donderdag, november 30, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan die vrouw te hulp schoot bij roofoverval neergestoken

Man die vrouw te hulp schoot bij roofoverval neergestoken

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een man is vrijdagochtend vroeg gewond geraakt na een roofoverval in het centrum van Paramaribo. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de rover een mobiele telefoon van een vrouw weg rukte in de Steenbakkerijstraat, dichtbij de Zwartenhovenbrugstraat in Suriname. Een voorbijganger zag dit gebeuren en schoot de vrouw te hulp.

De rover nam vervolgens de benen en de helpende man zette de achtervolging in. In de Zwartenhovenbrugstraat kwam het tot een confrontatie tussen de twee, waarbij de rover een mes zou hebben getrokken. Hij bracht de andere man een steekwond in de buikstreek toe en nam vervolgens de benen.

Het slachtoffer werd met een ambulance afgevoerd naar de spoedeisende hulp van het Academisch Ziekenhuis. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

11 REACTIES
 1. Boii afleren om achter deze mpp beesten te gaan.om een telefoon had hy zyn leven ook verloren en dat ook van iemand anders.deze klootzaken zyn altyd gewapend ze zyn niet te vertrouwen.maar no spang myn vriend karma aw tek wraak gie zeker!!!hoever gaat hy rene.een dagje word hy zeker gepakt of doodgeschoten ..
  gemodereerd

 2. Wat een verschrikkelijk situatie. Deze gast zijn handen afhakken zodat hij nooit meer kan stelen. Hopelijk wordt hij gauw gearresteerd en een flink aantal jaren straf krijgt. Hopelijk hersteld het slachtoffer voorspoedig van zijn wonden.

  Sarie Torie


  Maak melding

 3. Franco 3 mei 2020 At 01:02
  Via camera beelden kan de dief snel achterhaalt worden.@@

  Het is geen dief maar een straatrover en weet jij of in heel Suriname camera,s hangen zodat die straatrover snel achterhaald kan worden misschien zit hij nu al in het bos. Weet jij of het een gemaskerde rover was
  Ken jij het liedje van Aretha Franklin think.
  gemodereerd

 4. Roberto Prade, hoe zit het met het Politie posthuis net om de hoek van het gebeurde? Gesloten of lag de dienstdoende collega, nog, op één oor?.
  We horen het graag!
  gemodereerd

 5. U bent een held. Goed zo.
  Gelukkig hft u ht overleefd en hft u ook een beschrijving van deze rover.
  Zorgen jullie goed voor deze man.


  Maak melding

 6. Dit is wat wij nodig hebben in dit land. Deze man deed gewoon z,n plicht als rechtvaardig mens. Jammer dat er meer lafhartigen rondlopen.
  Deze mensen zijn onze helden. Deze mensen horen in de spotlight te staan en geen mensen die verloedering bewerkstelligen.
  IK KEN U NIET. MOGELIJK ZAL IK U KENNEN ALS HET NIEUWS U DE AANDACHT GEEFT DAT U VERDIENT.
  UW HANDELEN IS NIET EEN IEDER GEGEVEN .
  STERKTE MET UW HERSTEL.
  U VERDIENT RESPECT en ik maak hierbij een diepe buiging naar U. RESPECT RESPECT.


  Maak melding

 7. Hij was pas een held geweest als hij de rover had kunnen overleveren aan de politie. Nu is hij slechts een goede man met een wond in zijn borststreek.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES