zondag, februari 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBuurtbewoners plaatsen foto van gasbom dief online

Buurtbewoners plaatsen foto van gasbom dief online

-

Does Travel & Cadushi Tours

Deze man, die woensdag op heterdaad werd betrapt bij het stelen, zal wel twee keer nadenken om dit een volgende keer weer te doen. De foto van de man werd namelijk online geplaatst en flink via social media gedeeld. De foto kwam vandaag zelfs terecht op de voorpagina van de Surinaamse krant Times of Suriname.

Het zou gaan om een dief die samen met een andere man een inbraak zou hebben gepleegd in een woning aan de Hoenderparkweg. Hij werd woensdagochtend op de hoek van de Hoenderparkweg en de Nieuwe Charlesburgweg aangehouden, voor diefstal van de gasbom die ook op de foto te zien is.

De ‘collega’ van de inbreker kon ontsnappen. De man werd liggend geplaatst op de paal en het straatnaambord en vervolgens gefotografeerd. De foto werd gebruikt om hem online te shamen. Times plaatste onderstaande foto:

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

36 REACTIES
 1. Mensen zijn de wanhoop nabij en gaan nu voor eigen rechter spelen. Triest


  gemodereerd
 2. Koos als hij je bij jouw komt krijgt hij zeker drinken en eten erbij mongool ze moeten jouw ernaast hangen hond


  gemodereerd
 3. Dit zal hem echt niet afschrikken want anders had hij de gasbom niet gestolen. Hij heeft geen jeje. Deze moeten ze zijn handen preventief afhakken.


  Maak melding
 4. Schaamteloos wordt deze jongenman op een kruiseging houding te schande gezet
  ik wil zyn daadt niet goedt praten maar bezin eer ge begind dit is toch baarbars, we gaan niet deze kant op, het is hier niet een landt waar de sharia wordt gehandteerd
  wil men dat soort wetgeving ga dan AUB in zo,n landt wonen want het wordt hier nimmer ingevoerd daar voor hebben wy een gerechts systeem dat criminelen veroordeeld laat dat gezegd zyn


  gemodereerd
 5. “Is dat geen waldo” lol! 😂🤣🤣

  “zelfs als ze merken dat je een Nike onderbroek aan hebt word je vermoord.”
  – Jij houdt wel van angstzaaien merk ik. Je kan bij de staatsmedia gaan in Europa denk ik. Ze zullen in Nigeria heus niet om ondergoed iemand gaan vermoorden. Er zullen ook veel nepmerkkleding zijn in Nigeria. Dan zouden bendeleden nog dommer zijn, om nepmerkkleding van iemands lijf te stelen. Jij blaast het enorm op.

  Er zijn super veel bendes in Nigeria en Zuid-Afrika. De meeste moorden daar zijn bende gerelateerd. Echt niet allemaal moorden om gelegenheidsroof wat om kleding stukken gaat.
  Wat een onzin van jou! 😆


  gemodereerd
 6. We verkeren Ons in een christelijke feest stemming, is dit het symbolische eer aan de HEER Jezus? Wordt deze crimineel ECHT gekruisigd ? Oh ja hij is dan de ga bommen judas !


  Maak melding
 7. Ben benieuwd welke straf men dan in petto heeft voor de echte boeven, zij die stelen van het Surinaamse volk….


  gemodereerd
 8. Daar het niet om een bepaalde ras gaat, zie je geen enkele reactie van “Dood schieten!”. Dus omdat ano wang bepaalde ras dan mag deze wel blijven leven??? Zoveel racisme in Su…… zucht!!!


  gemodereerd
 9. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Buurtbewoners plaatsen foto van gasbom dief online.
  Heel goed.
  Hij werd gelukkig niet beschoten of aan de naambord van de Hoenderparkweg aan handen en voeten gespijkerd.
  En dit heeft niets te maken met een christelijke feest stemming.
  Hij werd met zijn ‘collega’ inbreker op heterdaad betrapt.

  Gij Zult niet meer STELEN.


  Maak melding
 10. Wat men met deze gasbomdief gedaan heeft moet het Surinaamse Volk ook met de hele ndp en andere duistere politieke partijen in Suriname doen.

  Het Surinaamse Volk kan hiermee aangeven dat ze weten wat goed is voor hun (klein)kids en voor hun, de republiek Suriname en de toekomst, ook internationaal en dat geen enkele politieke bedrieger hen awara komt verkopen voor Cassave. Hierdoor zal er weer hoop zijn voor de Surinamers en Suriname.

  De politieke partijen, personen op de politieke partijlijsten zullen dan wel twee keer nadenken of ze de arme en uitgebuite Surinamers voor hun enige eigen belang een overleveringspakketjes komen geven of beloven in plaats van hengels om zelf te gaan vissen in de rivieren, kreken, zwampen, meren, enz van Suriname.

  Surinamers wees waakzaam voor dieven, geteisem, politieke bedriegers en nagel alle dieven aan de schandpaal.


  Maak melding
 11. Dotveba 7 mei 2020 At 16:42 Hondenlul. Wat denk je. Alleen in Afrika wordt er gestolen. Hou je tering smoel dicht mafketel. Je bent een straatvuil die in een vuilnisbak thuis hoort.

  Ik ben begin schijtziek van jullie te worden. Het lijkt erop dat een bepaalde groep deze forum gebruiken om hun racistische gedachtegoed te verspreiden..Jouw kleur is zeker superieur… Hell not.

  Trouwens.. wat ze doen met deze gasfles dief gaat mij te ver.


  Maak melding
 12. ibaH halluB 7 mei 2020 At 18:14 . Weer z’n malloot. Als het om Hindoestanen gaat reageren jullie niet. Laat de Javanen er buiten. Javanen en Indianen zijn bescheiden mensen.


  Maak melding
 13. Robbrown
  Je volhardtdt wel, maar er is meer dan wat typefouten voor nodig. Ben je nu echt zo laf dat je ng een nickname met gebruiken


  Maak melding
 14. Prachtig werk hier van de buurt bewoners van de Hoenderparkweg.De straffen uitgedeeld aan de boeven is een lachertje.Ze moeten echt weg gezet worden voor lange tijd.


  gemodereerd
 15. Glenn 7 mei 2020 At 18:39
  ibaH halluB 7 mei 2020 At 18:14 . Weer z’n malloot. Als het om Hindoestanen gaat
  ===
  Beste Glenn, ik denk niet dat een hindoestaan een gasbom gaat stelen. Hindoestanen zijn nette burgers en houden zich niet bezig met kruimeldiefstallen.
  Kan je de tijden op Schiphol nog herinneren, dat op de vluchten vanuit Suriname de rastamans uit de rijen werden gehaald voor controle op bolletjes in hun maag. Zo zijn er een heleboel kleine drugsdealers opgepakt.
  De nette hindoestanen, vooral de ouderen konden gewoon voorbij de controle lopen met kilo’s drug in hun tassen en daarna de nette hindoestaanse jongeren ook.
  Pas later zijn de mensen op Schiphol erachter gekomen dat deze “nette” de echte grote jongens waren met heel veel drugs.

  Hoeveel miljoenen euro’s hebben de hindoestaanse groente exporteurs niet verdiend met drugstransporten. De meeste hindoestaanse toko’s in Amsterdam en Rotterdam zijn stinkend rijk geworden aan de deze grote drugstransporten!

  Op wiens grond landen de drugsvliegtuigen in het district Saramacca en Nickerie! Dat zijn allemaal van die nette hindoestanen!


  Maak melding
 16. Dotveba 7 mei 2020 At 20:14. Als deze dief mij had gevraagd om een gasfles, had ik 100 voor hem gekocht. Ik heb geen geld gebrek. Mijn leven loopt als een zonnetje. Wat bedoel je met partijdigheid? Blijkbaar ken je alle Javanen. Wat een vooroordeel zeg!! Shame on.


  Maak melding
 17. Denki 7 mei 2020 At 21:30
  Kijk goed naar die foto’s voor dat je iets schrijft.
  Alla meti e njang casaba ma na konkonie wawan e tjar ning.

  Dat dacht ik ook want de dief lijkt eerder op een Hindoestaan of een dogla…


  Maak melding
 18. Wayambo 7 mei 2020 At 21:26 Dat weet ik.. Ik niet van vandaag…Vandaar dat hier zo te keer gaan. Velen denken dat we achterlijk zijn. Ik haat het om een hele bevolkingsgroep voor iets te beschuldigen, maar dat doen velen hier wel. Ze moeten eerst in hun eigen achtertuin kijken, voordat ze hoog van de toren blazen.


  Maak melding
 19. Flink pak rammel geven en daarna de politie bellen.
  Wat ik er van vind is dat ik walg van deze gasten die stelen van hardwerkende mensen.


  Maak melding
 20. Zet Hoefdraad dan ook met zijn dievenbende te schande. Er is 200 miljoen US Dollars verdwenen. Of toch niet, ze hebben knoflook en uien gekocht.


  Maak melding
 21. Jezus van Nazareth is gekruizigd aan de straat paal!!! Best triest dat de modus op overleven staat en dat nadenken er niet meer is!! Maar dat de geest toch is staat is om zo,n zware gas fles te willen verplaatsen!!! Met als beloning een krante kop!!! Eigenlijk heeft hij de Nobelprijs voor eventief verdiend!!!


  Maak melding
 22. Dotveba 7 mei 2020 At 21:52 hahaha..Dus je wilt mij afkomst weten. Op grond van mijn afkomst kan jij bepalen hoe ik in elkaar steek. Nauw..nauw… en mij de geschiedenis leren Jouw denkvermogen is inderdaad net als een racist. Iemand al jij lacht ik gewoon uit. Trouwens.. Ik zou ook graag jouw afkomst willen weten !!! Mijn afkomst is een mens, geboren en opgegroeid in Suriname tussen allerlei andere menselijke rassen. Sorry …meer kan ik niet van maken. En nu jij.

  Ik hoop dat jij en jouw hond geen gelijkenis vertoont, anders is het zeer triest gesteld met het beest.


  Maak melding
 23. Hebben jullie niets anders te doen dan de hele dag dingen op social media te plaatsen? Schaamteloos zijn jullie.
  Niemand zegt dat je moet stelen/roven/moorden.
  Heb je iemand betrapt, daar is de politie toch voor?
  Kotsmisselijk wordt ik van jullie. Gebruik je tijd voor iets anders. Op wie ga je strakjes stemmen, heb je dagelijks te vreten, kan je leven van je salaris? Ben je goed geschoold?


  Maak melding
 24. Lydia 8 mei 2020 At 09:00
  Ze zetten t voor jou om te komen lezen, dus jij hebt letterlijk ook geen moer te doen want je bent hier om te lezen wat zij neerzetten. Dus eigenlijk zou je kotsmisselijk van je zelf moeten zijn.


  gemodereerd
 25. Ik vind het heel jammer dat wij op deze manier met elkaar om gaan .Ik vraag mij ook af of deze dief uit noodzaak heeft gehandeld .laten wij eerst gaan vragen voordat wij oordelen .Ik heb niet gestolen voor mijn vader die geen eten had en had ik dat maar gedaan ,dan had hij geen zelfmoord gepleegd en had ik de liefste man van deze wereld nog


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES