Bejaarde vrouw (72) bruut overvallen en vastgebonden in woning

31

Een 72-jarige vrouw in Suriname is gisterochtend rond 03.00u door twee rovers overvallen in haar woning aan de Balaweg, zijstraat Nieuw Weergevondenweg. Volgens de Surinaamse politie lag het slachtoffer te slapen toen zij werd overvallen. De rovers die gewapend waren met houwers forceerden een raam om de woning te betreden. Vervolgens stormden zij de slaapkamer van de bejaarde binnen en sprongen op haar. Daarbij drukten de criminelen een houwer op de keel van de vrouw en vroegen haar naar geld.

De bejaarde gaf de rovers te kennen dat zij niet veel geld en waardevolle spullen heeft. Zij gaf de verdachten SRD 1500 wat zij in huis had, maar zij waren niet tevreden. De vrouw zei tegen de rovers dat ze niets meer heeft en dat haar kinderen inkopen voor haar doen. Het slachtoffer werd toen vastgebonden en de kleren in de kamer werden overhoop gehaald.

Na de daad verlieten de rovers de woning. De bejaarde wist haarzelf te bevrijden en deed de kamerdeur op slot. Toen ze merkte dat er geen gestommel meer was in de woning, kwam zij uit de kamer en belde haar dochter en schoonzoon op. De politie werd meteen ook ingeschakeld en arriveerde heel snel ter plaatse. De daders werden niet in de nabije omgeving aangetroffen.

De rovers maakten geld, sieraden, een telefoon en een televisie buit. De criminelen hebben de hond van de bejaarde en een overbuurman vergiftigd. Vermoedelijk zijn ze via een aangrenzend perceel op het erf van de 72-jarige gekomen. De politie in Suriname werkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachten.


31 REACTIES

 1. DENG ABANIE DIESIE NA AANHANGERS FU A NATIONALE DEVALUATIE PARTIJ:

  MENSEN, MENSEN STEMMEN JULLIE DEZE KRUKTUTERES FINAAL WEG OP 25 MEI.

  HET MOET WEER LEEFBAAR WORDEN IN SURINAME.


  Maak melding

 2. Met de dag erger. Tijd voor doodeskaders te organiseren per buurt. Zoals de brassions dit probleem aanpakken. Dood door schuld.


  Maak melding

 3. Echt heel droevig. Hier kan je tranen van in je ogen krijgen. Dit is diep en diep triest dat dit gebeurt. Zulke personen horen nket in deze samenleving. Dit zijn geen mensen!

  Hoe laf. Echt ontiegelijk laf! Kan er zo boos om worden. Zulke gasten zijn het doodschieten nog niet waard. Moge de Almachtige God hen een langere lijdensweg geven. Ik gun het ze van harte! Schaamteloos!
  gemodereerd

 4. @ Graverstraat . Dat idee heb ik niet zo lang geleden ook geopperd. Een paramilitaire beweging ter bescherming van de burgers in het leven inroepen. Als voorbeeld noemde ik de PAGAD movement die begin jaren 90 de ghettos van Zuid Afrika rigoureus schoonveegde tot groot genoegen van de burgers. De laffe overheid durfde niet in te grijpen.
  gemodereerd

 5. Deze Rovers willen sommigen ter dood brengen omdat ze 1500 Srd hebben gestolen door middel van Beroving welke straf zou men aan diegenen willen geven die Miljoen en Us Dollars hebben laten verdwijnen uit de Surinaamse Bankwezen en degene die verantwoordelijk zijn dat de Burgers niet aan hun EIGEN Buitenlandse Valuta’s kunnen komen dat is ook Diefstal van het hoogste Orde is dit Legaal Diefstal? Zonder strafvervolging


  Maak melding

 6. Deze manier van roven, geeft aan dat deze jongens zich vrij voelen om tot zulke daden over te gaan. het ziet ernaar uit dat ze zich aanpassen aan de gangbare situatie die een van de grootste politieke partijen in Suriname hen ten voorbeeld is. De NDP verdient bij de komende verkiezingen daarom helemaal geen zeggenschap meer te krijgen van de kiezers. Volk van Suriname u heeft dit zelf in handen Stem deze bende (NDP) helemaal weg op 25 mei a’s.
  Het is aan U
  gemodereerd

