Drie gewonden bij frontale botsing nadat automobilist het ‘beerde’ voor inhaler

27
Drie gewonden bij frontale botsing na inhaalactie

Bij een aanrijding vanmiddag in Suriname, zijn twee auto’s frontaal op elkaar gebotst. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het verkeersongeval rond 14.00u plaats vond op de Magentakanaalweg, tussen de Welgedacht C weg en de Hannaslustweg.

Volgens de eerste informatie reed de auto links op de foto, over de Magentakanaalweg en probeerde daarbij een aantal auto’s in te halen. Het vermoeden bestaat dat één van de ingehaalde auto’s hem niet de kans gaf om weer in te voegen toen er sprake was van tegemoetkomend verkeer.

De automobilist in kwestie wilde het waarschijnlijk beeren 😛 voor de inhaler en zou gas hebben gegeven, waardoor de inhaler niet terug kon naar de eigen rijhelft. Hierdoor kwam het voertuig frontaal in botsing met een tegenligger.

Bij de aanrijding raakten drie personen gewond. Er werden twee ambulances ingezet om de gewonden af te voeren naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis in Paramaribo.


27 REACTIES

 1. Die asociale wegmisbruikers in nederland die geregeld gepakt worden voor weg misbruik tellen zeker niet mee.? Want alleen in su heb jw gekken op de weg zeker.
  Ga slapn jay, je heb niets anders te doen
  gemodereerd

 2. Waaaaarom moeten mensen nu zo inhalen in het verkeer jongu???wat voor haast hebben ze nu.je zet j zelfe en ook andren leven in gevaar.en dat ander bestuurder die geen gelegenheid heeft gegeven om die inhaler een brik te geven die is ook een idioot!!die persoon die inhaalde die is al fout maar hy kon die gevaar zien en vermeden tog mang.zomaar ie horing hoe a tra wang en kyk soso problm.


  Maak melding

 3. Komt ervan als men hele files wil inhalen.
  Sorry maar dit gedrag is ongehoord,geduld hbben in t verkeer telt nit meer. Bijna ieder heeft haast en zie daar t resultaat


  Maak melding

 4. Wat zegt men over haastige spoed? Inhalen op een drukke weg, aso die geen ruimte wilt geven om in te voegen en onschuldige mensen in de auto van de tegenligger te laten verwonden.


  Maak melding

 5. Onze wegen zijn niet gemaakt om in te halen en toch probeert men het met alle gevolgen van dien. Wat een stomme klootzakken zijn sommige bestuurders. De gene die de bestuurder geen kans gaf om in te halen is nog erger. Zijn/haar handelen is een bewuste met het gevolg een andere de dood injagen. Gelukkig is het anders af gelopen. Hoop dat deze mensen spoedig zullen herstellen.


  Maak melding

 6. als degene die je inhaalt het gas erop gooit…. afremmen en invoegen
  een kind kan de was doen…. maar het gedrag zegt alles over degene die aan het inhalen was.
  totaal niet met zijn verstand bezig.
  kan degene die het gas erop gooit ook wel een beetje begrijpen
  met aankomend verkeer hoor je niet ingehaald te worden, maar die mafklappers doen het toch, en snijden dan gewoon de ingehaalde ook nog eens af om op de goede weghelft te komen voor de tegenligger er is.
  dit was gewoon een kwestie van verkeerde moment om in te halen, en de andere partij wilde niet in gevaar gebracht worden door zo’n idioot


  Maak melding

 7. De politie moet deze persoon die zoveel auto probeert in te halen opsluiten want zei veroorzaken dat een onschuldige nu zoveel ongeluk krijg of zelfs de dood. Als je ziet dat het verkeer druk wat lul je met inhalen sluit rustig aan hoe het hoort.


  Maak melding

 8. De beste stuurlui zitten hier op WKN en ze weten alles en ook alles beter maar niemand weet of er daar een inhaalverbod bord staat of een doorgetrokken streep ze weten niks over verkeers fatsoen.
  gemodereerd

 9. Moet regelmatig over de Thurkoyweg in Commewijne, ook daar heb je van die imbecielen die zonodig met een noodgang in moeten halen waar hooguit 50 km/h is toegestaan op een heel stuk na bij de scholen van 30 km/h, bij de verkeersdrempels sta je weer vlak achter ze met hun achterlijke en asociale rijgedrag, de mafkezen


  Maak melding

 10. De gene die het gebeerd heeft voor de inhaler is een nog grotere aso [m.i.] want de inhaler hield al geen rekening met anderen en die gene die het beerde gaat er een schep boven op doen, en de tegenligger mag mee gedupeerd zijn , fu sang… 🙁 ook die was egoïstisch dus.

  wild wild west taferelen LAAI hier momenteel


  Maak melding

 11. Mentaliteit van de Surinamers over het algemeen is NOG HEEL ver zoek . Daarom kan dat land NOOOOoooit vooruit komen. Je vind ze overal, hier in Nederland moeten ze durven zulke rotzooien uit te halen , dan weten ze wel . Ze willen overal hun eigen wetten en regels maken .


