Tiener (16) rijdt in op politieagent tijdens avondklok in Suriname

16
politie auto suriname op straat in actie

Een 16-jarige jongen reed dinsdagnacht 28 april in op een politieagent van bureau Kwatta toen hij staande werd gehouden tijdens de avondklok.

De politie van het bureau Kwatta hield op die dag tijdens surveillance een vermoedelijke lockdown (avondklok) overtreder staande. Toen één van de politieambtenaren naar de auto van de vermoedelijke overtreder liep, reed die met een vaart in op de politieman. De agent wist zichzelf in veiligheid te brengen door weg te springen, meldt het Korps Politie Suriname.

Er werd een achtervolging  ingezet en de auto werd onbeheerd aangetroffen langs de weg. Het voertuig werd in beslag genomen. Woensdagochtend omstreeks 08.00u, deed een vader met zijn 16 jarige zoon D.P. het politiebureau aan. Daarbij vertelde de man dat de in beslag genomen auto van hem is. Voorts dat zijn zoon met de auto van huis was gegaan  zonder zijn toestemming of mede weten.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de 16-jarige D.P. in verzekering gesteld voor poging tot doodslag.


16 REACTIES

 1. Moes deh wang Economische vluchteling ing pikien, dat zal Hij weer wat onder tafel schuiven om zijn Zoon vrij te krijgen want daar zijn ze Kampioen in , en dan heb je weer die Ambtenaren , die het ook aanpakken, maar ik denk nu dat het een beetje lastig gaat worden, want Hij is op een Collega van hun opgereden, gewoon een stevige pakslaag geven dan leert hij het gelijk af .
  gemodereerd

 2. Wanneer de Politie 👮‍♀️ Hard tegen deze jonge Man had opgetreden was het nu vol van reacties nu hoor ik die gasten niet , die van alles wat er gebeurt in Suriname gelijk vinger wijzen naar de regering, waar zijn die lafbekken.
  gemodereerd

 3. Lock-down overtreders moeten achter de tralies gelockt worden en geen kinderachtige praatjes maken op straat .
  Moet je nagaan wat voor opleiding de politie ambtenaren krijgen in Suriname!


  Maak melding

 4. Goed Zo. Hard aanpakken deze randdebielen die anderen de verdoemenis in willen rijden.
  Opsluiten en een lange celstraf voor zijn stoer gedrag.


  Maak melding

 5. Hij is aan het oefenen om voor later als hij volwassen is, om President te worden van Su.
  Wij moeten dit zien, als een soort ontgroening voor de toekomst !!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. RBrown 3 mei 2020 At 21:14
  naar het schyn is er geen lock down in het bewuste gebiedt, Maar vryheidt blyheidt
  Ik hoop dat het nu eindelyk gaat veranderen@@@ welke school heb jij doorlopen zeker de debielle Y school en jij bent een volwassene ga je maar schamen of denk je dat je gevaarlijk bent of denk je neks no fout zolang jij dat maar denkt hoe zwakzinnig moet je zijn biegie biegie mang of ben je nog een PUBER.
  gemodereerd

 7. HongKongFree & Wendy de Wendel@@@ jullie zijn twee grote achterlijke zwakzinnige idioten jullie noemen Nederland de corona land maar wat is de USA,Spanje,Italië,Frankrijk, China, Engeland,Rusland,Duitsland,India zelfs de Brazilianen met meer dan 101.000 besmettingen en Nederland staat op nummer 16 van de landen met de meeste besmettingen zelfs Cuba heeft haast al 1600 besmettingen en wie is een corona land ik verdedig geen land ik laat alleen zien hoe dom en achterlijk jullie zijn met jullie slim en bij de hand hier komen spelen met jullie domme zwakzinnige propaganda typisch paars de waarheid en de feiten bewust en opzettelijk verdraaien jullie zijn wereld vreemd of jullie zijn oerdom.
  gemodereerd

 8. Ik vraag me af hoe ouders zo naïef kunnen zijn en sommige tieners niet door hebben.
  Tieners prikje zo door in hun gedrag als je een beetje mensenkennis hebt.
  Mijn Kids moeten mij dit dan nooit flikken dan word ik een wojo tanta en timmer je alsof ik een timmerman ben.
  Mijn ervaring is dat de vaders te lief zijn als moeders ze een lesje willen leren, maar sorry vaders.
  Ik praat niet veel 2 waarschuwingen daarna praten mijn handen, de oudste koos en jongste meppen want me wering functie taki.


  Maak melding

 9. Niet gek dat de eerste gedachte bij die jongen was om in te rijden op de politieagent. De eerste reactie is vaak een paniekreactie. Toen hij was gekalmeerd, dacht hij er anders over. Maar het had evengoed fout kunnen aflopen voor de politieman. Dan was die jongen echt het haasje geweest.


  Maak melding

 10. Het gaat hier om een 16 jarige die een agent aanrijd en een geschifte corona kikker onder de schuilnaam “Jan” loopt net een schuimbekkende hondsdolle te kankeren over corona en politiek gelul.

  Je hebt niet een vaccin nodig maar een injectie waarvan je permanent inslaapt!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.