 7. Als je in Su de 50 bent gepasseerd, dan ben je bejaard. Boi vrek naar de welen.
  gemodereerd

 8. Deze rovers zonder pardon doodschieten.
  Het is verschrikkelijk wat er hier gebeurt.
  Laten de toeristen ver weg blijven van Suriname. Wat doet Getrouw met zijn grote bek. Hij loopt als een schoothondje achter Bouterse aan. Hij is net zo corrupte als de rest. Oprotten met deze gasten
  gemodereerd

 9. De afgelopen weken hadden w minder vn zulke taferelen daar the lockdown versoepelt wordt krijgen w d bandieten weer aan het dansen; foei toch!!!
  gemodereerd

 10. Godsamma !! Dit staat een ieder m.n. De zwak begaafden i.h.b. “De” senioren burgers te wachten “als de paarse pang pang partij” gaat winnen volgend week . Let maar op !! Pima olo !!!


  Maak melding

 11. Als die Nu al de doodstraf moeten krijgen zoals velen het willen en wat moet de straf dan zijn als iemand gewond raakt of overlijdt nu zie je stom sommige hier zijn pure achterlijkheid


  Maak melding

 12. Arme vrouw. De politie voor de beroving nergens te zien. Onzichtbare cameras schijnt de beste verdediging te zijn. Verder ramen en deuren te versterken.


  Maak melding

 13. Triest dat mensen dit met politiek vermengen. Nog triester en laffer is wat die lui gedaan hebben. Schaam jullie vuile vieze lafaards. Weet zeker dat jullie spijt gaan krijgen. Maar te laat…


  Maak melding

 14. Tien jaar wanbeleid levert nog meer criminaliteit
  op, vooral als de boeven zien dat grotere boeven,
  zelfs tweehonderd-miljoen-bankreserves, ongestraft
  weg-jatten bij de Centrale Bank van Sranan !

  Wi e begi fu Gado redde Sranan !!!!!!!!!!
  gemodereerd

 15. Dit is de realiteit anno 2020. Mensen die wij moeten koesteren, beschermen en behulpzaam zijn!
  De mens is inmiddels zover gedegradeerd in onze samenleving, dat zelf zij die zichzelf niet kunnen beschermen ten prooi is gevallen aan deze lage rovende vervloekte mensen.
  Morgen is je eigen moeder of oma aan de beurt. Dit is de dank en waardering die senioren nu verdienen?
  Deze bandieten en rovers verdienen zeker het leven niet. Weerloze mensen in hun woning overvallen.
  De overheid moet korte metten maken met ze en zoniet moet de burger zich massaal bewapenen tegen dit gespuis.
  Wat zijn we trots over onze toekomst. Morgen staat ook dit ons te wachten.
  Komt ervan. Alles is geld geld en geld maken en hoe, geeft niet.
  Heel voorbeeldig. Van wie hebben ze dit??????.
  Koegroe ini ding baka zou wijlen Touwtji zeggen.

  Komt tijd, komt raad.


  Maak melding

 16. Omdat er in SU geen respect meer bestaat voor anderen met name ouderen vinden dit soort zaken plaats. Deze gasten verdienen een zware straf, lijfstraffen en dwangarbeid.
  De buurtbewoners moeten een eenheid vormen en deze leba’s hardhandig aanpakken!


  Maak melding

 17. Als de doodstraf heringevoerd wordt ( in Su ) is een kwart van de bevolking dood, waaronder ook een hoop hoogwaardigheid bekleders. Vult U zelf maar aan wie allemaal, in ieder geval heel veel van deze kloot violen.

  @ Tungak

  Beveiliging camera en een goede short gun: en een goede schutter, is de beste beveiliging bij deze !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 18. Alex
  Deze mensen krijgen geen spijt, dit is hun leven als ze iemand beroven hebben ze weer wat geld, en ze krijgen zeker geen meelijden, ze zijn ook geestelijk niet goed, daar kan je eigenlijk niets mee, dan opruimen.


  Maak melding

 19. elke samenleving heefd gedrags Code,s(normen ,voorschriften) wat hier gebeurd is niet acceptable , zelfs de onderwereld kan dat niet accepteren ,want het kon ook je moeder of overgrootmoeder zyn ,mannen komop zeg, dit kan niet
  Ik roep de hele gemeenschap op om tewaken dat deze ouderen de respect krygen die zy verdienen ,en voor de mannen die zich met deze laffe daden bezighouden,wil ik zeggen .STOP
  ermee ,we accepteren het niet, BEWARE jullie hebben toch ook moeders en zusters en dochters come on ,STOP


  Maak melding

 20. Stem VHP!
  Stem geen ndp want dat is stemmen voor criminelen!
  Oud ,jong.niemand wordt gespaard .Surinamers het is tijd, bespaar je zelf meer ellende en chaos en stem vhp!
  Stem voor welvaart,ontwikkeling,orde en herstel van Suriname.
  De ndp heeft alles kapot gemaakt.Tijd voor verandering.Stem VHP!


  Maak melding

 21. Bewapen jezelf en Laat die dieven dan maar komen, koop desnoods bij de ndp, schiet ze dan dood als eentje bij jou thuis komt want die komt nooit meer en zal anderen afschrikken


  Maak melding

 22. Wat niet verteld is, deze mevrouw heeft tgv die overval een hartinfarct opgelopen en ligt nu in het ziekenhuis te vechten voor haar leven.


  Maak melding

 23. Waldow heeft hier geen tijdt voor. hij vierdt feest, want hij heeft een happy opening van een gerehaliteerde weg. Sang zelf de vp is er. Dat is toch veel belangreiker
  O ja ook een highway. Ye law noh
  Arme vrouw, de politiek geeft helaas geen ene moer om je.
  Sgandalig


  Maak melding

 24. Het is bij de beesten af.Het is niet meer te filmen wat er in ons land gebeurd,zo diep triest is het.De ellende wordt met de dag erger,me hart gaat😪 ervan bloeden.😪😪


  Maak melding

 25. Waarom speciaal voor vhp stemmen wat heeft het te maken met wat die lafaard hebben gedaan.als of dat die vrouw gaat helpen.al die partijen zijn allemaal boeven.


  Maak melding

 26. @Rocky: Het was een schok voor mij om te vernemen dat dit plaats heeft gevonden. Ik ben nu in shock om te vernemen dat het slachtoffer nu in een ziekenhuis moet vechten voor haar leven.
  Wat haar kinderen nu te verduren hebben wens ik niemand.
  Ik wens haar kind e en en familie heel veel sterkte en hopende op haar herstel. Mensen weten niet dat door hun beestachtige handelen, zij mensen voor het leven beschadigen.
  Ze komen de verkeerde eens tegen en zal het mij niet berouwen dat ze het loodje leggen.
  Sari tori.
  Dit stukje ongeluk, dit gespuis verdienen niets anders dan in het openbaar te worden opgeknoopt.
  Barbaarse handelen naar weerloze hulpbehoevenden, hebben barbaarse afstraffing nodig.
  Waarom komt dit niet in het nieuws. Hier moeten men een kruistocht tegen beginnen en geen ongefundeerde gelul over corruptie.
  We moeten onze verantwoordelijkheid en plicht jegens onze senioren nakomen.
  Ze hebben dit meer dan verdiend.


  Maak melding

 27. Ik stel voor dat in de volgende regering een soort Duterte van de Filipijnen. Ledematen afhakken maar daar voeg ik aan toe geen recht op medische verzorging en voedsel van de overheid.
  Opknopen of anders de doodstraf toepassen is a piece of cake voor hun daden. Ze moeten het voelen en pijnlijk wegkwijnen. Zij moeten zo een schrikbeeld zijn voor aspirant criminelen.
  Voor de grootste Surinaamse moordenaar schurk en drugscrimineel vraag ik toestemming om alles met hem zijn naaste familie en handlangers/vrienden te mogen doen ze zullen in Het Fort verzameld worden en het publiek mag toekijken n ideeën aandragen.
  Verder al hun vastgoed roerende en onroerende goederen aan gort/in de fik schieten.
  Vlak voordat ze sterven mogen ze bij bewustzijn eindigen op en brandstapel. Er zal verder een wet moeten komen om deze beesten te ge/herdenken of enig gedenkteken op te richten.
  Clean Sweep!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.