Man gedood door omgevallen boom tijdens zagen

12
omgevallen boom suriname
Foto ter illustratie

Een man is gistermiddag in het district Brokopondo omgekomen nadat een boom die hij bezig was te zagen ongelukkigerwijs op hem viel.

Volgens de politie overleed de man ter plekke als gevolg van de opgelopen verwondingen. De politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek.

Een ingeschakelde Surinaamse arts stelde officieel de dood vast. Er bleek geen sprake te zijn van een misdrijf. Na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname heeft de politie het lijk afgestaan aan de familie.

12 REACTIES

 1. Wat een tragische ongeval!
  Dierbaren, gecontroleerd.
  Als een dierbare heengaat, doet het vreselijk veel pijn.
  Mijn deelneming.
  Erg veel sterkte en pas op elkaar.


  Maak melding

 2. Bomen hebben ook een yeye en sommige bomen mogen nooit omgezaagd worden. Dat weten de meeste mensen in het binnenland.
  Brokopondo was van het weekend ook een item in de ABOP Meeting op Apintie. Alles wordt daar in consessie weggegeven door de overheid. De houtroof moet gewoon stoppen en gronden die al tijden in gebruik zijn bij de binnenlandbewoners moeten van hun blijven.


  Maak melding

 3. Sammy the Queen 6 mei 2020 At 11:01
  Bomen hebben ook een yeye en sommige bomen mogen nooit omgezaagd worden. Dat weten de meeste mensen in het binnenland.@@@ lees een andere poeperij hier bomen die een ego hebben anno 2020 ai mie grang gado wat een bijgeloof je bent ziek zoek hulp nu de zorg nog betaalbaar is.


  Maak melding

 4. @Sammy: Ga dat ook vertellen aan de vele VHPers die in het binnenland concessies en kapvergunningen hebben en zorgen voor het transport van de houtblokken. Vraag ze dan ook direct van welke regering zij de vergunningen hebben gehad.


  Maak melding

 5. Omdat die bomen ook een yeye hebben dan mag je ze niet omzagen maar mensen hebben ook een yeye die mogen wel vermoord worden je meubels,je kasten kozijnen en deuren zijn zeker van beton
  Als he iets van hout in je huis hebt waar en bij wie is die yeye je praat net zo een rommel net hoe de regering wetten maakt soso rommel.


  Maak melding

 6. @Lucien, ze hebben niets gehad maar ze hebben betaald die concessies gingen aan de hoogste bieder, onder of boven tafel. Je favorite ndplee kakkerlakken hadden zo een tien jaren om the onderzoeken, maar ze waren zo druk zichzelf rijk te lenen, geld te drukken of gewoon te stelen dat ze niets aan konden doen. Herinner jij nog tralala kabouta hij ging toch elke vhp’er opsluiten voor corruptie?


  Maak melding

 7. Sammy the Queen heef gelijk, Lucien en Jan kunnen alleen maar die bomen roven!
  gemodereerd

 8. @Sammy
  Je hebt gelijk.
  Boomkap kan lijden tot erosie en overstromingen.In het binnenland worden bomen omgekaapt zonder dat rekening word gehouden met nadelen die kan leiden tot rampen.
  En inderdaad, in het lege kop van een paar paarsen denken ze echt dat een onzichtbare regering behalve de corupte en criminele ndp regering,vergunningen tot het kaal plunderen van het bos weg geeft.


  Maak melding

 9. Ma mense, op sommig soort boome woone geeste. As kap jei die boom, dang die geeste worde huisloos, dang se gaan bei jauw koome woone, dang se gaan snel jauw doode. Darom sommig soort boome je moe nie kappe, of je moe die geeste eerst plaats geefe op ander boom foor je kappe die boom.


  Maak melding

 10. Het was zeker een Kakantrieboom. Deze bomen zijn de speelplaatsen van de Bakroes. Die hebben waarschijnlijk wraak genomen. Blijf af van de kankantrie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.