Echtpaar bruut overvallen en vastgebonden met duct tape in badkamer

9
politie Suriname

Een echtpaar is vanochtend rond 03.00u bruut overvallen door vijf gemaskerde en gewapende rovers in hun woning aan de Maddie Ragopersadweg in het district Wanica. Waterkant verneemt dat allen gewapend waren met een vuistvuurwapen. Daarnaast waren drie van de criminelen ook gewapend met respectievelijk een hamer, cutter en koevoet.

Volgens de politie was het echtpaar aan het slapen toen zij werden overvallen. De man werd geslagen aan zijn hoofd. Vervolgens werden de slachtoffers gebracht naar de bad-toiletruimte en vastgebonden met duct tape. Hierna werd het pand overhoop gehaald en spullen buitgemaakt.

De rovers forceerden een achterdeur om de woning te betreden. Na de daad verlieten zij die ook via de achterdeur. De daders maakten een Toyota Rav 4 met een PJ kenteken, SRD 9800, gouden sieraden, 2 televisie toestellen, 2 laptops, 2 mobiele telefoons en bijouterien buit.

De politie in Suriname kreeg de melding van de beroving en ging ter plaatse voor onderzoek. Er wordt gewerkt aan de opsporing en aanhouding van de criminelen.


9 REACTIES

 1. De roofovervallen nemen steeds ergere vormen aan. Ook neemt het aantal flink toe.

  Wat een puinhoop is het geworden in Su.

  De regering is enkel bezig met hun nutteloze show projectjes, terwijl de bevolking zich moet indekken tegen rovers op straat, en elk dubbeltje moet omdraaien door de rovers in de regering.


  Maak melding

 2. Ik stel voor dat in de volgende regering een soort Duterte van de Filipijnen. Ledematen afhakken maar daar voeg ik aan toe geen recht op medische verzorging en voedsel van de overheid.
  Opknopen of anders de doodstraf toepassen is a piece of cake voor hun daden. Ze moeten het voelen en pijnlijk wegkwijnen. Zij moeten zo een schrikbeeld zijn voor aspirant criminelen.
  Voor de grootste Surinaamse moordenaar schurk en drugscrimineel vraag ik toestemming om alles met hem zijn naaste familie en handlangers/vrienden te mogen doen ze zullen in Het Fort verzameld worden en het publiek mag toekijken n ideeën aandragen.
  Verder al hun vastgoed roerende en onroerende goederen aan gort/in de fik schieten.
  Vlak voordat ze sterven mogen ze bij bewustzijn eindigen op en brandstapel. Er zal verder een wet moeten komen om deze beesten te ge/herdenken of enig gedenkteken op te richten.
  Clean Sweep!!

  Het lijkt zo onwerkelijk dat ik jaren in verschillende huizen heb gewoond zonder 1 stuk dievenijzer. Deuren werden gewoon dichtgetrokken.
  Tose were the days!!


  Maak melding

 3. @ Sammy the Queen,

  Dit soort boeven moet je oppakken, uitwringen en daarna zet je ze op het Hendrik VIII dieet, of te wel inmetselen.


  Maak melding

 4. Wacht niet op de politie, koop een wapen en handgranaten.

  Alleen moet je wel een volautomatisch geweer hebben als een bende je huis insluipt, ruimt dan veel sneller op.

  Als je de dieven weet te overmeesteren, goed vastbinden. Meeslepen naar een onbekende lokatie, de handgranaten aan hun lijf vastplakken en het ringetje op afstand met een koordje lostrekken. De aasgieren en andere aaseters ruimen de resten wel op. Opgeruimd staat netjes…


  Maak melding

 5. Er zijn mensen die het opnemen voor criminelen als ze in een pro wagen worden gesmeten of erger.
  Ik heb geen meelij als ze omgelegd worden.
  Ik kan ook slachtoffer worden ben tig jaartjes jonger wil niet weten wat deze duivelse kerels met me zullen doen.
  Ik zal ze vervloeken dat ze zwervers worden.


  Maak melding

 6. “Ik zal ze vervloeken, dat ze zwervers worden” betekent dat ze samenleving nog steeds tot last zullen zijn, terwijl het de bedoeling moet zijn ze uit se samenleving te halen. Simpelweg omdat zij daar niet thuishoren.

  Voor al de lieden die roepen en schreeuwen hoe goed het gaat met Su wil ik aangeven, dat het wet van meden en persen is, dat criminaliteit als enige uitweg voor een bestaan wordt aanvaard door een hele grote groep laag- en ongeschoolden.

  Ze zitten overal, maar de aanhang van een bepaalde partij bestaat voor het overgrote deel uit zulke lieden en het gedeelte dat enigszins geschoold is rooft het land leeg zonder enig gevoel van schaamte.

  Allemaal hangen zij de oprechte vrouw of man uit, maar het zijn eigenlijk parasieten, ondingen, in mensengedaante en het wemelt van dit soort lieden in Suriname. Lijkt wel een ongekend woekerend soort onkruid.


  Maak melding

 7. WANNEER ZAL DIT NOU EENS EEN KEER OPHOUDEN, ZE NEMEN ALLES MEE ALSOF ZE ERVOOR GEWERKT HEBBEN , ALSOF ZE VOOR DIE SPULLEN BETAALD HEBBEN. WANNEER KOMT ER HIER EEN EIND AAN ZELFS NU MET DE AVONDKLOK WORDT DIT NOG GEDAAN, WAAR EN WANNEER BEN JE VEILIG. ALS JE ZE DOODSCHIET HEBBEN DE BURGERS FAMILIE LEDEN ZOVEEL UIT TE LEGGEN HOE GOED ZE NIET ZIJN OF WAREN, ALS DE POLITIE ZE ALS BEESTEN BEHANDELT, OMDAT ZE OOK ZO MET SLACHTOFFERS OMGAAN WORDT ER GEKLAAGT, MAAR ANO DEE NA IENIE DING SOESOE, ALLES WORDT MEEGENOMEN ZELFS DE AUTO HOE DAN. DIT IS ZEKER TE ERG VOOR WOORDEN. IK VRAAG MIJ SOMS AF OF DEZE GASTEN WEL EEN HART HEBBEN, ALS ZE WEL OOK EEN MOEDER EN VADER HEBBEN, EN OF WEL KINDEREN !!!!!!!!! EEN ZWART HART EN ZE WAREN GEMASKERD DUS JE WEET NIET WIE ER EN WELK GEZICHT DAAR ACHTER DIE MASKER ZIT, AL DEZE ZAKEN MOET VERBODEN WORDEN IN SURINAME HET VERKOPEN VAN MASKERS EN DERGELIJKE JA DANK JE WEL CHINEZEN. DIT IS ZEKER WEL TE ERG VOOR WOORDEN.


  Maak melding

 8. Het lijkt steeds erger te worden. Je bent in eigen huis nog niet veilig. Waar moet dat heen?!
  Ik kan mij voorstellen, dat mensen illegaal wapens gaan aanschaffen om zich te kunnen verdedigen.
  Ik zou dat in ieder geval overwegen als ik zoiets had meegemaakt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.