zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Uitvaart van verongelukte politieagent in Suriname

VIDEO: Uitvaart van verongelukte politieagent in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Afgelopen donderdag vond de uitvaart plaats van de 31-jarige Surinaamse agent van politie 1e klasse Artisch Pawan Nirmal. Hij was werkzaam op het politiebureau Nieuwe Haven en kwam maandagavond 27 april om het leven bij een eenzijdig verkeersongeval op de J.A. Lachmonstraat.

Volgens het Korps Politie Suriname kwam agent Nirmal om het leven doordat hij waarschijnlijk met een hoge snelheid reed, toen hij de controle over zijn auto verloor.

De auto kwam in eerste instantie in botsing met een betonnen pilaar langs de rijbaan, vervolgens tegen het gebouw van Surpost en daarna tegen een draagmast van de NV EBS meldde de politie.

Het Korps Politie Suriname heeft onderstaande video online gezet, waarin een samenvatting van de uitvaart te zien is.

https://www.facebook.com/340768652700373/posts/2680804025363479/

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. Geweldig! En dan zullen er een paar zijn die hier commentaar zullen hebben! Het mooiste wat ik hier zie en hoop dat velen dit ook zien !zo hoort het in su , dat land waar verschillende volkeren leven ,kijk naar de hindoestanen en de creolen samen! Lief en leed moeten we met elkaar delen en zo heb ik su ook gekend uit het dorp waar ik vandaan kom nl Reynsdorp bakki in commewijne. Mensen ,ondanks de situatie, laten we elkaar respecteren en su een handje meehelpen. Sterkte aan de naasten!


  Maak melding
 2. R.I.P jongeman.
  Familie sterkte met dit groot verlies.

  Hard rijden is levensgevaarlijk.


  gemodereerd
 3. Mooi indrukwekkend maar niemand heeft het in alle eerlijkheid over een politieagent die te hard heeft gereden of over een defect aan de auto of dat hij is verongelukt omdat hij onwel is geworden. Normale burger verkeersovertreders die het leven laten krijgen niet zo een mooie laatste eer zonder negatieve ondertoon.
  Vorige week verongelukte dhr Veldkamp het ongeluk is goed bestudeerd en besproken. Eindstand is hij aangereden en heeft hij geen manouvres gemaakt tussen auto’s.
  Zelf denk ik dat de auto op hol was geslagen gezien de foto’s waarop te zien is dat deze omgekomen agent naar links in de auto lag heeft hij hoogstwaarschijnlijk nog willen wegduiken voor de fatale klap. Ik vind dat zulks ook besproken moet worden om andere verkeersdeelnemers te waarschuwen om hun voertuig op tijd te laten nakijken.
  Ondanks mijn gedachtengang die bij sommigen niet in goeie aarde zal vallen zeg ik Rust in vrede mooi boi zonde dat je zo vroeg moest gaan en je vrouwtje, kind en verdere familie vrienden en collegas moest verlaten. Gezien de belangstelling en de korpseer was je niet alleen van buiten een mooi mens maar ook van binnen. Ik hoop echt dat je gauw mag terugkomen want je was nog niet klaar hier.


  Maak melding
 4. Jammer. Maar dit getuigd dat politie mensen ook zich als weg criminelen gedragen .ook vindt ik het jammer dat een wagen ophol kan slaan. Wie bestuurt de wagen. Jammer dat men fouten nooit wilt toegeven en probeert goed te praten. Rip agent.


  Maak melding
 5. Heel krom om een uitvaart met korpseer te verlenen aan een agent die omgekomen is omdat hij de verkeerswet heeft overtreden. Dezelfde wet die hij gezworen had te handhaven. KPS eert dus een wetsovertreder. Zoiets zou nergens anders in de wereld voorkomen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES