Bejaarde vrouw (72) bruut overvallen en vastgebonden in woning

23

Een 72-jarige vrouw in Suriname is gisterochtend rond 03.00u door twee rovers overvallen in haar woning aan de Balaweg, zijstraat Nieuw Weergevondenweg. Volgens de Surinaamse politie lag het slachtoffer te slapen toen zij werd overvallen. De rovers die gewapend waren met houwers forceerden een raam om de woning te betreden. Vervolgens stormden zij de slaapkamer van de bejaarde binnen en sprongen op haar. Daarbij drukten de criminelen een houwer op de keel van de vrouw en vroegen haar naar geld.

De bejaarde gaf de rovers te kennen dat zij niet veel geld en waardevolle spullen heeft. Zij gaf de verdachten SRD 1500 wat zij in huis had, maar zij waren niet tevreden. De vrouw zei tegen de rovers dat ze niets meer heeft en dat haar kinderen inkopen voor haar doen. Het slachtoffer werd toen vastgebonden en de kleren in de kamer werden overhoop gehaald.

Na de daad verlieten de rovers de woning. De bejaarde wist haarzelf te bevrijden en deed de kamerdeur op slot. Toen ze merkte dat er geen gestommel meer was in de woning, kwam zij uit de kamer en belde haar dochter en schoonzoon op. De politie werd meteen ook ingeschakeld en arriveerde heel snel ter plaatse. De daders werden niet in de nabije omgeving aangetroffen.

De rovers maakten geld, sieraden, een telefoon en een televisie buit. De criminelen hebben de hond van de bejaarde en een overbuurman vergiftigd. Vermoedelijk zijn ze via een aangrenzend perceel op het erf van de 72-jarige gekomen. De politie in Suriname werkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachten.

- Advertentie -

23 REACTIES

 1. DENG ABANIE DIESIE NA AANHANGERS FU A NATIONALE DEVALUATIE PARTIJ:

  MENSEN, MENSEN STEMMEN JULLIE DEZE KRUKTUTERES FINAAL WEG OP 25 MEI.

  HET MOET WEER LEEFBAAR WORDEN IN SURINAME.


  Maak melding

 2. Met de dag erger. Tijd voor doodeskaders te organiseren per buurt. Zoals de brassions dit probleem aanpakken. Dood door schuld.


  Maak melding

 3. Deze Rovers willen sommigen ter dood brengen omdat ze 1500 Srd hebben gestolen door middel van Beroving welke straf zou men aan diegenen willen geven die Miljoen en Us Dollars hebben laten verdwijnen uit de Surinaamse Bankwezen en degene die verantwoordelijk zijn dat de Burgers niet aan hun EIGEN Buitenlandse Valuta’s kunnen komen dat is ook Diefstal van het hoogste Orde is dit Legaal Diefstal? Zonder strafvervolging


  Maak melding

 4. Godsamma !! Dit staat een ieder m.n. De zwak begaafden i.h.b. “De” senioren burgers te wachten “als de paarse pang pang partij” gaat winnen volgend week . Let maar op !! Pima olo !!!


  Maak melding

 5. Als die Nu al de doodstraf moeten krijgen zoals velen het willen en wat moet de straf dan zijn als iemand gewond raakt of overlijdt nu zie je stom sommige hier zijn pure achterlijkheid


  Maak melding

 6. Arme vrouw. De politie voor de beroving nergens te zien. Onzichtbare cameras schijnt de beste verdediging te zijn. Verder ramen en deuren te versterken.


  Maak melding

 7. Triest dat mensen dit met politiek vermengen. Nog triester en laffer is wat die lui gedaan hebben. Schaam jullie vuile vieze lafaards. Weet zeker dat jullie spijt gaan krijgen. Maar te laat…


  Maak melding

 8. Dit is de realiteit anno 2020. Mensen die wij moeten koesteren, beschermen en behulpzaam zijn!
  De mens is inmiddels zover gedegradeerd in onze samenleving, dat zelf zij die zichzelf niet kunnen beschermen ten prooi is gevallen aan deze lage rovende vervloekte mensen.
  Morgen is je eigen moeder of oma aan de beurt. Dit is de dank en waardering die senioren nu verdienen?
  Deze bandieten en rovers verdienen zeker het leven niet. Weerloze mensen in hun woning overvallen.
  De overheid moet korte metten maken met ze en zoniet moet de burger zich massaal bewapenen tegen dit gespuis.
  Wat zijn we trots over onze toekomst. Morgen staat ook dit ons te wachten.
  Komt ervan. Alles is geld geld en geld maken en hoe, geeft niet.
  Heel voorbeeldig. Van wie hebben ze dit??????.
  Koegroe ini ding baka zou wijlen Touwtji zeggen.

  Komt tijd, komt raad.


  Maak melding

 9. Omdat er in SU geen respect meer bestaat voor anderen met name ouderen vinden dit soort zaken plaats. Deze gasten verdienen een zware straf, lijfstraffen en dwangarbeid.
  De buurtbewoners moeten een eenheid vormen en deze leba’s hardhandig aanpakken!


  Maak melding

 10. Alex
  Deze mensen krijgen geen spijt, dit is hun leven als ze iemand beroven hebben ze weer wat geld, en ze krijgen zeker geen meelijden, ze zijn ook geestelijk niet goed, daar kan je eigenlijk niets mee, dan opruimen.


  Maak melding

 11. elke samenleving heefd gedrags Code,s(normen ,voorschriften) wat hier gebeurd is niet acceptable , zelfs de onderwereld kan dat niet accepteren ,want het kon ook je moeder of overgrootmoeder zyn ,mannen komop zeg, dit kan niet
  Ik roep de hele gemeenschap op om tewaken dat deze ouderen de respect krygen die zy verdienen ,en voor de mannen die zich met deze laffe daden bezighouden,wil ik zeggen .STOP
  ermee ,we accepteren het niet, BEWARE jullie hebben toch ook moeders en zusters en dochters come on ,STOP


  Maak melding

 12. Schaamte is er geen respect meer voor OMA en OPA ? BOUTA helpt ze om ouderen te beroven . Hoe dan lees hoe dan. Zijn LUI om te werken gebruiken ook drugs . Bouta NDP geeft ze eten in het binnenland kweekt ze tot rovers . Ze zijn ook een ramp voor de wild bestaan in Suriname , ze eten alle dieren op dieren krijgen geen kans om te groeien of om zich voortplanten . ALS je Lui bent om dat je president een drugsdealer en gebruiker is plus moordenaar wat ga je dan van zo iemand leren? Ouderen In Suriname hebben geen leven meer door Rovers . Toeristen zijn niet meer veilig . Wat is met Suriname gebeurt vanaf 1980 ? Sodom en gemora 2 . NPS heeft niets aan gedaan, NDP zijn zelf Rovers. Soemohardjo is een onbetrouwbare ezel .


  Maak melding

 13. Stem VHP!
  Stem geen ndp want dat is stemmen voor criminelen!
  Oud ,jong.niemand wordt gespaard .Surinamers het is tijd, bespaar je zelf meer ellende en chaos en stem vhp!
  Stem voor welvaart,ontwikkeling,orde en herstel van Suriname.
  De ndp heeft alles kapot gemaakt.Tijd voor verandering.Stem VHP!


  Maak melding

 14. Bewapen jezelf en Laat die dieven dan maar komen, koop desnoods bij de ndp, schiet ze dan dood als eentje bij jou thuis komt want die komt nooit meer en zal anderen afschrikken


  Maak melding

 15. Wat niet verteld is, deze mevrouw heeft tgv die overval een hartinfarct opgelopen en ligt nu in het ziekenhuis te vechten voor haar leven.


  Maak melding

 16. Waldow heeft hier geen tijdt voor. hij vierdt feest, want hij heeft een happy opening van een gerehaliteerde weg. Sang zelf de vp is er. Dat is toch veel belangreiker
  O ja ook een highway. Ye law noh
  Arme vrouw, de politiek geeft helaas geen ene moer om je.
  Sgandalig


  Maak melding

 17. Het is bij de beesten af.Het is niet meer te filmen wat er in ons land gebeurd,zo diep triest is het.De ellende wordt met de dag erger,me hart gaat😪 ervan bloeden.😪😪


  Maak melding

 18. Waarom speciaal voor vhp stemmen wat heeft het te maken met wat die lafaard hebben gedaan.als of dat die vrouw gaat helpen.al die partijen zijn allemaal boeven.


  Maak melding

 19. @Rocky: Het was een schok voor mij om te vernemen dat dit plaats heeft gevonden. Ik ben nu in shock om te vernemen dat het slachtoffer nu in een ziekenhuis moet vechten voor haar leven.
  Wat haar kinderen nu te verduren hebben wens ik niemand.
  Ik wens haar kind e en en familie heel veel sterkte en hopende op haar herstel. Mensen weten niet dat door hun beestachtige handelen, zij mensen voor het leven beschadigen.
  Ze komen de verkeerde eens tegen en zal het mij niet berouwen dat ze het loodje leggen.
  Sari tori.
  Dit stukje ongeluk, dit gespuis verdienen niets anders dan in het openbaar te worden opgeknoopt.
  Barbaarse handelen naar weerloze hulpbehoevenden, hebben barbaarse afstraffing nodig.
  Waarom komt dit niet in het nieuws. Hier moeten men een kruistocht tegen beginnen en geen ongefundeerde gelul over corruptie.
  We moeten onze verantwoordelijkheid en plicht jegens onze senioren nakomen.
  Ze hebben dit meer dan verdiend.


  Maak melding

 20. Ik stel voor dat in de volgende regering een soort Duterte van de Filipijnen. Ledematen afhakken maar daar voeg ik aan toe geen recht op medische verzorging en voedsel van de overheid.
  Opknopen of anders de doodstraf toepassen is a piece of cake voor hun daden. Ze moeten het voelen en pijnlijk wegkwijnen. Zij moeten zo een schrikbeeld zijn voor aspirant criminelen.
  Voor de grootste Surinaamse moordenaar schurk en drugscrimineel vraag ik toestemming om alles met hem zijn naaste familie en handlangers/vrienden te mogen doen ze zullen in Het Fort verzameld worden en het publiek mag toekijken n ideeën aandragen.
  Verder al hun vastgoed roerende en onroerende goederen aan gort/in de fik schieten.
  Vlak voordat ze sterven mogen ze bij bewustzijn eindigen op en brandstapel. Er zal verder een wet moeten komen om deze beesten te ge/herdenken of enig gedenkteken op te richten.
  Clean Sweep!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.