Dief op heterdaad betrapt bij stelen koperen buizen uit onbewoond huis

5
Man deed zich voor als 'lukuman' om vrouwen te misbruiken

De 30-jarige Ganesh L. is op donderdag 7 mei aangehouden door de politie van het bureau Munder. De politie kreeg via het Command Center een dievenmelding op een woonadres. De wetsdienaren deden het adres aan en konden Ganesh aanhouden, meldt het Korps Politie Suriname.

Zijn kompaan maakte zich uit de voeten en wist zo uit handen van de politie te blijven. Ganesh en de andere dief waren bezig met het stelen van koperen buizen uit het huis. Het huis is momenteel onbewoond. De eigenaar van het huis is achterhaald en zal nagaan of andere spullen daaruit gestolen zijn.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Ganesh in verzekering gesteld. De politie werkt aan de aanhouding van zijn kompaan, aldus de politie.

- Advertentie -

5 REACTIES

  1. Het probleem in Suriname is dat criminelen niet naar behoren gestraft worden.Anderen worden lijders ondanks hun criminele daden .,veroordelingen,internationale wanted lijsten en noem maar op..
    Echt een land in chaos.


    Maak melding

  2. Dus hij wou Djoeka spelen he? Nu heeft hij Hindoestanen ook zwart gemaakt als rovers . Ze moeten hem met een spariwipie bewerken, zodat andere geen lef zullen hebben om te gaan stelen. Koting ma pangpang ghin . Saka Saka foe foer mang .


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.