verdachten aangehouden op verdenking van diefstal van een groot geldbedrag. Een benadeelde deed aangifte van diefstal bij de politie van het bureau Richelieu van iets meer dan SRD 100.000. De benadeelde vermoedde dat zijn 16-jarig neefje S.G. de diefstal had gepleegd.

Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de recherche afdeling van Politie Regio Oost. Het Regio Bijstand Team Oost (RBTO) werd in ook in stelling gebracht om S.G. ter aanhouding op te sporen. Op donderdag 7 mei zijn de 16-jarige S.G en zijn vrienden Ivanildo P.(22), Anton P. (31) en de autobestuurder Olton P.(46) staande en vervolgens aangehouden door leden van het RBT.

S.G. en zijn vrienden reden in een auto die bestuurd werd door Olton,P. Bij een onderzoek in het voertuig werd een groot deel van het geldbedrag terug gevonden. Het geld was verstopt in de motorkap van het voertuig. Deze verdachten werden overgedragen aan de recherche van Politie Regio Oost.

Het onderzoek van de recherche bracht nog drie verdachten in beeld te weten: de 17-jarige M.G. de 17- jarige J.D en de 18-jarige B.D. Deze verdachten zijn ook aangehouden omdat zij ook een deel van het gestolen geld bij zich hadden.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn alle zeven verdachten in verzekering gesteld en is het geld hangende het onderzoek in verzekering gesteld, aldus de politie.


8 REACTIES

 1. Einde van feesten met gestolen geld. Begin van verblijf in the recreatie oord Santo. Even zijn ouders laten opdraaien voor het verschil en verdubbelen voor gebrek aan een opvoeding. Zijn ouders verdienen ook een straf.


  Maak melding

 2. Van je familie moet je het hebben!! Jullie schreeuwen politiek is corrupt maar een groot deel van de bevolking is corrupt! Mentaliteit van Zuid Amerika, Suriname staat straks gelijkt qua corruptie met z’n buurlanden!

  Gaat er moeilijk uit helaas! Zolang het zo blijft zal Suriname nooit vooruitkomen!


  Maak melding

 3. Blakaboy 13 mei 2020 At 02:08
  Mpp, zelfs familieleden zijn zo dieftig. Kier deng alla mala, doodstraf. Helpen we de wereld ook met de overbevolking.@@@

  Als ze de doodstraf moeten krijgen Wat moet boefdraad en de ande coruptelingen dan krijgen
  Hoe kom jij erbij dat de wereld overbevolkt is en min 7 dat zal iets helpen on Suriname alleen sterven er meer dan 7 personen per dag kijk maar in de krant
  Dus je bent de grootste dombo hier die zomaar iets roept zonder overna te denken hoe dong kaw


  Maak melding

 4. Als de bindmiddel tussen families, kwijt is en het vertrouwen met de regering, zoek is, krijg je zulke feiten.

  Hoewel velen, goed zijn opgevoed, hebben ze een beroep van” leven van anderen te beschadigingen” gemaakt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.