VIDEO: Brutale straatrover die tas van oudere vrouw wegrukte aangehouden

49
VIDEO: Brutale rover trekt tas van oudere vrouw met geweld weg

Een brutale beroving die op woensdag 6 mei in Suriname plaats vond, is met een beveiligingscamera vastgelegd. Op de video die hieronder staat, is te zien hoe een straatrover een tas bij een oudere vrouw met veel geweld wegrukt en er vandoor gaat. De rover in kwestie is inmiddels aangehouden.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat twee mannen op een bromfiets op de kruising van de Ramgoelamweg en Mastklimmenstraat rond 12.30u een oudere vrouw met een tas zagen lopen. Een van de mannen sprong van de bromfiets af en deed alsof hij bij een bedrijf naar binnen ging.

Hij bleef daar even staan en liep toen op de nietsvermoedende vrouw af, waarbij hij haar handtas vanaf haar rechterarm wegrukte. De vrouw liet echter niet los, waardoor ze bij het trekken viel en meegesleurd werd door de rover die bleef trekken. Ze kwam daarbij hard op het wegdek terecht, waarna de rover zich met de tas uit de voeten maakte.

De aangeslagen vrouw riep omstanders om hulp maar die konden niets doen. De rover sprong achterop de bromfiets van zijn wachtende compagnon waarna ze richting de Indira Gandhiweg reden. Daar lieten ze de bromfiets achter en gingen te voet verder.

Een lid van het Korps Penitentiaire Ambtenaren (KPA) zette de achtervolging in. Hij kon de verdachte na het lossen van waarschuwingsschoten, aanhouden en overdragen aan de politie van Latour. De tweede verdachte is nog voortvluchtig maar zal binnenkort ook opgepakt worden.

De tas is teruggevonden en aan de rechtmatige eigenaresse teruggegeven door de Surinaamse politie.

https://www.instagram.com/p/B_3PVVYgNoZ/?utm_source=ig_web_copy_link


49 REACTIES

 1. Geweldige en snelle actie! De omstanders en Penitentiaire ambtenaar laten zien dat er nog genoeg mensen in Su zijn met het hart op de juiste plaats! Trots op jullie.

  Deze dieven mogen ze wat mij betreft omleggen (een spuitje geven en ze sturen naar hun schepper)


  Maak melding

 2. Wat een criminele ziekeling om een oudere vrouw met geweld te gaan beroven. Jammer dat die beest geen kogel door z’n kop heeft gekregen.


  Maak melding

 3. Ai boi kyk naar deze mpp blaka mang jongu.jong jong boi kyk hoe snel hy kan renne. Een werk kunne ze niet zoeken koulo lagie beest.maar ja die paket van ndp is ook niet genoeg voor ze dus dit ga j krygen!!


  Maak melding

 4. De straat rover kan niks aan doen…..hij heeft helaas een opleiding gehad voor roven op Straat…daar heeft hij diploma A.B. en C . Gehaald……….je kan zien dat hij geslaagd is…..goed zo blaka tollie. !!
  gemodereerd

 5. Latour is een ndp ghetto stemvee staldaar denken ze dat rovers amnestie gaan krijgen net als vader en zoon bouta en dina


  Maak melding

 6. dat de man een misdaadt pleegd is niet goedt tepraten , maar de benamingen dat wy hanteren voor zo iemandt is niet goedt tekeuren, deze jongeren hebben ook een moeder en soms ook zelfs kinderen,wat voor reden het ook moge zyn dat hy tot deze daadt komt weet ik niet maar geloof me .in Suriname zyn we allemaal zwart maar we zyn geen gorila of wat dan ook
  nogmaals ik wil de daadt niet goedt praten maar ,een beetje fatsoen kunnen jullie wel tonen of zyn jullie ook gorila,s


  Maak melding

 7. Het is de bestuurder van die witte auto die de achtervolging inzette en de jongens iets verderop aanreed. Het is niet gebeurd zoals t hier staat geschreven.


  Maak melding

 8. Voor degene met racistische opmerkingen. Je kunt niet iemand oordelen op basis van hun ras of huidkleur noem maar op, je behoort iemand te oordelen omwille van de daad die iemand begaat. Mensen zo als jullie met deze op of aanmerkingen brengen niets dan alleen maar verdeeldheid, waardoor surinamers nooit 1 zullen worden.


  Maak melding

 9. Mandy 7 mei 2020 At 05:20

  Goedenavond Mandy,

  Mocht jouw reactie mede tot mij gericht zijn dan wil ik hierop als volgt reageren. De door mij gebruikte termen yapyappie en of keskieshies zijn bewoordingen die door Mw. Afonsoewa van de NDP gebruikt zijn. Niemand heeft hierover op en/of aanmerkingen gemaakt omdat het niet racistisch is.
  Trouwens laten wij ons vooral niet te druk om racisme maken want het zit in de genen van Suriname om racistisch bezig te zijn. Deels komt dit voort uit wantrouwen en afgunst en deels door de lage ontwikkeling van veel Surinamers.
  Racisme voorbehouden aan blanken ?
  Mi Mars Papa !
  gemodereerd

 10. Dit is maar het begin. En al die mensen hier die lullen over kleur en racisme ,het zijn veelal steeds dezelfde soort kleur wat steelt en rooft . Het zal maar jou kind of moeder zijn die op deze manier berooft wordt. Ik ben benieuwd hoe je gaat piepen! Blij dat deze vrouw het overleeft.


  Maak melding

 11. Inderdaad is het steeds dezelfde soort. Als je in India bent ,is het ook dezelfde soort die steelt ,rooft ,plundert, lyncht, verkracht en verbrandt, namelijk de Hindoestanen .Ben je in Bangladesh ,idem dito, het zijn de Bengalen. In Pakistan geldt dat ook. Weer dezelfde soort. Als je een paar van die gasten naar Suriname overhevelt ,komen ze niet bij van het lachen. Het wordt dijenkletsen voor ze als ze zien hoe de Surinamers bezig zijn. Is dit roven gaan ze zich afvragen. Wat een mietjes zijn de Surinamers. We moeten ze eens bijbrengen hoe een zichzelf respecterende rover, plunderaar , dief , verkrachter ,lyncher en in de fiksteker , het dient aan te pakken. Arme vrouw zeg. Deze figuren verdienen stokslagen in het openbaar. Dat is wel een onderdeel dat men van de Sharia mag overnemen.


  Maak melding

 12. NDP is de hoofdschuldige van het onderdeel criminaliteit in de samenleving. Jammer eigenlijk het kan toch niet zo zijn dat een politieke organisatie criminaliteit faciliteert door hun opstelling.
  Kijk maar naar het beeld, waarbij de president met een groep jongeren de regels in verband met de covib regels openlijk overtreedt. Vandaar nu een oproep de aan de gehele Surinaamse bevolking om over twee en een halve week massaal de NDP te negeren en voor een andere politieke partij te stemmen .
  gemodereerd

 13. Ach, zodra zoiets in Suriname plaatsvindt beginnen enkele mensen aan de Noordzee gelijk te janken en zitten ze met hun kromme vingers naar een bepaalde bevolkingsgroep te wijzen! Dit zijn allemaal kleine criminelen. In de rijke landen zitten de grote jongens. Daar zie je dagelijks honderden nog ergere gevallen! De schreeuwers vanuit de Noordzee weten dat. Daar wordt niemand gespaard, koninklijke familie wordt gedreigd, de ouderen opgelicht, schietpartijen, ontvoeringen, kinderen misbruikt en noem maar op! Allemaal ziekelijke gevallen!


  Maak melding

 14. Allereerst voor de racisten die naar hun computers rennen om te reageren.

  Worden jullie niet moe van het eeuwig geouwehoer? Jullie zijn net als deze gewetenloze straatrovers een vervuiling voor Suriname. Trouwens.. wat heeft dit met politiek te maken?

  STOP MET DIE ONZIN…Jullie komen niet als racisten over, maar als een paar domme ezels, want jullie zijn niet blank.

  Ze hadden deze rovers hun knieschijven eraf moeten schieten. Hoe gewetenloos moet je zijn om een bejaard vrouw zo op de grond te gooien, voor paar rot centjes.. Tjonge tjonge.

  Kolibri..Wat is jouw kleur. Lul geen onzin man. Ben je soms blank?


  Maak melding

 15. Wayambo.. Je hebt gelijk. In Nederland worden ze Allochtonen, minderheden, buitenlanders, bruine enz genoemd en hier op de forum lopen ze stoer te doen met racistische bullshit. En het eeuwig politiek gekwakt bij alle onderwerpen word ik ook niet goed van.


  Maak melding

 16. Ik vond het vreselijk toen ik de beelden zag. Ik zag anders ook de beelden van mensen die op deze jongen lijken hun reactie. Ze verfoeiden hem.
  In nl is pas een kind van 9 beroofd. Ook ouderen worden beroofd en mishandeld dus kom niet doen als dit in Su alleen gebeurt. Het is triest.
  Anderen vermoorden hun oma voor geld. Dus racisten houd je bek maar dicht


  Maak melding

 17. robg oftewel RBrown 7 mei 2020 At 02:55
  Je maakt weer fouten die je verraden dombo
  gemodereerd

 18. Mensen die in een landt willen wonen moeten maar naar een dergelyk landt verhuizen
  Ondanks deze berovingen zyn wy als SURINAME een Beschaafdt landt met een fatsoenlyk gerechts systeem waar wy trots op mogen zyn ,en dat mis ik hier jullie trots om SURINAMER tezyn


  Maak melding

 19. Dit komt door het beleid van NDP ,jongeren zijn uit zichtloos geworden op je jonge leeftijd geen werk geen eten geen huis geen kleren .

  En het gedrag van de bepaalde ouderen die zicht meer uitsloven dan een bijdragen leveren in Suriname .

  Het beleid in Suriname word bepaald door Landrovers van NDP ,vol streken en gierigheid ten top .


  Maak melding

 20. Godsamme zeg!!!!!.worden de racisten niet moe van hun eeuwig gezanik.in de hele wereld wordt er geroofd,gemoord,gejat,gelogen,bedrogen.dus a no ini sranang wan ding dan disi e psa.ga kennis opdoen wat er speelt in de wereld.internet,boeken,documentaires,kranten kom je veel te weten jere.


  Maak melding

 21. IS DE GEADOPTEERDE ZOON VAN HOEFDRAAD.
  OF ECHTE ZOON.
  400 VAN ZULKE TASSEN = NOODFONDS .
  MET ZIJN ROVERS VOORBEELD KIJK HIER NU………….


  Maak melding

 22. Straf deze boeven en sluit ze op voor lange tijd.Sluit ze niet op voor een week of 2 in hotel santo boma!Stel hun niet in de gelegenheid om deel te nemen aan het stemmen op 25 mei
  Hun stem is een verloren stem want we weten dat ze gaan stemmen voor de crimineel!


  Maak melding

 23. Surinamers zyn jullie reeds vergeten dat het ooit slechter is geweest is SURINAME
  de ouderen onder ons weten dat en ook toe het slechter begon tegaan ,zeker is dat het nog nooit zo goedt gegaan is ,en als het een beetje tegen zit dan gaan bepaalde Opositie Partyen
  lelyk tekeer en vergeten dat zy tien jaar terug er een potje van gemaakt hadden en zich verrykt hebben en onterecht


  Maak melding

 24. Gewoon direct doodschieten, beste oplossing. Nooit meer last van, je hoeft hem ook niet meer te verzorgen.

  Een probleem minder goed koop vanaf.


  Maak melding

 25. Kijk puur naar de feiten; een jongeman die een oudere vrouw bruut overvalt. Al was het een buitenaards wezen, het is NIET goed te praten.
  De jeugd heeft tegenwoordig nergens respect meer voor.


  Maak melding

 26. Hallo …het is niet strafbaar om oude vrouwen te beroven…..roven is een beroep in Suriname..zij. Betalen ook belasting aan de staat Suriname….!!
  gemodereerd

 27. Gewoon schokkend, dit is misdadig, gaan jullie werken.
  Zielig voor die vrouw en dat om een paar centen.
  ALs ze haar heup breekt is ze nog verder van huis sterkte vrouw.


  Maak melding

 28. Suriname was nooit een Paradijs. Dus niemand komt me het tegendeel vertellen.
  In India verkrachten en vermoorden ze vrouwen, in USA moorden en stelen en verkrachten ze mensen. In nederland gaan ze hele dag naar de kerk. Zo Heilig zijn die gefrustreerde gasten daar.
  Pas nog een 35 jarige met 21 miljoen in markttassen aangehouden.Zo komt Nederlandse regering aan veel geld. Van drugs.
  In Su doen ze drugs. Daar komt geld uit de lucht gevallen.
  Er is ook een oude vagebond op FB die maar zit te schelden. Je kan zien dat NL law a man lekie Hoost.


  Maak melding

 29. “maar ja die paket van ndp is ook niet genoeg voor ze dus dit ga j krygen!!”
  – Ja je ziet ook een ndplee vlag daar hangen. Het is toch duidelijk vanuit welke hoek (politieke partij) dit vandaan komt.
  Men denkt, als bouta en zijn bendeleden mogen stelen dan mag ik het ook
  gemodereerd

 30. Dit soort taferelen zullen zich vaker manifesteren in ons Land. Deze heren willen niet werken maar van anderen profiteren. Ze stelen als raven. nu zitten ze beiden met de gebakken peren, omdat er niet veel in de tas zat. laat ze lekker brommen waar ze thuis horen. IN DE BAK.
  Voor deze daders kun je geen fatsoenlijk woord over hebben. Vuilnis.


  Maak melding

 31. Robbrown
  Je volhardtdt wel, maar er is meer dan wat typefouten voor nodig.
  Ben je nu echt zo laf dat je ng een nickname met gebruiken.


  Maak melding

 32. Neen meneer Brown. Ik ben altijd trots geweest een Surinamer te zijn, maar vanaf de tijd dat de militairen de macht hebben overgenomen schaam ik me dood om een Suriname zijn. En mijn schaamte wordt met de dag erger.
  ik heb altijd geleerd respect voor ouderen te hebben. Volgens mij zijn die regels intussen veranderd en nu ik tot de groep ouderen ben gaan behoren ben ik als de dood terug te keren naar Suriname. En weet je wat het gekke is? Ik heb in die buurten gewoond en door mijn best te doen en goed te leren op school is het mij gelukt om de stront van de getto te ontgroeien. En wat ik kan kunnen anderen ook.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.