Vrouw verleent geen voorrang en botst tegen motoragent

16
Vrouw verleent geen voorrang en botst tegen motoragent

Een agent van de Motor Surveillance Dienst (MSD) van het Korps Politie Suriname was vanmiddag betrokken bij een aanrijding op de Indira Gandhiweg. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat een auto bestuurster de motoragent rond 15.30u zou hebben aangereden.

Volgens de eerste informatie reed de agent op zijn motor over de Indira Gandhiweg, richting de Pontbuitenweg. De bestuurster van de grijze auto reed over de Menkendam richting de Indira Gandhiweg. Bij de kruising zou de vrouw geen voorrang hebben verleend aan het verkeer over de Indira Gandhiweg.

Hierdoor ontstond een botsing met de agent niet ver van het pompstation van SOL. De agent kwam met de schrik vrij. Zijn motorfiets had wel wat schade en is gesleept naar de technische dienst van de Surinaamse politie.


16 REACTIES

 1. Wordt tijd dat de wegen veiliger worden gemaakt. Belijningen, stoplichten, zebrapaden, rotondes, drempels, flitspalen, afscheidingen, meer asfalt.

  Gebeuren buitengewoon veel ongelukken. De bovengenoemde punten kunnen de veiligheid verbeteren, maar de autobestuurders kunnen ook een steentje bijdragen aan de veiligheid.
  gemodereerd

 2. @ Klaagzang

  Ze kunnen in Su gewoon niet rijden, ze weten nog geen eens wat voorrangweg betekent. Volgens mij heeft ze gewoon der rijbewijs op der rug gehaald, of de examinator omgekocht met een djogo en paar honderd Srd.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Ze is blijkbaar de verkeerslessen vergeten met name de voorrangsregels. Men moet haar rijbewijs intrekken en laat ze maar zelf opdraaien voor de door haar veroorzaakte schade.


  Maak melding

 4. Er kunnen duizend verkeers regels gezet wordn en al.ongelukkn heb je altyd en overal.eenig wat je kan doen is met je volle aandacht in het verkeer zyn…


  Maak melding

 5. in nederland en europa hebt je gooie verkeersborden
  elke dag is er een aanrijding
  wat moet er gebeuren dat is de mentaliteit veranderen
  gemodereerd

 6. Onnodig haast, dat maakt dat velen nodeloos brokken maken. Veel kan voorkomen worde als men meer geduld heeft in t verkeer. VOORALLL degenen die GEEN voorrang genieten…Wagti rustig…Pasensi.U wordt heus wel voorrang VERLEEND!!.


  Maak melding

 7. Er is veel te weinig controle , neem enkel pad van Wanica wat je daar allemaal ziet gebeuren is te triest voor woorden automobilisten hebben grof weg overal schijt aan. Neem bv Coesewijnestraat eerst werden er blokken meer gezet zo dat men niet meer kan omdraaien blokken zijn weer weg en wat zie je ja wel we draaien gewoon om terwijl er duidelijk borden en camera,s staan dat dit niet mag agent neer zetten en ter plaatse autobom beslag nemen
  gemodereerd

 8. Overal in de wereld gebeuren er verkeers ongelukken of alleen in Suriname sommige dombo,s hier die weten niet eens wat een WA verzekering is met zijn zelf voor de schade opdraaien en rijbewijs intrekken Jay als je niet weet wat een WA polis is hou dan je mond je praat een hoop stronterij als je iets niet weet ga dan niet staan blablabla
  gemodereerd

 9. SLUIT DER MARS OP.
  DAN LEERT ZE GOED OPLETTEN.

  VEEL RIJBEWIJZEN ZIJN GEKOCHT.

  VEEL AGENTEN ONTHEVEN UIT FUNCTIE OM RIJBEWIJS VERKOOP.

  NU GENIETEN ZE VAN DE MILJOENEN.

  ER BESTAAT NOG GEEN STRAF VOOR TJOEKOE.


  Maak melding

 10. 😂🤣 Hoezo dikke pech,waar was ze mee bezig dat ze dit niet eens zag aankomen? Ze kenden dus duidelijk de regels niet, zoals zovelen met haar.😂🤔


  Maak melding

 11. op kwatta staat er altijd een file omdat iedereen maar voorrang neemt, terwijl ze het niet hebben.
  en veel hebben voorrang en blijven achter elkaar maar anderen doorlaten die geen voorrang hebben.
  dit soort simpele zielen snappen niet eens dat dit gedrag juist de file veroorzaakt.
  snellere doorstroming en je hebt minder stilstaande auto’s.
  de meeste hebben ook haast om eigenlijk nergens te komen?


  Maak melding

 12. Wild west in het verkeer. Wat of driving. Men dwingt voorrang af door de weg te blokkeren. Men kijkt ook vreemd naar je op als je hier tegen protesteerde. De politie handhaafde niet en maakt zich ook schuldig aan hufterig gedrag in het verkeer. Nu is er een zelf slachtoffer. Gelukkig met goede afloop. De kans dat je hier doodgereden wordt in het verkeer is veel groter dan dat je Corona besmetting oploopt. Rare vergelijking, maar het is een feit.
  gemodereerd

 13. Wild west in het verkeer. Wat of driving. Men dwingt voorrang af door de weg te blokkeren. Men kijkt ook vreemd naar je op als je hier tegen protesteerde. De politie handhaafde niet en maakt zich ook schuldig aan hufterig gedrag in het verkeer. Nu is er een zelf slachtoffer. Gelukkig met goede afloop. De kans dat je hier doodgereden wordt in het verkeer is veel groter dan dat je Corona besmetting oploopt. Rare vergelijking, maar het is een feit.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.