Eerste repatrianten uit Nederland mogen vandaag uit quarantaine

6
Eerste repatrianten uit Nederland mogen vandaag uit quarantaine
Archieffoto: De eerste groep repatrianten uit Nederland, ging bij aankomst in Suriname in quarantaine.

Op maandag 20 april kwam de eerste repatriatievlucht uit Nederland aan in Suriname. Alle inzittenden van die vlucht zijn bij aankomst meteen in quarantaine gegaan voor een periode van 14 dagen. Die periode is vandaag, dinsdag 5 mei, voorbij en de ruim 200 mensen mogen eruit na een zogenoemde exit screening.

De meeste personen uit deze groep zitten in Hotel Royal Torarica (113). Voor zover bekend zijn er geen mensen uit deze eerste groep ziek geworden in quarantaine. Het aantal bevestigde COVID-19 gevallen in Suriname staat dus nog op nul.

Inmiddels heeft de Surinaamse overheid een tweede repatriatievlucht vanuit Nederland aangekondigd. Deze zal op vrijdag 8 mei plaatsvinden. De mensen die vandaag uit quarantaine gaan maken dus plaats voor een nieuwe groep van ruim 220 mensen.


6 REACTIES

 1. Is toch goed gegaan deze keer en zonder enig gezeur! De overheid heeft dit heel goed opgepakt en heeft zich niet laten leiden door allerlei sentimenten vanuit de oppositie en aanhangers! Veiligheid voor het Surinaamse volk is altijd voorop gesteld door de regering! Zou Brazilië, de VS en Europa een voorbeeld aan kunnen nemen!
  Niemand is in de steek gelaten, dat was eerder ook al gezegd en de regering heeft zich eraan gehouden en aanstaande vrijdag komt een tweede groep uit Nederland aan in Suriname.


  Maak melding

 2. deze mensen kunnen waarschijnlijk niet stemmen door die verplichte quarantaine. ook nog de rest die in nederland zit welke wordt geschopt en getrapt al door hun blaka bakra families in nederland. de huizen zijn zo klein (luciferdoosjes) dan je snel misselijk van elkaar wordt.

  is ook een tactiek van de ndp om hiermee te frauderen.

  en MEVROUW SIMONS WAAROM ORGANISEER JIJ GEEN VERGADERING OM HOEFDRAAD TE LATEN OPSLUITEN. HEB JIJ GEEN GEEST IN JE LIJF? HEB JIJ GEEN JEJE. GOD HEEFT JOU AL GESTRAFT MET JE EIGEN ZOON. A NO SARIE???? ZIE JE HET KOULO MA PANG PANG LICHT NOG NIET JOOOOOOOO KLOOOOOOOTZAK. SAKA SAKA SLIJMBAL VAN DE NDP. JE BENT BANG VOOR BOUTA NOOOOOOOOOO KAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 3. Eindelijk. Maar waarom zolang, gaat maar om een handje vol mensen. Nederland heeft al 7000 teruggehaald. Duizenden zitten nog vast omdat overheden daar niet echt meewerken.


  Maak melding

 4. Whatever!
  Doewet deira, denkt dat ze slim is.
  8 mei is te laat, ze kunnen nog steeds niet stemmen, omdat ze eerst in quarantaine moeten.
  Vuil politiekspel!


  Maak melding

 5. Fantastisch werk van het Covid-team. Zo zie je, als je met ter zake deskundigen werkt kom je tot goede resultaten.
  Werk je met (politiek) boeven en ondeskundigen dan hoef je ook geen juiste resultaten te verwacheten.
  gemodereerd

 6. Geen van de surinamers die terugkeren ,vertonen coronavirus veschijnselen.Alle landen waar de reizigers teugkeren naar huis moeten verplicht aan quarantine doen.Waarom sommige ndpers doen als of hun baasje bouta het is die ervoor zorgt dat hij corona bevelen geeft,is belachelijk.
  Surinamers dit is jullie kans.
  Stem bouta de crimineel weg.
  Die moereschond gaat alle streken uithalen om weer gekozen te worden.Jullie kunnen beter doen surinamers.Yes ,you can!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.