maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Bestuurster verliest controle, rijdt EBS mast kapot en 'vliegt' in trens

VIDEO: Bestuurster verliest controle, rijdt EBS mast kapot en ‘vliegt’ in trens

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een eenzijdig verkeersongeval in Suriname heeft een terreinwagen vanmiddag een stroompaal kapot gereden en is daarna op z’n zij in het water terecht gekomen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het ongeval rond 14.00u plaatsvond aan de Welgedacht C weg.

De auto reed over de Welgedacht C weg, gaande in de richting van de Indiara Gandhiweg. Op een gegeven moment verloor de bestuurster de controle over het stuur en kwam eerst tegen een ander voertuig aan. Daarna reedt de bestuurstereen stroompaal met transformatorkast van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) kapot.

De terreinwagen eindigde vervolgens op z’n zij in het water van een trens langs de weg. De twee dames die in de terreinwagen zaten raakten niet gewond. Het voertuig kon met veel moeite door een sleepbedrijf aan land worden gebracht:

Mensen in NDP shirts staan bij het voertuig. Het is niet duidelijk of zij ook erbij betrokken waren.

Bekijk ook een video van het voorval:

https://www.instagram.com/p/B_-pdzsg8G9/?utm_source=ig_web_copy_link

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Bert je kan misschien voor een metro springen. Dat is normaal bij jou in de familie. Wie zegt jou dat de mensen vn NDP in de buurt waren en tenminste keken om hulp te bieden.


  Maak melding
 2. Hoe kunnen zij zo schoon zijn als ze betrokken waren aan deze Aanrijding 😂😂😂😂😂😂😂effe logisch nadenken 🤔. Geen politiek aankoppelen.


  gemodereerd
 3. Ik denk wel dat de 2 ndp want 1dames staan te overleggen of al het eten drank vlaggen truien en petten nog ooglijk waren de dag daarvoor was er ook iets met een ndp brokkenmaker en deze reden ook fullspeed een andere auto aan en die mast met travokast zulke kasten zijnduur en de paal is duurder dan de anderen,Maar was die andere auto ook van een ndper?want er staat nog minstens 1 borstrok drager aan de andere kant met iemamd te praten


  Maak melding
 4. Sammy the Queen@@ jij alleen weet waarover je het over hebt los losie en boor borie.


  gemodereerd
 5. fftjes een Mop Ndp van Suriname nodig leden uit Coronie uit voor een informele bezoek zo gezegd zo gedaan er waren zeker 30 auto’s vol met leden eenmaal aangekomen bij hoofdgebouw zien ze overal Ndp Borden en keren terug naar Coronie na enkele uren wordt contakt gemaakt met Coronie en wordt gevraagd hoelaat ze zullen komen waarop de Leider antwoord Meneer mi Kong drape na ga 30 wagi overal mi si Bord, NDP, NDP, NDP., Niet Daar Parkeren da wi alla suma draai gwe Baka


  Maak melding
 6. Slachtoffers, veel sterkte.
  Vergeet, je verantwoordelijkheid niet.

  Een aanrijding, heeft niets te maken met politiek.
  Het heeft heel veel te maken de fundamenten, van het land.

  Ga je autorijden, blijf dan ook bezig met autorijden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES