Opgepakte avondklok overtreder had xtc pillen op zak

4
Opgepakte avondklok overtreder had xtc pillen op zak

De politie heeft vorig weekend een 34-jarige man aangehouden die tijdens de avondklok op straat was. Bij een veiligheidsfouillering bleek de man F.J. dertien xtc tabletten in zijn bezit te hebben. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De rechercheurs van Regio West hebben in de avond van zaterdag 25 april, tijdens een onopvallende surveillance, een groep mannen langs de openbare weg zien borrelen op het Nationaal Project te Nickerie. Op dat moment was het al na acht uur in de avond.

De rechercheurs hielden de mannen voor dat zij lockdown overtreders waren en dat zij zich moesten verwijderen van de openbare weg. In plaats dat de mannen gehoor gaven aan dat bevel gingen zij ertoe over zich te verzetten. De politieambtenaren waren genoodzaakt dat verzet te breken en de mannen aan te houden.

Een van hen, de 34-jarige F.J. had de xtc pillen op zak. Hij is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld door de politie. De tabletten zijn in beslag genomen meldt de politie.


4 REACTIES

 1. 😂😂😂😂😂gewoon naar Huis sturen 13 XTC pillen 💊 is pinus, kost teveel geld 💰 daar in de gevangenis deze mannetje, hij moet elke dag eten 🍽, is het niet waard voor die 13 XTC-PILLEN. Kost de overheid alleen maar geld 💰 om deze mannetje vast te houden.
  gemodereerd

 2. Douane onderschept 300 kilo cocaïne in Rotterdamse haven
  1 uur geleden
  Nieuws van de dag: Niemand verlaat volle trein
  Kamer wil kenniscentrum voor nazorg coronapatiëntenKamer: kenniscentrum voor nazorg
  De douane heeft woensdag 300 kilo cocaïne onderschept in de Rotterdamse haven. De drugs zaten verstopt in een container met bevroren sinaasappelsap, werd donderdag bekendgemaakt.
  gemodereerd

 3. men moet gewoon hardt optreden tegen ongehoorzaamheidt, de lockdown heefd men niet serieus genoeg willen opvolgen ,wat voor ons allen een gevaar met zich mee brengt


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.