Man steelt van oud-collega’s in hun woning

6
Man deed zich voor als 'lukuman' om vrouwen te misbruiken

De 26-jarige Jaisy S. alias Arian is op woensdag 6 mei aangehouden door de politie van het bureau Munder Buiten, op verdenking van diefstal en diefstal door middel van braak in vereniging. Arbeiders van een groothandelszaak deden aangifte tegen deze verdachte meldt het Korps Politie Suriname .

Jaisy werkte voor een groothandelszaak tot dat hij in de maand februari van dit jaar ontslagen werd. Jaisy bleef bevriend met enkele arbeiders van het bedrijf, die in een huis van de bedrijfseigenaar woonachtig zijn. Op vrijdag 17 april ging Jaisy de arbeiders bezoeken en bracht de nacht bij hun door.

De volgende dag gingen de arbeiders naar het werk en lieten Jaisy achter in de woning. Bij terugkeer kwamen de arbeiders tot de ontdekking dat een bromfiets en een pak kippenbouten uit het huis gestolen waren en dat Jaisy weg was.

Vervolgens is er op vrijdag 24 april ingebroken in het huis en daarbij zijn onder andere kledingstukken en geld weggenomen. Het vermoeden bestaat dat Jaisy, samen met een kompaan, deze inbraak heeft gepleegd.

Op woensdag 6 mei werd Jaisy gesignaleerd op het Reeberg project. Met assistentie van de politie van het bureau Lelydorp is hij aangehouden en overgedragen aan de politie van het bureau Munder Buiten meldt de politie.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Jaisy, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld.

- Advertentie -

6 REACTIES

 1. Diefstal van een paar kippenbouten. De brommer heeft hij slechts geleend om die bouten te vervoeren
  Waarom doet zo iemand dit?
  Wayambo zal er op wijzen dat dit ook ergens anders gebeurt en daarmee is het ok.
  Om Bert zal er op wijzen dat kippenbouten erg duur zijn geworden, te duur
  De racist zal wijzen op zijn afkomst.
  Persoonlijk hou ik het erop dat hij aan uien en aloe alleen niet genoeg heeft.
  zijn vrienden waren op pad om meel en rijst te lenen. Pepers hadden ze al
  Het gaat steeds beter in Suriname
  BTW, Duitsland, Acra, Nederland, VS, zijn leuke landen en die hebben vast en zeker hun eigen Waterkant,dus vervuil deze site niet met je gelul over die landen.


  Maak melding

 2. Aaai Mica. Hahaha. Je bent een echte Surinamer. Veel reacties op deze forum kan ik echt niet om lachen, maar dit vind ik wel humor en mooi weergegeven over bepaalde figuren hier op de forum..


  Maak melding

 3. Met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig. Denk eens 2 keer na voor je mensen in je huis laat binnen komen om te inventariseren wat ze gaan stelen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.