Oppas laat baby van 7 maanden alleen achter om te gaan stelen

11
baby

De politie in Suriname heeft afgelopen woensdag twee inbrekers op heterdaad betrapt. Een van de inbrekers moest op een zeven maanden oude baby letten voor een werkende moeder. Hij liet het kindje alleen in huis achter om te gaan stelen, meldt het Korps Politie Suriname.

De inbrekers zijn volgens de politie Stefano N. en Kali S., die beiden 36 jaar oud zijn. Ze werden door de politie van het bureau Santodorp en collega’s van de surveillance eenheid van de Politie Regio Midden betrapt, terwijl ze bezig waren in te breken bij een woning.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn beide mannen door de politie van Santodorp in verzekering gesteld. De politie maakte ook contact met de moeder, zodat zij met haar kindje dat door Stefano was achtergelaten kon zijn.


11 REACTIES

 1. Moeder moet ook opgepakt worden. is die man familie of niet? 7 maanden oud en nu al alleen thuis laten met iemand die stront in zijn hoofd heeft. Opsluiten allemaal


  Maak melding

 2. Het wordt weer bewezen vertrouw niemand met je kind. Het is spelen met het leven van het kind. Vreselijk is dit. Deze sakasaka is een onbetrouwbare varken. Hulp kan je krijgen alleen van de Almachtige. Deze baby had een goede engel op zijn/haar schouders dat dit stuk ellendeling is opgepakt. Gods molen maalt langzaam maar zeker.
  Dit stuk verdriet mag wat mij betreft wegrotten in de cel.
  gemodereerd

 3. Dan kunnen ze je ook meenemen.
  Respect voor de moeder die het kan en misschien zelf wel moet opbrengen om te gaan werken om haar kindje te kunnen voeden.
  De verwekker is uit het beeld.om wat voor reden dan ook of verdient schandalig weinig om voor zijn gezin te kunnen zorgen in deze economisch zware tijd.
  gemodereerd

 4. Aha,
  De inbrekers zijn volgens de politie Stefano N. en Kali S. Dit lijkt mij een Multi-etnische boevenbende toch? Jullie beide schurken, die campagnevideo van de VHP gaat niet over Multi-etnische samenwerking voor boevenclubs. Opsluiten deze twee boeven in een Multi-etnische cel voor een langere periode.


  Maak melding

 5. Blakaboy 8 mei 2020 At 16:33
  Doodstraf, want ze zijn ook geen voorbeeld voor de baby!@@ en dat zal de baby nu al een voorbeeld
  aan nemen aan zo een dombo als jij zal die baby op latere leeftijd ook niks aan hebben
  met je domme hoofd moet je ver uit de buurt van kinderen blijven
  Alleen maar onzin zal je ze leren kaw dat je bent.
  gemodereerd

 6. Blakaboy

  degene die de doodstraf moet krijgen, hebben de hoogste positie in het land ! Ik praat het niet goed wat deze klojo gedaan hebben, maar doodstraf is een beetje te gortig. Een kind van 7 maanden kan niks doen, in de zin van begrijpen wat er gebeurt.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. De moeder heeft vuilnis in haar hoofd hoe kan ze baby viir man als oppas achterlaten God weet joevaak kindje aan de vieze slurf heeft moeten zuigen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.