zondag, december 10, 2023
HomeNieuws uit SurinameOp Curaçao gestrande passagiers vliegen vandaag terug naar Suriname

Op Curaçao gestrande passagiers vliegen vandaag terug naar Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een groep van bijna 40 op Curaçao gestrande Surinamers kan vandaag eindelijk terugvliegen naar Suriname. Sommige mensen uit die groep zaten bijna 8 weken vast op het eiland. Ze kunnen terug met een commerciële vlucht, welke uitgevoerd wordt door Fly Allways en moeten 650 US dollar per persoon betalen.

Het vliegtuig zal vanuit Suriname eerst Cuba aandoen en ook Cubanen meenemen uit Suriname en Surinamers uit Cuba. Vervolgens wordt er doorgevlogen naar Curaçao, om de gestrande passagiers mee terug te nemen naar huis.

Veel passagiers zijn opgelucht, maar er zijn ook mensen die grote vraagtekens plaatsen bij het te betalen bedrag in US dollars. Zo vertelde een mevrouw aan onze redactie: “mijn moeder -die een SLM retourticket heeft- is hier op Curaçao gestrand, maar we beschikken niet over die $650.”

De vrouw in kwestie vindt dat de Surinaamse overheid doet overkomen dat het om een gratis vlucht gaat die gestrande surinamers naar huis brengt. Dit terwijl je keiharde dollars moet betalen om thuis te komen. Het is dus geen repatriatievlucht maar puur commercieel.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

8 REACTIES
 1. “Mensen, u wordt terug gehaald”, zei Luitenant-Kolonel Daniëlle Veira aan personen die zijn gestrand in andere delen van de wereld waar moeilijk aansluiting kan worden gevonden met Suriname.

  ——-
  Uit de praktijk blijkt nu dus dat je alleen terug kan als je betaald voor de ticket…


  Maak melding

 2.  “Zo vertelde een mevrouw aan onze redactie: “mijn moeder -die een SLM retourticket heeft- is hier op Curaçao gestrand, maar we beschikken niet over die $650.”

  Het is verschrikkelijk hoe men omgaat met hun burgers. Ik vind dat Wendy haar beklag moet doen bij Veira!


  Maak melding

 3. Natuurlijk moeten ze zelf betalen
  Het zou schandalig en belachelijk zijn als de overheid voor figuren moet gaan betalen die lekker zijn gaan genieten in het buitenland.
  Dit terwijl het grootste deel van het volk zelf te weinig inkomen heeft.


  Maak melding

 4. Pure oplichting!! Onmenselijke handelingen van een paar corruptelingen van de regering. Mensen in nood moet je helpen en niet uitknijpen, waar blijft jullie zogenaamde valuta wet???? Zijn de Surinaamse dollars plotseling geen wettig betaalmiddel meer???? Fucking NDP érs!!!!!MPP!!!!


  Maak melding

 5. Grote aandeelhouders DILIP SARDJOE lacht als nooit zo hard!hij beweer dat hij enigste miljonair is in Suriname door hard te werken.beste mensen neem van mij dit is niet hardwerkend maar ordinaire diefstal zoals vele heeft hij gestolen.


  Maak melding

 6. Het is een rip off ! Hoe kan een enkel ticket $650 kosten? Have a heart! Als je een SLM ticket hebt wacht dan maar op we slm.
  Verschrikkelijk


  Maak melding

 7. Fly Always is niet gek gewoon boter bij de vis Air Belgium, TUI, SLM, Noem maar op en niemand krijgt betaald overal bedelen ze om vluchten uit te laten voeren. A monie kba begi begi jepi mi baja mo gi joe coca bika dati de. Die in Nederland moesten toch ook betalen?
  Mensen no tek lening na ndp lovers no gi joe osso liki pantie bika joe o lasi a panti dati.
  Een tijd terug was er iets te doen in Suriname en toen heeft Curacao hulp gestuurd.
  Nu hebben ze daar voedsel tekorten wanneer gaat Suriname hulp sturen voor de Antillianen?
  Chodehbal heeft toch genoeg.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES