dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBBS'er mishandelt superieur die hem aanspreekt op dragen kniebroek

BBS’er mishandelt superieur die hem aanspreekt op dragen kniebroek

-

Does Travel - naar Suriname

Een beveiligingsambtenaar van de Bijstand en Beveiligingsdienst Suriname (BBS) is op vrijdag 8 mei aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van zijn superieur. Deze had de BBS’er bij een controle aangesproken omdat de beveiliger tijdens dienst gekleed was in een kniebroek, meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat BBS’er Shamkoemat H. zijn dienst draaide, terwijl hij niet voldeed aan de kledingvoorschriften. Hij was onder andere gekleed in een kniebroek. Bij controle werd Shamkoemat ernstig aangesproken door zijn controleur en superieur. De controleur is een beveiligingsinspecteur 2e klasse.

De reprimande van de controleur viel niet in goede aarde bij Shamkoemat. Hij werd zo boos dat hij de controleur enkele rake klappen toebracht, meldt de politie. Die deed aangifte waarna Shamkoemat is aangehouden en in verzekering is gesteld voor mishandeling van een ambtenaar in de rechtmatige uitoefening van zijn bediening

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
 1. Deze idioot met een kort lontje mag boor de rest van zijn leven uien en aardappelen gaan planten en verkopen. Werkgevers horen sollicitanten eerst goed te screenen en ze aan een psychologische test onderwerpen. Er zijn veel gasten onder het volk die niet sporen in hun bovenkamer.
  Dit is geen voorbeeldig gedrag. Hopelijk krijgt deze idioot een flinke straf.


  Maak melding
 2. Neks no fout. Ben je niet eens met de ander dan ye nak den wan tu kofu leki Shamkoemat e doe toch. Musu pley echte faya man toch anders vinden ze je weer een vriendje. Je moet flink zijn. Als je kritiek krijgt direct kapot slaan…


  Maak melding
 3. Aan de naam te horen is het een drinker broeder die diep in het glaasje gekeken had en dacht sterker te zijn dan zijn meerdere. Nu verliest hij waarschijnlijk ook zijn baan en zit hij vast voor mishandeling.
  Zomaar ….denk toch na.


  Maak melding
 4. Sinds 25 februari 1980 geldt dat als je meer powa dan hersenen hebt krijg je gewoon een geweer in Suriname. Dat weet iedere wakaman.

  Het gaat om wie eerst schiet, zie 25 febrauri 1980, 8 december 1982, Moiwana 86.

  Zie wat hierdoor van Suriname financieel- economisch, sociaal, criminaliteit enz terecht gekomen is.

  Zie: pikien ingi boi. Mi Na Wan Ingi A So Mi Tan.


  Maak melding
 5. Als sham-koe-mat zijn superieur een oplawaai heeft gegeven,vraag ik me af wat vrouwlief thuis te verduren heeft.ze heeft zeker elke dag wat te matten met hem.


  Maak melding
 6. Onbeschoft, geen norm besef en waarschijnlijk ongeschikt voor dat beroep. Je gaat toch niet met een kniebroek je dienst draaien, en als je daarop aangesproken wordt vertrap je alle normen in een hiërarchisch organisatie en vlieg je je superieur aan. Dom, dommer, domst.Shamkoemat is geen hindustaanse naam zoals sommige betweters hier op waterkant denken. SHAMKOEMAR is een hindustaanse naam, Shamkoemat kan ook een Javaanse naam zijn maar evengoed van een Dyuka.


  Maak melding
 7. Gewoon uit dienst trappen…heropvoeden en plantsoendienst laten draaien…heeft nog erg veel te keren…ras maakt geen bal uit.


  Maak melding
 8. Met dit regenachtig weer droog de was niet dezelfde dag superieur mag ik een dagje verlof?
  Deze was behoorlijk opgefokt thuis en de superieur was echt de druppel die dag.
  Op staande voet thuis laten zitten, thuis ben jij de baas maar op je werk niet.


  Maak melding
 9. A mang ede weeri egte.
  Zijn meerdere kon hem in zijn knie hebben geschoten of omgekeerd.
  Hoe komen dit soort figuren in de dienst en vooral als wapendrager???


  Maak melding
 10. Jullie weten toch niet wat er precies is gebeurd! Ik h eb persoonlijk meegemaakt dat superieuren hun medewerkerkers echt als slaven behandelen en vernederen in bijzijn van derden. Ik zou ook boos worden. Letop ik keur het af om gelijk te gaan slaan. Ben benieuwd wat de echte toedracht is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES