vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBromfietser steekt haastig de weg over en geschept door dienstauto

Bromfietser steekt haastig de weg over en geschept door dienstauto

-

Does Travel - naar Suriname

Deze bromfietser is dinsdagmiddag op de hoek van de Franchepanestraat en Brokopondolaan gewond geraakt, nadat hij haastig de weg overstak en geschept werd door een aankomende dienstauto van de overheid.

De bromfietser reed over Franchepanestraat en wou de Brokopondolaan overstreken om naar het ander gedeelte van de Franchepanestraat te gaan richting Zonnebloemstraat. Daarbij haaste hij zich en onderschatte de snelheid van de aankomende dienstauto die over de Brokopondolaan kwam aangereden richting Jagernath Lachmonstraat.

De bromfietser werd geschept door het voertuig en kwam hard te vallen op de weg. De Surinaamse politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek.

Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp in Suriname. Hij heeft een beenfractuur opgelopen. Het voorwiel van de bromfiets raakte behoorlijk beschadigd

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Hij is afgevoerd naar het spoedeisende hulp in Suriname.🤨oo…hij was in Guyana toen het ongeluk gebeurde noh WATERKANT.NET.


    Maak melding
  2. Altijd maar haast hebben. Haast om op de begraafplaats te gaan liggen voor de eeuwige rust. Ze leren het nooit af.


    gemodereerd
  3. hahah ik vraag me altijd af waarom de nederlandse of de franse politie de aken in suriname niet afhandelt,en had hij de pech dat het een auto van de overheid was .waarschijnlijk was er niks gebeurt als de wagen niet van de overheid was.
    wat een journalistiek …lol


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES