Ruim 6,6 kg marihuana onderschept in taxi bij controlepost Burnside

3
politie controle in Suriname
Waterkant archieffoto van een politie controle in Suriname.

Bij de controlepost te Burnside is de Surinaamse politie gisteren, zondag 10 mei, gestuit op een aantal zakken marihuana in een voertuig. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat dit gebeurde na controle van een taxi, die onderweg was van Nickerie naar Paramaribo.

Volgens de politie zaten in de taxi naast de 37-jarige chauffeur, twee familieleden te weten een 27-jarige man en een 50-jarige vrouw die in het dagelijks leven beveiliger is bij een nutsbedrijf in Suriname. Na weging van de zakken kwam naar voren dat het gaat om een hoeveelheid marihuana van 6.680 gram.

Alle drie inzittenden werden aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De drugs en de verdachten zijn daarna overgedragen aan de collega’s van de Narcotica Brigade die de zaak verder in onderzoek heeft.


3 REACTIES

  1. Deze zogenaamde beveiligers zijn ook een grote schande in ons land. Dit soort is ook mede de oorzaak dan jongeren verslaafd raken en als zombies in ons land rond dwarrelen, gaan roven en moorden om dit vernietigend troep te kopen. Wat mij betreft mogen ze wegrotten in de cel. Dit soort waardeloze gasten mogen nooit meer deelnemen in onze samenleving.


    Maak melding

  2. Dat is nogal een heftige reactie, om iemand weg te laten rotten voor alleen maar marihuana.

    Zo erg verderfelijk spul als wat de grote druglord, moordenaar, vermomde president dictator verhandeld is dit niet
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.