‘Bigi Boy’ Rozenstruik verliest partij tegen Francis Ngannou na 20 seconden

57
VIDEO: Vannacht 'Bigi Boy' Rozenstruik tegen Francis Ngannou

De Surinaamse UFC vechter Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik is er, in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 mei, niet in geslaagd te winnen van zijn tegenstander Francis Ngannou tijdens UFC 249 in de Verenigde Staten. Na 20 seconden werd hij knock-out geslagen.

In de Jacksonville Veterans Memorial Arena in Florida verloor Bigi Boy van de 33-jarige in Kameroen geboren Fransman. Eerder werd bekend dat dit een van de belangrijkste wedstrijden in het leven van de in Suriname geboren Rozenstruik is.

Als hij had gewonnen van Ngannou, mocht Bigi Boy namelijk daarna op voor de wereldtitel bij de UFC, zei UFC-baas Dana White afgelopen week.

Bigi Boy moest na 20 seconden al stoppen, zoals op de foto te zien is. Hij reageerde een half uur na het einde van de wedstrijd, via zijn Facebook pagina en zei: “I’m okay! Big up to Francis N’Gannou for taking the fight. Respect. 💪🏿

Copyright UFC.com


57 REACTIES

 1. Jammer….maar weh tang power ju…misschien moest je effe niet schoppen waardoor ie las balans even maar power hoor ga door komt goed….❤❤❤❤
  gemodereerd

 2. Hij werd niet echt vol geraakt maar koos eieren voor zijn geld. Zag er ook niet afgetraind uit. Teveel Afingi soep gegeten denk ik
  gemodereerd

 3. Kijk maar eens naar de beelden op youtube in slomotion en dan zie je dat het wel degelijk een echte K.O. is.

  Overigens wel slordige techniek van Ngannou in deze match. In eerdere gevechten zag je veel beter de demonstratie van zijn techniek en kracht.


  Maak melding

 4. Trots dat hij het heeft geduft. Dat hij niet zou winnen wisten we. De trap om daar te komen is niet zo gemakkelijk. Hij moest geen treden overslaan.
  Big up bigi boy
  gemodereerd

 5. Tjee… je kunt niet altijd winnen.

  Jammer, trainen voor een eventuele rematch. Ik heb überhaupt nooit begrepen waarom mensen er zo vrijwillig voor kiezen om zo lichamelijk toegetakeld te worden. Begrijp dat het een vechtsport is, maar denk dat naast het geld het vooral ’t ego is dat het meest wordt beloond.

  Next time Hopefully u will do better….

  Afingi is een krachtige soep tegen allerlei kwalen en biedt ook troost. Kop op, borst vooruit en kin omhoog.


  Maak melding

 6. Balen zeg! Wedstrijd opgenomen . Ben echter eerst wezen googelen en mijn sombere vermoedens kwamen uit. Geen behoefte meer om de wedstrijd te bekijken. Hoop voor Bigi Boi dat hij zich kan terugvechten. Dit is de absolute top. Hij heeft nu kunnen proeven wat dat inhoudt. Krakti yere Bigi Boi , mi hopu tak’ i kon baka moro tranga.


  Maak melding

 7. Power biggi boy!!! Wat wel jammer is dat nu hij verloren heeft de president niets van zich laat horen. Misschien komt het nog wel. Trouwens waarom nu geen filmpje. Zo sportief is organisatie.


  Maak melding

 8. Ik gun hem de overwinning en veel succes toe bij zijn volgende gevecht met o.a. deze tegenstander.
  gemodereerd

 9. Ja bigi boi krijgt een applaus voor zn durf, maar hij heeft zn huiswerk niet gedaan. Ngannou heeft brute strength in zn armen. Bigi boiii ka wang ka die bigi mor’en go. Hij heeft nog lang om te trainen om naast Ngannou te kunnen staan. Men gaat wel letten op Su. Dat iemand durft om tegen zo n caliber van vechter tegen te gaan. Maar ja als ik maar geld op had gezet😏. No spang bigi boi, pick your ass up and go further. Train harder en return for a rematch. Untill then, dont call someone out if yo ass knows you aint ready. Cuz ya thought u was billy bad Ass, untill you met Billy bad Ass. Billy bad Ass whoopt yo Ass..you now realize u good in Math(wiskunde🤣). Take yo ass to the gym
  gemodereerd

 10. Duidelijk nog niet klaar voor dit niveau.
  Aanfluiting van een wedstrijd.
  Je bent zo sterk als je tegenstander toelaat.
  Bigi Boy wel een echte sportman die er niet om heen draait en excuses zoekt.

  Stapje voor stapje doorgaan!


  Maak melding

 11. Helaas verloren, jammer maar ook niet heel vreemd.

  Bij het vorige gevecht tegen Overeem zag Rozenstruik er al niet heel goed uit. Hij maakte veel fouten. Zijn trainer wees hem na de wedstrijd nog op zijn fouten.

  Bigi Boy moet eerst beter worden, dan dromen van een titel.


  Maak melding

 12. Als je aan zulke wedstrijden wil meedoen dan moet je zeker van je zaak zijn. Je moet alles wat je lief is aan een kant zetten. Door trainen en trainen en nog meer trainen maak je een grote kans. Maar als maar voor 50% of 90% inzet ervoor gaat, dan moet je niet raar opkijken als je in de eerste ronde een knock-out voor je kiezen krijgt.
  gemodereerd

 13. Jammer dat Bigi Boy al na 20 seconden knock-out werd geslagen! Jammer ook voor Suriname en de Surinamers!
  Vervelend ook voor de campagnevideo van de VHP. Hoop niet dat dit de voortekenen voor de VHP zijn om op 25 mei ook knock-out geslagen te worden!
  Maar tja, vallen en opstaan hoort eenmaal bij het leven!
  gemodereerd

 14. Weer slap gelul van die Haters op waterkant, maar Bigi Boi van mijn kant Power 💪🏽💪🏽, volgende gevecht beter , Mohamed Ali heeft ook in zijn Boks Carrière ook wel eens verloren dus , elke Grote sporter heeft wel eens verloren alleen volgens die Haters op waterkant gaan er weer eens een , een politieke stunt van Maken , want alles van hun hier op deze Forum is politiek.
  gemodereerd

 15. Jammer bigi Boi. Francis was wel een stapje te hoog. Deze man is oer en oer sterk. Jij hebt maronn power en deze man heeft de pure bron. African power.

  Krakti en hopelijk kom je er bovenop


  Maak melding

 16. Waaaahaaaahaaa binne 20 seconde was j tjien boi.komt ervan waner j lucky gewonne hb vn d andere.bigi bek had j.nu gelyk bek n d bil.hai kiesie boeng gie
  gemodereerd

 17. Al die commentaar die jullie geven is van laag nivo brada’s. geen verstand van vechtsport hou op met al die onzin. ik ken bigi en ik heb hem laten vechten is Su en ik weet dat hij dat kan,maar hij was eerlijk gezegd nog niet klaar. maar hij heeft hoe dan ook Suriname op de wereld lijst/kaart gebracht. nu weet hij wat hem te wachten staat niet opgeven en er staat weer een party voor hem klaar. Jammer dat er geen gala in dec is, wegens corona, maar 2021 komt er weer grote gala in Nis, Bloed, Zweet en tranen part 4 een mix van Klaar om te Bossen


  Maak melding

 18. Halloo mensen kunnen jullie even terug naar die beelden voordat jullie nonsesce kraaien die man heeft bigi boy met iets geslagen heeft hij het in zijn boxershort geplaats rechts
  gemodereerd

 19. Jammer. Als Surinamer vind ik het jammer dat een Surinaams talent deze wedstrijd heeft verloren.

  Maar ook ik denk dat hij zich veel beter had moeten voorbereiden. Overeem was geen makkelijke tegestander. En daar had hij van moeten leren. Winnen en K.O. slaan zijn niet vanzelfsprekend.
  Elke wedstrijd is een nieuwe !
  En in de financiele wereld zeggen wij:
  In het verleden behaalde resultaten gelden niet voor de toekomst.

  Dus: get up ! Stand up ! And get better !

  Krakti !


  Maak melding

 20. Nu ben je geen bigi boy maar TJING BOY.
  Solliciteer voor de functie van lijfwachter bij Moordenaar BOUTA. Je krijgt een vuurwapen erbij.
  gemodereerd

 21. Klappen op het hoofd is gevaarlijk en voor niemand goed M Ali kon niet eens meer praten en genieten van zijn rijkdom bah wat een sport.


