Assuria zet seniore burgers van Suriname in het zonnetje

4
Assuria zet seniore burgers van Suriname in het zonnetje

De afgelopen 16 jaar heeft Assuria elk jaar vóór Moederdag een seniorenavond georganiseerd voor o.a. de seniore burgers uit diverse bejaardentehuizen. Op deze avond konden de ouderen genieten van cabaret, muziek, dans en lekker eten en drinken. Vanwege de voorzorgsmaatregelen in het kader van het Covid-19 virus kon de seniorenavond dit jaar niet in de gebruikelijke vorm gehouden worden.

Om teleurstelling te voorkomen heeft Assuria besloten het amusement dit jaar te brengen naar de ouderen in de tehuizen.
Met medewerking van South South West en Rolinzo Huur heeft het Assuria Team op zaterdag 9 mei en zondag 10 mei jl. verschillende tehuizen bezocht en getrakteerd op een live muziekoptreden, een heerlijke maaltijd en andere versnaperingen.

De organisatie heeft daarbij de voorgeschreven Covid-19 veiligheidsmaatregelen steeds in acht genomen. De ouderen en verzorgers van de volgende 11 bejaardentehuizen hebben het afgelopen weekend kunnen genieten van leuke muziek en heerlijke lekkernijen:

– Bejaarden Unit Diaconie EBGS,
– Bejaardenthuis Majella,
– Bejaardentehuis Prinses Beatrix, – Bejaardentehuis Margriet,
– Fatima Oord,
– Huize Albertine,
– Huize Ashiana,
– Huize Emma,
– Soos Hoop,
– Wisma Asih en
– Stichting Kibri Mi.

Met deze activiteit heeft Assuria wederom haar dank willen uiten naar alle seniore burgers van Suriname voor hun bijdrage aan onze samenleving.


4 REACTIES

  1. Assurantie wat onze oudjes nodig hebben is goede medische zorg. De bejaardenhuizen moeten met de grond gelijk worden. De modelhuizen zijn niet meer van deze tijd. Zorg voor een goed en degelijk pensioen. Goed geschoold personeel met een bewijs van goed gedrag.
    gemodereerd

  2. Heel mooi initiatief van Assuria. Kijk maar naar al die blije gezichten! Die kale is directeur Armand Achaibersing en links bij de ingang met bril is directeur Mario Merhai! Jonge dynamische kerels!


    Maak melding

  3. Zo’ n extraatje doet de ouden goed. Maandelijkse subsidie uitbetalingen houden de ouden gexond. Maar de finzncien ministet heeft dat niet onder de knie.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.