Ingebroken in woning NDP-parlementarïer Daniëlle Sumter

60
Ingebroken in woning NDP-parlementarïer Daniëlle Sumter

In de woning van NDP-parlemtarïer Daniëlle Sumter in het district Wanica is er eerder deze week ingebroken.

Volgens de politie ontdekte een buurvrouw de inbraak en sloeg alarm. Sumter ging meteen ter plaatse en ontdekte dat dat haar woning compleet overhoop was gehaald. Het keukenraam hebben de dieven geforceerd om de woning te betreden.

De daders maakten een stereoset, cosmetica artikelen, een doos met vuurwerk, laptop, tablet, harde schijven, twee televisietoestellen, twee brushcutters en andere spullen buit.

De parlementarïer vindt het heel opmerkelijk dat vlak voor de verkiezingen er is ingebroken in haar woning en spullen met haar campagne zaken erop zijn buitgemaakt. De politie in Suriname werkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachten.


60 REACTIES

 1. Kondremangs
  Hoezo opmerkelijk? De inbraak wordt in de politieke sfeer getrokken. Je bent niet bijzonder hoor. Meer burgers hebben last van inbrekers. Had jouw lijder DiDiBri niet gezegd dat we geen diefijzer meer nodig hadden?
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 2. die man/vrouw dief zocht zeker naar stem biljetten.., want geld heeft ze niet.. s-keer sinds de 5 mei..
  typisch n d p er, altijd worden ze benadeeld, behalve als ze zelf de staats kas leeg roven het land leeg plunderen dat kan mag .., dan zwijgen ze als het graf..
  over een paar dagen zal alles duidelijk zijn..

  die ene mevrouw had ook een diamant steen van 80 miljoen dollar verloren dan wel gestolen, ze heeft een zaak aangespannen in Nederland komt binnen kort op de rol..
  die steen is onderhands verkocht voor 43 miljoen dollar, waar is dat geld heen gegaan, toch niet in de staats kas..
  als dat ding 80 waard is, waarom voor de helft weg gegeven..
  gemodereerd

 3. Nupas zijn ze tot het besef gekomen waar ze moeten inbreken. Ze gingen al die tijd bij de verkeerde mensen.
  Ze moeten ook bij Abrahams, Boefdraad en die andere awari’s gaan.
  gemodereerd

 4. Die pagara’s zou ze afsteken als haar partij gewonnen had. Helaas.
  Geen nood want het zou toch niet nodig zijn.
  De eigen paarse mofina aanhangers hebben haar te grazen genomen.
  En laat ze alsjeblieft haar mond dichthouden over campagnemateriaal want wie voert er nou campagne met brushcutterssss en tv toestellen en laptops en tablet en MAKE UP en Stereoset
  Jammer voor haar


  Maak melding

 5. “De parlementarïer vindt het heel opmerkelijk dat vlak voor de verkiezingen er is ingebroken in haar woning”

  Het is inderdaad opmerkelijk dat er opeens een weg wordt geasfalteerd zo vlak voor de verkiezingen, paketten uitgedeeld worden zo vlak voor de verkiezingen, percelen gebouwd worden zo vlak voor de verkiezingen, olie is gevonden zo vlak voor de verkiezingen, nog steeds een lockdown is
  zo vlak voor de verkiezingen, geen enkel corona geval bijgekomen zo vlak voor de verkiezingen.

  Mevrouwtje moet niet zo zielig doen. Er worden bij meer mensen ingebroken zo vlak voor de verkiezingen.


  Maak melding

 6. Baby Face {foto } … is er sprake van INBRAAK of UITBRAAK !!!!!

  Dit in verband met eventuele UITKERINGEN van de VERZEKERING !!!!

  Dingk a tori !!!!!!!!

  NDP’ers { enkele uitzonderingen daar gelaten }…. zijn NIET … nogmaals … NIET … te vertrouwen. Ze zijn kampioen in LIEGEN en BEDRIEGEN !!!!!!!!!!!!
  gemodereerd

 7. Danielle wie ? Nooit van gehoord.

  Ik zou deze mevrouw willen vragen wat haar bijdrage de afgelopen jaren is geweest voor het land i.p.v. een alledaagse inbraak in de politieke sfeer te trekken.

  Lager als dit kun je niet zinken.
  Typisch NDP kolder!!!!!
  gemodereerd

 8. Mevrouwtje weet nu misschien stel dat hrt waar is precies dat gevoel dat de gewone burger ook heeft als die NDP aanhangers lopen te roven
  gemodereerd

 9. De eerste ekte politica zeker waar het dievengilde langs is gegaan? Nee dus vorige maand was het weer voor de zoveelste keer bij een VHP politica. Ze moet blij zijn dat ze niet thuis was want dan was ze zeker net als Cairo aangepakt ook bedwelmd en verkracht nu waren het grontapgoedoes.
  En kijk hoeveel multimedia dingen waarom heeft ze die 2ehands dingen uit Nederland niet aan leerlingen ter beschikking gesteld om aan Elearning te kunnen doen? Nu moet ze bonnetjes gaan fixen voor de verzekering.
  Meid ikzou zeggen ga lekker stappen met wat vriendinnen en raak em goed een leeg huis is ook niets hopelijk zijn ze van je Senseo of Nespresso en je Magnetron laten staan Stel je voor dat ze het vuurwerk in de magnetron hadden gedaan……………
  VRAAG: Aan mevr de parlementarier ,was u verzekerd tegen inbraak of alleen tegen brand?
  Eigenlijk wel goed want NDP breekt ook overal in om waardevolle dingen zich toe te eigenen. Maar ze zijn geen dieven ze zijn schurken en juist daar zijn je spullen nu te koop onder die hangout


  Maak melding

 10. Nooit eerder van deze Daniëlle gehoord.
  Ze had zeker alles in vreemde valuta verzekerd.
  De verzekering oplichten zodat ze EURO’S of Dollars kan ontvangen.
  Heel slim gedaan dame Daniëlle.
  De politie dient jou te ondervragen en ik hoop dat je gepakt wordt.


  Maak melding

 11. Wendy 8 mei 2020 At 22:48
  Haters. Ik hoop dat ze niet in dr pc kunnen.@@ een beveiligde laptop opnieuw laten installeren en het doet het weer
  Ik dacht dat jij slimmer was Wendy de Wendel maar je bent een beetje te dom
  gemodereerd

 12. Jullie zijn jaloers, mang, zo eerlijk ogend, LOL.
  Ik hoop dat ze een degelijk wachtwoord op haar laptop heeft. Zou zomaar kunnen dat men pikant materiaal tegenkomt.
  Oeps!
  Brushcutter? google. Oohh oké. Hahahaha.


  Maak melding

 13. Sint , waarom ben je aan het beledigen bezig, geeft jouw mening, maar dat jij iemand Hoertje gaat noemen ben je echt geen persoon met niveau, omdat ze van de NDP is. , maakt toch niet uit . Je ben misschien van De VHP of van de NPS of van de Abop ,wij zijn allemaal Surinamers . Je ben gewoon Racistisch bezig 👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽.
  gemodereerd

 14. De Puinhopen Van 10 Jaar NDP

  Sjarwa Alla Matie.

  Dagelijks worden er 10 tallen woning inbraak gepleegd omdat er nu bij een waardeloos NDP sympathisant word in gebroken moet het gelijk wereld nieuws zijn.

  Mvr Sumter.. op kankeren jij.. als de NDP goed beleid had gevoerd zou de criminaliteit afnemen
  Mafkees..

  Die vuurwerk die ze mee hebben genomen gaan ze bij OCER afsteken om die takroe manieren
  Van die NDPers weg te jagen..

  OP TIEVESEN JIJ MONGOOL


  Maak melding

 15. Wendy

  8 mei 2020 At 22:48

  Haters. Ik hoop dat ze niet in dr pc kunnen.

  =================================

  Bang dat de vuile NDP was naar buiten komt ?


  Maak melding

 16. Hooghart pleit er voor dat er een cordon pad komt langs de woningen van de NDP ers tegen rovers enz.Door de staat te bestelen, zijn hun bezittingen uit de voegen gegroeid en zichtbaar voor elke kleine rover.


  Maak melding

 17. Ik zie hierachter de onzichtbare hand van de oppositie. Deze inval is mijn inziens geregisseerd vanuit Groeng Jarie of de dolgedraaide Olifant. Zij zoeken naar materiaal om de NDP in diskrediet te brengen. Gelukkig masr dat DNA sporen zullen leiden naar de oppositie. De NDP is de grootste politieke partij in Surinme en moet het als eenling opnemen tegen een kartel van schurkenmpartijen.


  Maak melding

 18. Hahaha. Een paarse rover en zakkenvuller wordt beroofd. A kisi eng mooi. De criminelen moeten bij dat soort figuren hun slag slaan en de gewone burgers met rust laten.


  Maak melding

 19. Ring nog nooit gehoord van deze vrouw in het dna,denk enige wat ze deed in dna was vingertje opsteken als er ja gestemd moest worden .
  Belangrijk was ze niet, kijk maar naar mond enige wat ze daarmee deed was haar bazen pijpen vandaar die dikke gekrulde lippen.


  Maak melding

 20. RobG 9 mei 2020 At 00:51

  Knettergek ben je en ook nog eens psychisch in de war. Hebben ze in Nederland geen klinieken waar ze jou hulp kunnen bieden?

  Het is goed dat de paarse bende met de feiten op de neus gedrukt wordt. Men denkt dat deze partij een zegen voor het land is maar in werkelijkheid heeft de gewone burger genoeg van tante Jet, Door de bank, Hoefdraad en de econoom van de paarse bende. Deze 4 criminelen hebben Suriname binnen no time tot de bedelstaf veroordeeld.
  De zwarte yapyapie Afonsoewa schreeuwde het nog uit ding mang ko fieri na in zaka. Wat doet deze apin nog in de DNA ? Doet geen moer dan alleen haar zakken te vullen.

  Dat er bij Sumter is ingebroken in natuurlijk een inside job om de andere partijen in diskrediet te brengen en angst aanbrengen jagen. Je hoeft geen FBI agent te zijn om deze misselijke mop door te hebben.
  gemodereerd

 21. In de woning van NDP-parlemtarïer Daniëlle Sumter in het district Wanica is er eerder deze week ingebroken.

  District Wanica? Waar staat ze dan ingeschreven bij CBB.?
  Ze staat toch op plaats 11 in Paramaribo?

  Twee Brushcutter?? Cosmetica, OMG hoe gaat ze nu ………? Hoe zal ze eruit zien zonder make-UP.


  Maak melding

 22. Ze gebruikt zoveel plamuur en verf op haar gezicht dat ze amper haar hoofd omhoog houden kan. Daarom staat ze op de foto met een schijven kop. En velen maar denken dat het komt door de zware taak due het besturen van het land met zich meebrengt.
  Neem voor het geval dat het regent wel je paraplu mee want anders spoelt je make up weg. Je man zal je dan niet meer herkennen.
  gemodereerd

 23. @Robg,

  Heb je ook nog een baan als helderziende naast je uitkering???

  @Bumblegun,

  Klinieken zijn er genoeg alleen, is behandeling voor hem onmogelijk. Hij is tegenwoordig lijntjes aan het snuiven vandaar dit onzin die hij uit kraait.


  Maak melding

 24. Als de dief de foto van deze mooie slimme vrouw zien brengen zij uit respect al haar spullen terug.LAFFE OPPOSITIE DIEFSTAL. ZEKER WETEN.
  gemodereerd

 25. Wat een niveau van de aanhangers van de oppositie weer. Een medemens, een burger, een vrouw op zo’n ordinaire manier te bejegenen! Is dat het niveau van de oppositieaanhangers op dit moment. Is dit jullie politieke boodschap aan het volk? Zo’n ordinaire boodschap werkt juist averechts op de keizers straks op 25 mei. Je maakt de coalitie juist sterker hierdoor. De coalitie kan je alleen pakken op de inhoud. Probeer iets inhoudelijks over deze nette uitziende dame te zeggen. Terwijl jullie met ordinair gedrag bezig zijn, profileren de aanhangers van de coalitie juist met sociaal gedrag richting het volk van Suriname! Terwijl de oppositiepartijen bezig zijn mooie Amerikaanse video’s te vertonen, werken de coalitieleden op het veld met huis-aan-huis bezoek, bij voornamelijk de sociaal zwakkeren tot diep in het binnenland van Suriname! De kapitaalkrachtige VHP zou heel veel voor de sociaal zwakkeren in Suriname kunnen betekenen. Waarom doen ze dat dan niet?

  De kerken in Suriname roepen op tot ethisch verantwoord gedrag tijdens verkiezingscampagnes! Heel mooi initiatief en ik ondersteun dat!

  Oproep van de kerken:
  @ zich te onthouden van:
  a. het direct dan wel indirect aanzetten tot etnische en religieuze verdeeldheid, inclusief het gebruik van denigrerende verwijzingen naar etnische en/of religieuze kenmerken van tegenstanders en medeburgers;
  b. het maken van negatieve toespelingen op kenmerken van het persoonlijk leven van politieke tegenstanders;
  c. het verkondigen van onwaarheden, het uiten van valse beschuldigingen en het doen van loze beloften;
  d. het toebrengen van directe en indirecte materiële en immateriële schade aan politieke tegenstanders.


  Maak melding

 26. Ze hebben zeker geen hersenen en verstand van deze mevrouw gestolen want die zijn daar niet aanwezig.

  Nooit iets van gehoord in de assemblee. Een hersenloze volger pur sang


  Maak melding

 27. De tong van de wijzen maakt goed gebruik van kennis, maar de mond van de dwaas kraamt onzin uit!

  Dat is precies wat ik opmerk, bij het lezen van sommige reacties. In de meeste gevallen écht KOLDER, INHOUDSLOOS, en men soms spreekt van dingen waarvan ze niet alle feiten kennen.

  Nieuws artikelen zijn vaak informatief. En ik begrijp dat er emoties worden opgeroepen, een bepaalde nieuwsgierigheid word getriggerd. Maar roep geen dingen die nergens opslaan. Velen hebben moeite met taal, bedoel ik begrijp dat Nederlands misschien niet je moedertaal is, schrijf het dan in sranangtongo zodat je je goed schriftelijk kunt uitdrukken/ verwoorden. Iedereen is vrij om zijn mening te geven, geef je mening zonder oordeel.. is vaak moeilijk heb ik gemerkt.

  Gewoonte is tweede natuur van de mens, het ligt jullie beter om je negatief te uiten i.p.v. zonder oordeel je mening te delen.

  Maar bij mij wordt vaak het idee opgewekt dat het kleine kinderen zijn die reageren en geen volwassenen.

  Ik moest het even kwijt!


  Maak melding

 28. Een doos met vuurwerk weet deze parlementair dat het zeer gevaarlijk is om dit in huis te hebben of denk ze dat ze alles mag vanwege haar beroep. Nou ik hoop dat dit ondanks de drukte voor de verkiezing ook ter tafel zal komen in het parlement ook de Criminaliteit te bestrijden in SURINAME


  Maak melding

 29. Binnen de ndp woedtdt een tweestrijdtdt . De groep die voor bouterse is en de groep die de macht wil grijpen. Deze vrouw hadt info. Er zullen gauw dooden vallen geloof me en iemandt zal een paardekop in zijn bed vinden
  gemodereerd

 30. Een dief in opleiding bij NDP is gaan trainen om te stelen .

  De grote dieven met jas en das van NDP doen het beter ,zij stelen bij CBVS Boefdraad heeft de leiding .


  Maak melding

 31. NDP Schurken weten niet wat delen is .

  26 zetels ik heb niemand nodig zij NDP na de verkiezing 2015 .

  Alle Regeer macht hadden deze schurken met 26 gestolen zetels in 2015 .

  Samen doen bestaat niet bij deze schurken .

  Mooiste geschiedenis na slavernij ,erger dan slavernij ,erger dan een virus .


  Maak melding

 32. 🤣🤣🤣🤣De dief wordt bestolen maar toont geen berouw, wanti a sabi pe a bron dé fu vul aan baka.Corruptie zucht heeft deze NDP zucht ‘leidster’.Hoe kan iemand lid zijn van zo’n pol.partij.
  gemodereerd

 33. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Ingebroken in woning van een onbekend gebleven NDP-parlementarïer Daniëlle Sumter.

  Nimmer hebben de Surinaamse burgers iets van deze Daniëlle Sumter van de NDP gehoord in DNA de afgelopen 5 jaren.
  Wat is haar politieke inbreng of advies geweest in DNA tot heden?

  En deze INBRAAK is gepleegd door haar NDP buurtgenoten.

  Kijken jullie heel goed naar haar foto bij het artikel.
  Je hebt veel van zulke vrouwen uit Nigeria, die hun huid met een bepaalde crème (huidsmeersel) insmeren om iets lichter uit te zien.
  Maar over haar uiterlijk is in deze niet belangrijk.

  Het gaat op de manier hoe deze dame net voor de verkiezing via de MEDIA wil verschijnen, om eventueel wat domme PAARSE aanhangers naar zich toe te trekken.

  Maar na 25 mei 2020 is het definitief voor haar afgelopen.
  Want alleen maar je (vingertje) opsteken in DNA voor de NDP is nu echt achterhaald.


  Maak melding

 34. Aan de mensen die vinden dat de reacties v bedenkelijke kwaliteit zijn, het volgend advies. Je bent niet verplicht te lezen. Misschien handig als jullie verkassen naar ‘faya pepre’. Vereiste is wel minimaal PhD.
  Dit is een site voor het volk, whahahaha.


  Maak melding

 35. 5 jaren bijna erop. Nooit geweten of gehoord van deze parlementaire. Als ze zich had ingezet voor werkgelegenheid, dan misschien was er niet ingebroken


  Maak melding

 36. Mag een burger “vuurwerk” thuis opslaan ??
  De politie/brandweer, moet deze zaak onderzoeken !!! Had ze wel een vergunning hiervoor??
  Hoe dan: Ze woont in disstrikt Wanca maar staat op de candidatenlijst van Paramaribo !!
  Mevr.Mr Silos-van Dijk, er is werk aan de winkel voor U om dit te onderzoeken,via de kiezerslijsten en bij CBB!!
  gemodereerd

 37. nooit van gehoord………..of gezien……..
  is ze van kwamalasemutu????????????????

  kande na misiekaba nanga abdoel breek in………….

  of hoefdraad………..hij zoekt geld………….


  Maak melding

 38. Danielle Sumter heeft niets beters te doen.
  Gaat via de npd kijken en zoeken wat er te halen valt zoals vele anderen die zich hebben aangemeld bij de ndp. Goudzoekers.
  gemodereerd

 39. Erg man
  First time kandidaat die gekandidadeerd is in Paramaribo en (ook) al huis heeft in Wanica. (netals aloë baba)
  Gaat zij opkomen voor de rechten van het volk???
  gemodereerd

 40. “De parlementarïer vindt het heel opmerkelijk dat vlak voor de verkiezingen er is ingebroken in haar woning en spullen met haar campagne zaken erop zijn buitgemaakt.”

  Wat ik opmerkelijk vind is dat deze totaal onbekende NDP-parlementariër het gebeurde zelf meteen in de politieke sfeer trekt. Ze geeft hiermee ook de oppositie de mogelijkheid haar als ongeloofwaardig te bestempelen.

  Zoiets als een sterk staaltje van de dief die roept ‘houd de dief ‘.


  Maak melding

 41. De leugenachtige en corrupte paarse ratten kennende is de kans ook heel groot dat die ‘inbraak’ en ‘diefstal’ in scene is gezet om verzekeringsfraude te kunnen plegen. Niets kan uitgesloten worden bij de paarse ziekelingen. Geen enkel niveau is te laag voor ze.

  Ik lees ook in het artikel dat haar woning in Wanica is maar als ik me niet vergis staat dit geval op de paarse kandidatenlijst van Paramaribo. Weer een geval van paarse fraude ???


  Maak melding

 42. Hoeveel geld heeft dit gekost om dit te ensceneren, ga de rivieren uitbaggeren doe iets nuttigs, en hou je niet met futiliteiten bezig ,kost een hoop energie die je ergens anders voor kan gebruiken , na de verkiezingen zal het bekend worden of ze voor nog 5 gaan .
  Het zou mij verbazen ,dan word het probleem van suriname bloot gelegd


  Maak melding

 43. Mica 9 mei 2020 At 09:35
  Binnen de ndp woedtdt een tweestrijdtdt . De groep die voor bouterse is en de groep die de macht wil grijpen. Deze vrouw hadt info. Er zullen gauw dooden vallen geloof me en iemandt zal een paardekop in zijn bed vinden
  gemodereerd

  Wie zal de paardenkop vinden
  Wie is het paard


  Maak melding

 44. We weten nu dat je bestaat Daniëlle maar wel misselijk van jou om direct een vingertje te wijzen…. “opmerkelijk dat dat precies voor de verkiezing gebeurt”. Wel ik heb nieuws voor je: er wordt èlke dag ingebroken bij gewone burgers. Maar dat was je natuurlijk ontgaan want je was te druk bezig met je make-up. Lees je geen kranten? Google? Werk voor jou aan de winkel dus als je het nog 5 jaar redt: CRIMINALITEIT AANPAKKEN
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.