  Maak melding

 22. Bigi boi.. big up👍🏽.wini lasi de in a play.je heb gehoord wat die Fransman had gezegd tog?dat je niet wist wat j aan t doen was toen j hem die challange gaf.je heb hem onderschat mi brada.maar is niet erg nu heb j zelf gezien wat j aan t zoeken was.doe j best train Moro tranga dan je kong baka.mi ai power joe 👍🏽👍🏽


  Maak melding

 23. Jammer dat Bigi Boy al na 20 seconden knock-out werd geslagen! Jammer ook voor Suriname en de Surinamers!
  Vervelend ook voor de campagnevideos met Bigi Boy erop. Hoop niet dat dit de voortekenen zijn voor de oppositie zijn om op 25 mei ook knock-out geslagen te worden!
  Maar tja, vallen en opstaan hoort nou eenmaal bij het leven!


  Maak melding

 24. HongKongFree@@ eerst was je corona deskundige en nu ben je MMA deskundige het is veel beter als jij je mondje dicht houdt meneer de viroloog en MMA deskundige.
  gemodereerd

 25. Bigi Boi heeft veel ervaring als professioneel kickboxer en heeft toch zware handen als hij goed raakt.
  In de korte 20 seconden van de match kun je, als je nogmaals de beelden bekijkt in 0.25 speed, dan zie je dat hij Ngannou ook raakt maar Francis kan de klappen gewoon incasseren.

  Voordat Bigi Boi hem uitdaagde heeft Ngannou zeker 2 jaar geen match gehad omdat bijna niemand tegen hem wilde vechten.
  Niet voor niets heeft Ngannou de bijnaam The Predator.
  Het was heel moedig om The Predator uit te dagen, maar hij was op dit moment te hoog gegrepen.


  Maak melding

 26. De beste stuurlui staan aan wal !! Daarom GOSLAR soengoe in de de Suriname rivier !!
  gemodereerd

 27. Het komt door de corona, Bigi Boy was bang dat die man corona had. Wie gaat nu vechten met corona in gedachten mentaal ben je niet voorbereidt. Al ik het ook was, je wordt toch uitbetaald. Na de corona zal je wel een andere Bigi Boy zien.


  Maak melding

 28. Ik ben nu Bigi Boi verloren heeft niet van plan om te kijken. Geen zak aan
  Als je na 20 seconden de wedstrijd al moet staken wegens een klap, wil dit niet zeggen dat je minder bent.
  Een stomme klap die net verkeerd kwam, althans voor Bigi Boi.
  Jammer, misschien als hij deze klap had kunnen ontwijken was het een echt gevecht geworden.
  Nu weet je niet wie de sterkste is.
  Wat ik zou willen weten, was Bigi Boi niet geconcentreerd genoeg? De wedstrijd was immers pas begonnen.
  Het waait op het ogenblik heel hard in mijn tuin is dit Francis Ngannou die bezig is?


  Maak melding

 29. Succes komt niet in 1 keer. Alle succesvolle mensen zijn heel vaak eerst heel hard op hun bek gevallen voordat ze het punt hebben bereikt waar ze nu zijn.

  Als je niet van je fouten en nederlagen kunt leren dan is dat pas falen.
  Zolang je na vallen weer opstaat en doorgaat dan is dat nooit falen.


  Maak melding

 30. Bigi boi, is overduidelijk geen partij voor deze deze Fransman. De fransman is voor hem een klasse te hoog. Er is altijd een baas boven baas. Voor de fransman is bigi boi een piekieng boi.


  Maak melding

 31. Helaas niet gelukt, maar de overwinning komt wel.
  Goed gedurfd. Wij geven het niet op.
  Als Surinaamse ben ik trots op Bigi Boi.

  Als hij de wedstrijd had gewonnen zou je alleen maar positieve dingen horen. Nu dat hij verloren heeft moeten wij als Surinamers hem aanmoedigen. Niet wanneer het alleen goed gaat. Maar ook in zijn verlies.
  Je kan het BIGIE Boi.
  Blessi!


  Maak melding

 32. Devvi haat saaier.
  Je bent gewoon jaloers op Bigi Boi.
  Tenminste heeft Su wat aan hem.
  Maar wat doe jij voor de kost.
  Haat aan het Saaien.
  Hij is en blijft onze Bigi Boi.💪🏽


  Maak melding

 33. Ik ben bang dat een trapje nog hoger komen te hoog gerepen is voor bigi boy.
  Want dat vereist zeer zware discipline die een Suriname niet kan opbrengen.
  Of was hij soms vergeten om zijn sjotte te scoren.
  gemodereerd

 34. Voor mij is BIGI BOI de grote winnaar want hij is de enige Surinamer en de enige man ter wereld met BALLEN die Ngannou durfde uit te dagen.Dat alleen verdiend al een medaille. Toffe lefgozer en nog steeds in de top 5.Can you,, negatievisten,,doe wet.


  Maak melding

 35. Misschien toch iets te snel willen gaan. Ik denk dat hij wellicht eerst 2 andere partijen had moeten doen en wat meer ervaring opdoen bij een goed team. Hij zit nu sinds kort bij American Top Team. Denk dat dit even iets te hoog gegrepen was. Maakt niet uit. Ervaring rijker en volgende keer meer succes.


  Maak melding

 36. UFC 249 nieuw wereld record.
  20 seconden
  Francis Ngannou wint wedstrijd in 20 sec.
  Verliezer Bigi Boy een Surinamer.
  Wat een schande voor Suriname.
  Dit nieuws gaat over de hele wereld.


  Maak melding

 37. Ik denk dat Bigi Boy deze vecht partij moest verliezen. Je weet maar nooit wat achter de schermen gebeurd. Kijk maar naar de zanger die van Nederland naar Suriname zou komen.
  Maar moest op grond van redenen de show af lasten.


  Maak melding

 38. Props to Ngannou, geen Fransman maar een Kameroener. Props to Bigi Boi, wins and losses. Overeem zou winnen als hij de laatste ronde weg was gebleven. Ngannou in tegenstelling had hem flink KO geslagen. There are levels to this game. Ngannou zelf heeft ook verloren. Hij is te verslaan, maar deze man hoor je moe te maken, niet in een dead or life gevecht gaan. Bigi Boi zn coach had dit al moeten zien, dus de blame ligt ook deels bij zn trainer. Maar hier gaat het om, nu uitzoeken wat je moet doen, training veranderen, this the big boy league en Bigi Boy moet dat gebruiken. Kan nu niet tegen een Stipe Miocic gaan, niet een Daniel Cormier, waarschijnlijk niet eens Volkov.
  gemodereerd

 39. een bigup voor bigi boi. Zelfs Ngnannou heeft 4 van zijn vijftien gevechten verloren! En hin was wel KO ma eb lip no prit’ na tu.


  Maak melding

 40. Hey maar sorry deze rozenstruik die zichzelfs bigie boi noemt mag zijn naam gaan veranderen.De echte bigie boi is deze die hem in 20 seconden liet slapen.

  Ik heb nooit van zijn vechtstijl gehouden ik vind hem stijf,traag en stroef.
  Neem maar voorbeeld aan Tyrone Spong een mooie vechter,mooie vechtstijl en mooi om naar te kijken.

  Dus bigie boi ga een andere sport doen..basketbal staat jou beter…
  Sorry maar ben geen fan van jou.


  Maak melding

 41. Dit was makkelijk geld verdienen door in 20 seconden te gaan liggen.
  Dus bigie boi ik zeg jou nu dat zelfs overveem jou KO kan slaan en dat gaat ook gebeuren….daag hem.uit voor een rematch….🥀🥀🥀🥀


  Maak melding

 42. BIGI BOY zoek een MMA trainer, een grond gevecht met die bokoe had je kunnen winnen?!

  Mixed martial arts (Engels voor: gemengde gevechtskunsten), meestal afgekort tot MMA, is een multidisciplinaire vechtsport die zich richt op het combineren van technieken uit verschillende vechtkunsten (en vechtsporten) zoals WORSTELEN (grappling), judo, karate, kungfu, kickboksen, thaiboksen, boksen en JIUJITSU.

  Succes!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.