Brandweer ingeschakeld voor beknelling na zware aanrijding

5
Brandweer ingeschakeld voor beknelling na zware aanrijding

Bij een zware aanrijding vanmiddag te Kasabaholo zijn leden van het Korps Brandweer Suriname ingezet om een van de slachtoffers te bevrijden uit een voertuig (foto). De redactie van Waterkant.net verneemt dat het gaat om een aanrijding tussen een terreinwagen en een truck.

De aanrijding vond rond 15.15u plaats op de hoek van de Altagraciastraat en de Koolestraat. Drie mensen raakten hierbij gewond. Er werden twee ambulances ingezet om de slachtoffers naar de Spoedeisende Hulp van het ziekenhuis te vervoeren.

De oorzaak van de aanrijding is nog onbekend. Op de foto hieronder is te zien dat het gaat om een grote truck met oplegger in een vrij smalle straat:


5 REACTIES

 1. Surinaamse Automobilisten willen meestal vliegen met de auto.
  Terwijl een auto gemaakt is om op het wegdek te rijden.
  Verkeersfatsoen en verkeersregels kent men in Su niet.
  Men mag hier van geluk spreken dat geen doden zijn gevallen.


  Maak melding

 2. Wel zielig en een trauma voor de moeder en haar twee onschuldige kinderen😪
  gemodereerd

 3. Te smalle wegen. Voor zulk zwaar en groot verkeer. Suriname moet nu toch gaan onderkennen dat de huidige 6 meter brede standaard wegen. Niet meer van deze tijd zijn. Degenen die het voor het zeggen hebben op het ministerie van OW, kunnen jullie misschien zorgen voor adequate wegen, die voldoen aan de eisen en wensen die nodig zijn voor een veiliger verkeer. Dank U..


  Maak melding

 4. idd de wegen voldoen niet meer aan de huidige verkeer , de zes meter brede wegen zyn van de zestiger jaren toen waren ezel en koeienwagens die er over het algemeen reden en afentoe een auto of truck sporadisch , maar anno 2020 come on dit kan niet meer
  wordt wakker mensen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.