woensdag, november 29, 2023
HomeNieuws uit SurinameGerehabiliteerde Nieuw Weergevondenweg vandaag opgeleverd

Gerehabiliteerde Nieuw Weergevondenweg vandaag opgeleverd

-

Vandaag heeft de oplevering van de gerehabiliteerde Nieuw Weergevondenweg in Suriname plaatsgevonden middels een ceremoniële handeling in het ressort Koewarasan. De weg die in een slechte staat verkeerde is aangepakt door het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie (OWT&C).

Onder de aanwezigen bevonden zich: de districtcommissaris van Wanica-Noordwest Wedperkash Joeloemsingh, de directievoerder Buro Cite N.V., de aannemer van Carmenco Holding N.V., minister Vijay Chotkan van OWT&C en vice-president Ashwin Adhin.

Districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh bedankte een ieder die hieraan heeft gewerkt en sprak de hoop uit dat er goed gebruik gemaakt zal worden van de weg en dat men zich aan de regels van het verkeer blijft houden zoals aangegeven is op de verkeersborden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

17 REACTIES
 1. Goed werk jongens. Ziet er mooi uit! Er is werk aan de winkel en geen tijd voor video’s kopiëren voor campagne en de hele dag fraude fraude fraude vanaf je balkon zitten schreeuwen! Ga iets nuttigs doen mensen van de oppositie. Help mee in de crisisperiode!


  Maak melding

 2. In deze tijd van Corona , economische recessie , maatschappelijke ontwrichting en monetaire chaos zijn er belangrijker zaken dan aanwezig zijn bij de oplevering van een weg. Deze nietsnutten zijn alleen maar bezig met de verkiezingen. Wegstemmen op 25 mei


  Maak melding

 3. Nou, eindelijk. Door een nieuw asfaltlaagje is de economische situatie weer verder verbeterd, is er minder armoede, is de srd weer meer waard, en krijgt Su een tripple a status. Hulde!

  En het gebeurt allemaal weer zo “onopvallend” voor de verkiezingen.

  Misschien een goed idee om elke maand verkiezingen houden, dan komt het helemaal goed.


  Maak melding

 4. Hahaha

  Telkens weer dezelfde verkiezingsstunt.

  Een beetje asfalt hier en een beetje asfalt daar.

  Het heeft 4 keer gewerkt. En 4 keer is het volk bedrogen en belazerd.
  Is het in Suriname 5 keer scheepsrecht ?
  Of toch niet ?

  Hahaha


  Maak melding

 5. Als ze hier alle gerehabiliteerde wegen zouden ‘vieren’, dan zou er dagelijks een tsunami van Chinese bruisende wijn, geleverd moeten worden.
  What a pitty.


  Maak melding

 6. De NDP heeft hier zelf ook bewezen dat ze de VHP aannemers ook gunnen waar zijn hun bek nu? Carmenco holding n.v is van een grote vhp’er en tevens een grote sponsor. Hiermee hebben ze geen probleem?????


  Maak melding

 7. Een slimme ondernemer sponsort iedereen. Anders krijgt hij geen werk in dit corrupte land. Eentje sponsort de NDP voor opdrachten en de Abop zodat hij geen last krijgt op zijn goudconsessies in het binnenland. De vraag is of wij als gemeenschap niet te veel betalen en waarom er zo weinig openbare aanbestedingen plaatsvinden. Begin je daar druk over te maken
  gemodereerd

 8. Hoe politiek beladen zijn dit soort type projekten ?
  Hoeveel kapitaal “verdwijnt” er op duistere wijze bij dit soort projekten ?

  Een Surinaamse ezel stoot zich geen 5 keer aan dezelfde steen.

  Of toch wel ?

  We zullen het zien op 25 mei.


  Maak melding

 9. de taak van een overheid is te zorgen voor goed begaanbare wegen dat geen kunst in geen enkel land…alleen in mijn land is het groot feest…..het jou plicht als overheid


  Maak melding

 10. zandloper 13 mei 2020 At 07:20

  ” … @paraexpres, 5 keer 5, wie is er dan eerst mee begonnen? … ”

  Goed zo Zandloper, jij snapt het.

  Een slimme ezel stoot zich geen 2 keer aan dezelfde steen. Maar in Suriname zijn er ezels die het al 4 keer hebben gedaan en er nog trots op zijn ook. Hahaha.

  In 2010 kwamen de paarse koeien en
  in 2015 kwamen de paarse ratten.
  Zal in 2020 de paarse ezels regeren ?

  Hahaha


  Maak melding

 11. @ Brujanodé

  Je hebt het helemaal goed geformuleerd, het is inderdaad geen gunst en kunst !
  De enige die ik op de foto mist is de ( Pres en zijn first lady ) want zo’n weg herbestraten is iets geweldig hoor ! Wat een comedie allemaal mang,zoiets gebeurt alleen in onze bana republiek.
  @ Para Express

  Alle mensen die op NDP hebben gestemd zijn Ezels, en dat gaan ze weer doen. Want een Ezel blijft een Ezel, ja met hoofdletters ja EZELS.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES