donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieNaar Albina gevluchte inbrekers aldaar aangehouden

Naar Albina gevluchte inbrekers aldaar aangehouden

-

Does Travel & Cadushi Tours

Opnieuw heeft de Surinaamse politie inbrekers aangehouden, die het gemunt hebben op woningen van bewoners die zich momenteel buiten Suriname bevinden. Uit de huizen zijn onder andere televisietoestellen, lichtmotoren, stereo installaties, ventilatoren en kledingstukken gestolen, meldt het Korps Politie Suriname.

De politie van het bureau Albina heeft in de maand april een aantal aangiften opgenomen van inbraken, gepleegd in hun ressort op verschillende woonadressen. Rechercheurs van de Politie Regio Oost hebben inmiddels zes inbraakzaken opgelost waarbij vier verdachten zijn aangehouden en opgesloten.

Het gaat volgens de politie om de 31-jarige Regilio R., de 13-jarige D. J. de 20-jarige Amith J. en de 21-jarige Marvin K. Uit het politie onderzoek is ook naar voren gekomen, dat Amith en Marvin ook in de stad en wel in het politie ressort Munder Buiten actief zijn geweest. Zij worden namelijk door de politie van het bureau Munder Buiten verdacht van vier inbraken en twee berovingen.

Toen de grond in de stad Amith en Marvin te heet onder de voeten werd doken zij onder op Albina; alwaar zij een inbrekersbende vormden met Regilio en de 13-jarige D.J. Ondertussen is een deel van de gestolen goederen terug gevonden door de politie, meldt het KPS.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

7 REACTIES
 1. En Regilio is maar 13 jaar.Van zulke kinderen zeiden de grote mensen dat ze voor galg en rad opgroeien.Ook voor hem heeft Leendert een schuld van SRD 65.000 genomen zo als ook voor alle bewoners van Sur.


  Maak melding

 2. Blakaboy 8 mei 2020 At 23:52
  Doodstraf, ze leren t nooit@@ als die inbrekers de doodstraf moeten krijgen
  Wat moet je president en zijn bende krijgen vind jij je reactie niet dom en ondoordacht
  Mensen vechten om een domme reactie te plaatsen


  Maak melding

 3. 13 jaar waar zijn jou ouders, moet je niet naar school opsluiten sleutel weggpoien, want zoniet wordt hij een gevaar in SURINAME foming fosie


  Maak melding

 4. Laten de grote schurken met jas en das die miljoenen stelen eerst dood straf krijgen .

  Bouterse is ook een gevaar voor Suriname al 40 jaren,daar om kunnen de jongeren geen eten en werk vinden .


  Maak melding

 5. Oom bert heeft gelijk, waarom vermoord niemand bouta en zn kornuiten? Of levenslang opsluiten, maar Dat is dat ding. Om het volk te pinaren stelen ze geld van het volk via cbvs of buitenlandse leningen en dat ter eigen bate gebruiken en zo ontstaat er armoede. De domme jongeren ziet dat als voorbeeld figuur en spreekwoord zegt “zien en laat doen” denkende dat ook zij niet kan worden vervolgt. Ook sommige hoog opgeleide personen van de coalitie zoals boefdraad maken grof geld dit uit eigen gewin en hoopt dat bouta hun gaat dekken mocht er is misgaan. Door de jaren heen weet intussen de domste dat als je de ndp kiest, je snel rijk kan worden vandaar dat dit ook de eerlijkste en slimste aantrekt om voor de ndp te kiezen want je wordt toch niet vervolgd. Al zou je vervolgd worden en dan zit je toch niet in de gevangenis maar zal berecht worden door de assamblee-poppenkast. Let op, daags na de verkiezing zal boefi spoorloos zijn in het buitenland. Feit is, als zou bouta berecht worden, dan zou niemand hem wat kunnen doen want t leger zit nog steeds achter hem. Wie ontevreden is en gaat klagen, riepen ze de politie voor je, zogenaamd “orde verstoorders”. Dus democratie in SU? Die is zoek. Nu al sjoemelen ze met 25 namen op 1 adres op een stemkaart. Dus weet al nu wie de verkiezing gaat winnen, dus zomaar ga ik eigenlijk naar de stembus.


  Maak melding

 6. Mijn buurman is naar het bevolkingregister geweest om een uittreksel te halen. Hij werd gevraagd hoeveel mensen er stonden ingeschreven op zijn adres. Hij zei hij en zijn echtgenote wat ook klopt. Er werden 6 namen genoemd die ook op zijn adres staan ingeschreven die hij niet kent en ook nooit hebben gewoond. Hij schrok zich wezenloos. Hij kent de mensen niet. Het zijn allemaal mensen met vreemde namen ook allen gezien de leeftijd stemgerechtigden. Daar gaan werken weer.
  Het is nu al bekend dat de ndp aan het frauderen is. Mensen gaan even checken bij het bevolkingsregister of er geen onbekenden ook op je adres staan ingeschreven. Trek meteen aan de bel

  Deze boeven opsluiten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES