First lady sleept Ma Dini Blokland voor de rechter in Nederland

54
First Lady neemt advocaat in Nederland in de arm na aantijgingen over roof van diamant

De First lady van Suriname, mevrouw Ingrid Bouterse-Waldring, sleept Ma Dini Blokland voor de rechter in Nederland. De vrouw van de president van de Republiek Suriname heeft via haar advocaat in Nederland een kort geding aanhangig gemaakt.

Dit na aantijgingen van de in Nederland woonachtige Blokland, dat mevrouw Bouterse de hand zou hebben gehad in een roofoverval. Daarbij zou een zwarte diamant van 320 karaat ter waarde van US$ 80 miljoen zijn weggenomen bij Claudia Griffith, directeur van het Surinaamse diamantopkoopbedrijf Glomac NV.

Aroon Gonesh, advocaat van de First Lady bevestigt tegenover de redactie van Waterkant.Net dat het kort geding zal plaatsvinden op donderdag 14 mei aanstaande in de rechtbank Amsterdam. “Nu de onrechtmatige uitlatingen in de vorm van zeer zware beschuldigingen jegens mijn cliรซnte niet zijn gerectificeerd, ziet zij zich genoodzaakt deze zaak aan de rechter voor te leggen,” aldus de raadsman.

Deze beschuldigingen vinden volgens de advocaat geen enkele steun in het feitenmateriaal. Zij zijn bovendien beledigend, grievend en vormen een inbreuk op de persoonlijke levenssfeer van de First Lady waaronder haar eer en goede naam. De beschuldigingen tasten haar integriteit en geloofwaardigheid aan.

Lees ook:

54 REACTIES

 1. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚Ma Dini, met jouw mooie verhalen nu ga je anders piepen met dat jij bewijzen heb en je kan ze niet laten zien waarvoor heb je die bewijzen dan om het Volk te laten zien dan jij geen indiaanse verhalen ben aan het vertellen, jij zegt dat mevrouw Bouterse naar Dubai is geweest waar van mevrouw Bouterse nooit daar is geweest ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ , en dat kan makkelijk na getrokken worden, Ma Dini yu nah wang owru smoko vrouw, smoko mang taki , waar blijft jouw vriendin Grihfitt met Haar 13 Miljarden ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Ma Dini weet niet eens wat 13 Miljard is .
  gemodereerd

 2. Wordt in Nederland gevonnist, en dan??? Is bij haar man ook gebeurd!!!
  gemodereerd

 3. Ma Dini laat meneer Santhoki geld ๐Ÿ’ด๐Ÿ’ด๐Ÿ’ด๐Ÿ’ด๐Ÿ’ดvoor jouw sturen voor een goeie Advocaat want nu zit jij in die Shit ๐Ÿ’ฉ en geen Santhoki ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ nu ga je een Toontje Lager lullen met jouw mooie leugens. Ik Hoop dat jouw VHP aanhangers wat geld ๐Ÿ’ฐ op jouw rekening beginnen te storten.om die kosten van een advocaat te betalen. Want dat heb je niet ,dus nu wil ik zien als ze jouw gaan steunen.ik hoop het.
  gemodereerd

 4. Haha. Welke eer en goede naam? Over een week deelt ze schooltassen uit aan minderbedeelde, makkelijk invloedbare ouders om hun zieltjes en stemmen te winnen.

  Zo hypocriet dat zij en haar man zijn. Want what about de persoonlijke levenssfeer van de gemiddele Surinamer wat haar man heeft gedaan met de Surinaamse samenleving?
  gemodereerd

 5. In een rechtstaat mag je alles zeggen maar moet je ook voor de consquenties instaan. Ik ben zeer benieuwd of de rechter in Nederland meegaat met mevr Bouterse. Mijn verwachting is van niet en dezelfde rechterlijke macht in Nederland gaat die kerel die Prinses Amelia wilde pakken natuurlijk WEL veroordelen. Mark my words!


  Maak melding

 6. blakaboy 7 mei 2020 At 02:07
  In een rechtstaat mag je alles zeggen maar moet je ook voor de consquenties instaan. Ik ben zeer benieuwd of de rechter in Nederland meegaat met mevr Bouterse. Mijn verwachting is van niet en dezelfde rechterlijke macht in Nederland gaat die kerel die Prinses Amelia wilde pakken natuurlijk WEL veroordelen. Mark my words!

  Zijn geen gelijke gevallen. In het geval van prinses Amelia is sprake geweest van doodsbedreiging en ontvoering. Is mevrouw Bouterse ook met de dood bedreigd ? Wel de juiste feiten erbij betrekken.
  gemodereerd

 7. Dit geval heefd niks met politie temaken maar heefd meer van een persoonlyke aanval op de bewuste Familie, en als de persoon in kwestie zich in haar eer gekwest voelt en er een rechtzaak van maak kan ik my indenken
  Onze landgenoten eigenen zich het recht om zich in het openbaar denigrerende uitlatingen te doen ten opzichte van anderen vaak positie bekleders en met beschuldigingen die op onwaarheden berusten .Dit moet stoppen .ik hoop met deze rechtzaak dat men goedt gaat nadenken wat men op FB allemaal uitkraait .


  Maak melding

 8. Jullie zijn allemaal idioot.
  Maakt niks uit wie het is die ze beschuldigen en zwart maken.. deze vrouw dini heeft zich laten misbruiken voor deze strafbare feiten.
  Je moet je mond zien als je zou ontdekken dat men achter je rug om jou van zware misdrijven beschuldigd of alleen dat je misschien maar iets kleins zou hebben gedaan.
  Hoe je het draait of keert je kan iemand niet beschuldigen omdat ze de vrouw van..is. of misschien niet van hun partij hou of wat Dan ook. en zo stom .. hooggeplastste mensen beschuldigen zonder bewijs is vragen om problemen..
  Ik hoop dat Dini en consorten flink aangepakt worden
  Er is vrije meningsuiting ma i ne njang pisi ka om je te laten misbruiken voor de grieven van anderen..


  Maak melding

 9. Het zou zeer interessant zijn als de rechter de getuige Bouterse zou oproepen om in het voordeel van zijn vrouw verklaringen in de rechtszaal moet komen afleggen.
  gemodereerd

 10. Er wordt over eer gesproken, intussen worden advocaatkosten lekker betaald uit de, nog al krappe staatskas. De arme Surinaamse burgers betalen niet wetend mee.


  Maak melding

 11. Zelfs een crimineel heeft het recht naar de rechter te stappen vanwege smaadschrift en laster. Nu praten we over the First lady van Suriname. Iedereen heeft ma Dina kunnen aanschouwen op social media. Wat dat betreft, ligt het bewijsmateriaal op het bordje, kant en klaar geserveerd voor de rechter. Het is zelfs niet van belang of ma Dini de waarheid spreekt of niet, onverminderd is de goede naam en eer van the First Lady zwaar aangetast. Ma Dini gaat moeten rectificeren mits de rechter meegaat in de eis. Ik vind van wel. De rechter gaat heus niet onderzoeken of het waar is of niet. Belangrijk is de smaad en laster en hiermee een grove inbreuk plegen op het doen en laten van the First lady. De advocaatkosten betaalt the First Lady natuurlijk zelf. Het is geen (directe) staatsaangelegenheid maar valt meer onder de privรฉsfeer alhoewel Ingrid First Lady is. Internationaal heeft het wel een negatieve impact voor de staat Suriname. Wat heb je toch gedaan ma Dini? We zullen zien wat de rechter ervan vindt.


  Maak melding

 12. Is goed dat deze oude tante voor de rechter is gesleept. Volgens heeft deze oude bejaarde last van zware dementieverschijnselen om zulke nepverhalen te kunnen verzinnen!


  Maak melding

 13. Is goed dat deze oude tante voor de rechter is gesleept. Volgens mij heeft deze oude bejaarde last van zware dementieverschijnselen om zulke nepverhalen te kunnen verzinnen!


  Maak melding

 14. Sorry hoor maar alle BS hier boven aan een kant. De vraag die de rechter nu moet zien te beantwoorden is: Heeft ma Dini bewijs voor deze beschuldigingen of niet.
  In geval van niet kan de rechter besluiten in hoeverre zij strafbaar is en zal zij moeten rectificeren. Het is goed dat dit voor het gerecht komt. Moge het duidelijk zijn wie het aan het rechte eind heeft.


  Maak melding

 15. pakiratigri 7 mei 2020 At 07:57
  Zelfs een crimineel heeft het recht naar de rechter te stappen vanwege smaadschrift en laster. Nu praten we over the First lady van Suriname.
  ******************************************

  @@@pakiratigri …. eindelijk begin je een klein beetje verstand te krijgen … how come … weet joost alleen!!!!

  A first class criminal … de vrouw van de Misdadige Moordenaar Desire Delano Bouterse heeft … inderdaad … het recht naar een {Nederlandse } rechter te stappen … vanwege smaadschrift en laster.

  @@@pakiratigri …. YOU DAMN RIGHT …. Ingrid BOUTERSE …. is een CRIMINEEL … van het zuiverste soort !!!!!!!!

  Mocht mw. Blokland tot rectificatie gedwongen worden … dan … dan … zal het heten …”de Ned. Rechters ” … zijn de besten te wereld. Want alles wat in het voordeel van jullie PAARSE UITSCHOTTEN valt … is goed !!!!!!! DINK A TORI !!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 16. Het zijn halve waarheden, en die schommelen tussen waarheid en onwaarheid. Ma Dini heeft een te pittige sjeu gebruikt om de waarheid bekend te maken, waardoor een rechter haar kan veroordelen op het vertellen van onwaarheden. Hoofdzaak is, waar is de diamant van 80 milj gebleven. Ma Dini noemt alleen de naam van de zoon van Harvey Naarendorf, terwijl Harvey zich alleen maar het heerlijk eten van Ma dini in kaart brengt en moeite heeft slecht te spreken van Ma Dini. Is dit rancune? een persoonlijke vete die in de media wordt uitgevochten. We zullen het nooit weten?


  Maak melding

 17. Van je vrienden moet je het hebben.

  Sandew Hira is … toch, tog { hooghart } de juiste persoon die de klacht van de criminele
  ” first lady ” bij de Rechtbank in Amsterdam moest deponeren.

  De Advocaten van de Duivel …. @RobG …. V.V.Waldo = @Wayambo …. @Damsco …. Travestiet @Wendy …. zijn allen als …JURIDISCHE ONBENULLEN … aan de kant gezet !!!!!!!!


  Maak melding

 18. Er wordt gezegd dat niemand een ander kan veranderen. Maar iemand die mentaal niet
  weerbaar is, is gemakkelijk te beรฏnvloeden en te beheersen.


  Maak melding

 19. Als ik de verdediging van Dini zou zijn dan roep ik als getuige op Delano Desi Bouterse en hierna Ingrid Waldring gehuwd met Delano Desi Bouterse.
  Kijken wat er dan zal gaan spetteren. Ik weet zeker dat geen van beiden zullen verschijnen vooral Delano Desi Bouterse want die doet het nog steeds in zijn broek voor Justitie in Nederland


  Maak melding

 20. Sterker nog Mul, the First Lady kan behalve rectificatie ook een schadevergoeding eisen. En Ma Dina laten opdraaien voor alle kosten (mits de rechter daarop ingaat). Aangezien de VHP haar beste kameraad is ,zou die daarvoor de nodige financiรซn moeten ophoesten. Laten we zien hoeveel de VHP om ma Dini geeft. Men denkt toch niet dat een rechter in Nederland een tori in Suriname gaat onderzoeken. A no a man jurisdictie. Het is dat die ma Dina in Nederland vertoeft. Maar de rechter kan wel gaan kijken in hoeverre er sprake is van smaadschrift en laster. Volgens mij is het duidelijk.


  Maak melding

 21. Achter in de rij aansluiten. Precaire zaken hebben uiteraard de voorkeur.
  Laughing my ASS out loud: ma dini vraag advocaat Spong om hulp. Gratis en voor niets, doet hij graag denk ik.

  Handig als je de situatie vanuit een ander perspectief bekijkt. Mijnens is:
  Bouta heeft advocaat kanhai
  Vrouw bouta heeft advocaat
  Zoon in us heeft advocaten
  Meriba, stiefzoon heeft advocaat

  Advocaat bouta is advocaat v trigt
  Advocaat vrouw bouta, was advocaat boereveen
  Advocaat leendert was advocaat boereveen.

  Daar gaat jullie belastinggeld naartoe.
  Het wordt nog erger: aspect the unexpected!


  Maak melding

 22. Ik hoor jullie nooit iets zeggen over Maxima van willempje. Nee bang dat jullie geen steun meer krijgen.
  Ze moeten er ook voor zorgen dat dit wijf haar naam op zwarte lijst komt en nooit meer dr poot in Suriname zet. Een diamant van zo een grote waarde komt op een veiling dat neem je niet mee in je koffer. Zo dom is dit mens. Hoop van de “gestolen ” diamanten worden in europa gekocht door mensen van de bedriegster.
  Diaspora gasten van VHP zullen betalen voor deze gek Dine.
  Openlijk laster en reclame voor VHP
  Ps kan Chan geen eigen dingen doen. A gers copie machine fu Bouta.


  Maak melding

 23. sluit deze ma pang pang indiaanse gelijk op in alcatras.

  ik discrimineer niet.

  zij heeft griffith misschien monddood gemaakt

  waar zijn de kauolo ma pang pang diamanten die je gestolen hebt.


  Maak melding

 24. Voorbeeld pleidooi Spong:
  โ€œUiteraard is smaad en laster een kwalijke zaak. Maar…… als u mij de gelegenheid geeft meneer de rechter, kan ik bewijzen dat mijn cliรซnt de waarheid spreekt. Het enige aspect dat niet klopt is de valuta. Mijn cliรซnt bedoeld suri dollars, neemt u haar niet kwalijk, ze is scherp maar niet meer de jongste. Lol, lol, dubbel lol.

  De zaak wordt uiteraard na 25 mei in behandeling genomen, om te voorkomen dat individuen zich verschuilen achter een diplomatiek paspoort. 4xLol.


  Maak melding

 25. Heel erg ongeloofwaardig verhaal, deze Dame kan beter verhuizen naar Holywood want ze kan mooie senario,s schryven ,dan hadt ze nu niet van de politiek afhankelyk geweest
  want het lykt op iemandt die aandacht tekort komt ,
  Godt vergeef het haar want ze weet niet wat ze doet


  Maak melding

 26. Robgomang voor iemand die beweerdt katholiek te zijn is het sgandaalig dadt je Gods naam oneerbiedig gebruikdt.
  gemodereerd

 27. Hoog tijd dat de belastingdienst jacht gaat maken op de schenkingen die ma Dini Blokland van de VHP heeft ontvangen. Zij is er financieel er behoorlijk op vooruit gegaan. Zij kan niet genieten van een sociale uitkering in Nederland en daar boven op een groot bedrag ontvangen voor het vuile werk
  gemodereerd

 28. Over welke EER heeft ze het ???
  Geef de diamant gewoon terug klaar.
  Trouwens NDP is voor bijna 80 procent dat andere volk en de president associeert zich niet eens met de massa noemt zich ingi boi hahaha.


  Maak melding

 29. De rechter zou een kleine check kunnen doen: vragen aan de advocaat van de aanklaagster hoeveel bankrekeningen ze heeft, in welke landen en hoeveel er totaal op staat. Is de totale saldo veel minder dan 20% van de waarde van de diamant, dan kan hij haar gelijk geven.


  Maak melding

 30. Het recht mort zegevieren
  Iedereen die publiekelijk wordt beschuldigd
  Zou nd rechter moeten stappen.

  De waarheid moet boven tafel zodat het volk weet welke vd 2 politieke partijen een vieze rol spelen


  Maak melding

 31. Robg alias rbrown
  Je ferraadt jezelf weer
  Je ben togh katholiek en togh gebruik je Gods naam ijdel.
  Ga niet op straat stuk stront hondje gaat je bijten corona gaat je pakke
  gemodereerd

 32. De spil is de diamant. Heeft Ingrid het in haar handen gehad en wat is daarna gebeurd ermee?
  gemodereerd

 33. Robbrown
  Je volhardtdt wel, maar er is meer dan wat typefouten voor nodig. Ben je nu echt zo laf dat je ng een nickname met gebruiken
  Skandalig dat jij als katohliek God’s naam ijdel gebruikt. Je zal branden in de hel


  Maak melding

 34. Spannender kan het niet zo vlak voor de verkiezingen. De uitslag zal maken dat de NDP grandioos de verkiezingen verliest, en dat de VHP als grootste partij uit deze soap operatie zal zegevieren.
  gemodereerd

 35. Deze Dini Blokland is werkelijk een geestelijk gestoorde persoon . Zij heeft dringend psychische ondersteuning nodig. De rechtszaak die deze schizofreen nu aan haar lijf krijgt zal haar nog meer tot waanzin drijven. Een diamant van 320 karaat met een waarde van 80 miljoen US Dollars is een gecertificeerde waardevolle object. Deze diamant zou op de wereldranglijst van waardevolle diamanten op de 5e of 6e plaats gerangschikt worden. Hoe is het mogelijk dat iemand diamant van wereldfaam zonder enige belemmeringen in Dubai kon gaan verkopen. Dini Blokland is ziek.


  Maak melding

 36. Dus: mevrouw Bouterse heeft Euro’s om de advocaat te betalen.
  Ma Dini heeft verteld dat ze die grote diamand naar Dubai heeft gebracht om te verkopen.
  # keer reden waar ze die grote diamand verstopt heeft. Dit is ook een bevestiging uit haar verleden. Boze tongen vertellen dat ze een zware vrouw was.


  Maak melding

 37. RobG 8 mei 2020 At 10:52
  Deze Dini Blokland is werkelijk een geestelijk gestoorde persoon . Zij heeft dringend psychische ondersteuning nodig.
  ****************************************
  Mislukt Product @@@RobG …. de POT verwijt de KETEL !!!!!!

  Zelf ben je misschien niet van bewust … hoe ziek … hoe schizofreen … je bent.

  Of je bent … OPZETTELIJK … bezig je zelf te belazeren !!!!!

  Na 25 Mei … nog รฉรฉn {1 } keer … voor het laatst … zullen wij je psychiatrische hulp aanbieden.

  Take it or ……….. vul het maar zelf in !!!!!!


  Maak melding

 38. Robg en andere anti bloklandfiguren.een beetje respect voor de tante van de president. Dini Blokland is een zusje van de moeder van DDB. En ruzie komt nou eenmaal voor in de beste families. Alleen helaas wordt land en volk erbij betrokken. Vraag blijft :soema njang a moni.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.