  Maak melding

 12. Degene die het gebeerd heeft voor de roekeloze inhaler is medeschuldig aan het gebeuren zou je in eerste instantie denken.
  Maar zelf denk ik dat alleen de inhaler de schuldige is. Je moet de inhalers te vreten geven als je hen ziet inhalen wetende dat er een tegenligger komt en het toch doen.
  Dit merk ik dagelijks dan krijg je het gevoel dat de inhaler denkt “deng mang sa skojfi na dikatie yu mus abi. If yu no dribi dang yu o ka ook tu”
  En vele weggebruikers gebruiken hun gezond verstand en trappen op hun rempedaal, doe ik altijd maar dan wel tegelijkertijd vloeken en tieren van kwaadheid.

  Maar meestal krijgt niet de overtreder / dader verdriet en de ziekenhuiskosten te betalen maar eerder de familie van het slachtoffer


  Maak melding

 13. En dat is de mentaliteit in Suriname tegenwoordig. De één gunt de ander niet om vooruit te komen, letterlijk en figuurlijk. Je ziet nu wat het resultaat is. Al zou de corona virus voorbij zijn, mij zien ze voorlopig niet daar !
  gemodereerd

 14. Ik denk dat je bij het ingehaald worden je je snelheid niet mag opvoeren.
  gemodereerd

 15. Dit ongeval laat duidelijk zijn hoe de mentaliteit in Suriname in elkaar steekt. De één gunt de ander niet om vooruit te komen, letterlijk en figuurlijk. Je ziet nu wat het resultaat is. Ik blijf lekker in Nederland.
  gemodereerd

 16. Ik ben van plan de producers van de serie “Idioten op de weg” te vragen om opnamen in Su te maken voor hun serie. Waarom moet je het beeren voor een medeweggebruiker ook al is hij fout. Je bent medeschuldig aan die botsing. In wens je daarom slapeloze nachten toe. Asociaal.


  Maak melding

 17. Deze weg is zo slecht dat je een idioot moet zijn om hard te rijden.
  Het zou een mooie verbindingsweg kunnen worden maar die Helena christinaweg is vreselijk. Maar is 1 van de kwaliteitloze wegen van NF.
  Money making business van VHP


  Maak melding

 18. De bestuurder die de inhaal maniak niet de gelegenheid gaf om in te voegen is duidelijk schuldig aan poging doodslag en dient vervolgd te worden. Ook dient hij voor de schade op te draaien.
  Het niet gunnen van de ander ook al is die fout is strafbaar.


  Maak melding

 19. Ik blijf erbij Suriname moet de auto afschaffen of er een begrenzer van 40km per uur instellen in iedere auto.
  gemodereerd

 20. De persoon die ingehaald werd is de hoofdschuldige van dit verkeersongeval. Wel moet gezegd worden dat de auto die inhaalde wel meer rekening had moeten houden met zaken goed inschatten, ook het gedrag van bestuurder van de auto die hij inhaalde.

  Als je niet zeker bent van je verkeershandeling, kan je beter kiezen voor veiligheid. Ondanks dat is de bestuurder van de auto die ingehaald werd ook verantwoordelijk voor de aanrijding, want er was gelegenheid om de frontale botsing te voorkomen. Hij had de bestuurder van de auto die inhaalde de gelegenheid moeten geven om weer op de linker weghelft te komen en hiermee de frontale botsing te voorkomen. In plaats van op het gaspedaal in te drukken, had hij juist gas moeten afnemen van het gaspedaal. Hierdoor kon er op de weg voor hem ruimte gemaakt worden om de inhaler en deze weer op de linker weghelft te laten komen.

  Bij twijfel nooit inhalen
  Bij twijfel moet een bestuurder nooit inhalen. De verkeerssituatie in het verkeer goed inschatten, deze goed overzien, houdt rekening met alle verkeersdeelnemers, hun gedrag, leeftijd, man, vrouw, oud, jong, gehandicapten, blinden, enz verkeersregels goed toe passen, veiligheid in het algemeen, enz. en dan het juiste besluit nemen. Zekerheid is troef.
  Zoals ik het bericht lees vindt ik de bestuurder van de auto die de inhaal ondernam opportunistisch en van de auto die werd ingehaald dom, omdat hij de tegenligger ook moest hebben gezien en de inhaler de gelegenheid had moeten geven veilig weer toe te voegen op de linker weghelft. Dat heeft hij niet gedaan.

  Ze zullen wel beiden hun les van verkeersveiligheid nu wel begrepen/geleerd hebben. Beiden moeten ontzegging van hun rijbewijs krijgen van de rechter.

  Beide bestuurders zijn fout en hebben geen rekening gehouden met de veiligheid in verkeer in het algemeen.

  De autobestuurder van de tegenligger op de weg het beste toegewenst.


  Maak melding

 21. Wendy 11 mei 2020 At 11:21
  Maar is 1 van de kwaliteitloze wegen van NF.
  Money making business van VHP
  ===
  Die mensen van NF/VHP hebben echt geen verstand van infrastructuur, zoals het bouwen van grote bruggen. Op 15 mei wordt één van de mooiste wegen ooit aangelegd in Suriname “de nieuwe highway” opgeleverd!

  Ze kunnen wel mooie video’s kopiëren en klagen over gestolen vlaggen. Lonny schreeuwt de hele dag alleen maar over fraude bij de komende verkiezingen!


  Maak melding

 22. Iedereen heeft haast als naar werk gaat neem je tijdje bent laat sta eerder op dan breng je jezelf en anderen niet in gevaar
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.