VIDEO: Journalist in Suriname belaagd door boze buschauffeurs

33
VIDEO: Journalist in Suriname belaagd door boze buschauffeurs
Een politieman houdt een man tegen die de camera uit handen van de journalist wilde slaan.

In Suriname is een journalist die z’n werk aan het doen was, donderdag aangevallen door boze buschauffeurs. Hij was bezig een item te maken over de chauffeurs die pakketten kregen bij SOSIS, toen ze zich tegen hem keerde. Een van de mannen sprong daarbij ineens op en wilde de camera van de journalist wegslaan, zoals te zien is in onderstaand filmpje.

De journalist in kwestie, Marcel Ramadhin van Apintie, vertelde aan de Surinaamse krant Times of Suriname dat de buschauffeurs niet wilden dat er werd vastgelegd dat ze die pakketten kregen. “Zij scandeerden daar politiek zaken terwijl ik niet daar was om politiek te bedrijven maar om mijn werk te doen” zegt de camerajournalist tegen de krant.

Opmerkelijk is dat Ramadhin juist vaak verslag gedaan heeft van de noodkreet van chauffeurs, naar aanleiding van de huidige lockdown. Dat ze zich nu tegen hem keren snapt hij niet. Gelukkig was de politie erbij anders was dit uit hand gelopen zegt hij.

De journalist heeft aangifte gedaan. Bekijk hier een kort filmpje:

https://www.facebook.com/Dj.Marcel1252/videos/10163566050365083/

UPDATE – Ramadhin is inmiddels uitgebreid ingegaan op het voorval:


33 REACTIES

 1. Je kan niet bepalen dat je mij filmt. Toen Brunsie haren terug aggressief deed tegen journalisten renden ze weg. Als Chan ze van zich af blafte hielden ze hun mond.
  Als iemand mijn foto ergens plaatst of mijn filmpje ga he de bak in, je betaald een boeten of he merkt het.


  Maak melding

 2. In Suriname, is een journalist pas goed, als het in het straatje van de geïnterviewden past.
  Veel mensen in Suriname, zijn verdwaald in de verkeerde richting.


  Maak melding

 3. Je hoort met je poten af te blijven van journalisten. Het is duidelijk dat miss Wendy een NEKS NO FOUT mening heeft.

  Stelen mag, Roven mag, Mensen vermoorden mag helemaal volgens de KUMAKOISI LOVERS.


  Maak melding

 4. Sommige Paarse-likkers weten niet wat persvrijheid is,
  laten de machthebbers in DNA gaan uitleggen waar onze
  miljarden zijn gebleven en waarom burgers tegen de
  wettelijke regels in hun woning worden belaagd, gedrogeerd,
  gegijzeld en ontvoerd ! Door een overheidsdienst !

  Informeer het Volk direct over deze belangrijke zaken !

  PS : Koers was bij start machtsovername Paars, 1 op 3,5

  Koers nu : 1 op 15 tot 20 !!!

  Ontwikkeling ?????
  gemodereerd

 5. Die buschauffeurs gaan van uit dat als ddb eerst schoot en het overleefd heeft, kunnen wij dat ook.

  De buschauffeurs, rovers, criminelen, geteisem van Suriname, wilde bosman, gewone volk, onderdrukte en uitgebuite misleide mensen, enz willen de hoofdmeester van het bosje mensenland overtreffen.

  Ze moeten ook een kans nemen. Het is wie eerst schiet, aldus de hoofdmeester.

  Niet geschoten is altijd mis.


  Maak melding

 6. Of je bent gek of je bent echt moedig of wanhopig om bij zo een chauffeur met zo een uiterlijk in te stappen.Als passagier ga je aldoor bang zijn om beroofd te worden.Deze heeft tenminste een shirt aan.Velen reden er zonder.
  Deze mensen hun wereld oriëntatie zijn de getto’s van de wereld.En de aldaar heersende normen maken ze eigen in Sur.waardoor het normaal is dat een broer de ander broer wurgt of doodsteekt.En allemaal om kleinigheden.


  Maak melding

 7. Schandalig gedrag van deze mensen die in het verleden vol trots voor de camera over hun ongelijke rechten kwamen vertellen. Nu wordt het dus niet op prijs gesteld. Beste Bosjesmannen, jullie zijn voor je eigen leiders uitschot van het laagste soort. Jullie leiders. hebben geen oog voor jullie en zijn jullie Bosjesmannen liever kwijt dan rijk. Wees toch dankbaar dat er tenminste andere mensen zijn die wel aandacht aan jullie schenken. Waarom zij dat doen weet ik het ook niet.
  gemodereerd

 8. Vrije pers en nieuwsgaring,is een fundamenteel onderdeel van een vrije en democratische samenleving,Mw Wendy.
  Maar als je een drugsveroordeelde,moordveroordeelde,zelfs kinderen zijn veroordeeld aanhangt,zegt dat veel over je normen en waarden,en je opvoeding.OMG,wat leer je je kinderen???


  Maak melding

 9. Hahahahahaha ik lach omdat sommige mensen een grote bek en snavel hebben dus men moet ze niet zien dat ze pakket krijgen. Bigie ting spelen ze..ik neem wel pakket punt uit…


  Maak melding

 10. Vetgemeste gedrocht geen enkele balzak vrgt nog nr jw. Zoals jw uiterlyk vies is is daar tussen die 2 vettige bergen n hoopje stinkende stront.


  Maak melding

 11. In de openbare ruimte mag je filmen wat je wilt vooral als mediawerker in het kader van de nieuwsvergaring. Die domme paarse tranny wendy aka robg lult dus weer eens achterlijk uit der nek. Het is trouwens typisch weer een bepaald soort dat staat te bedelen voor voedselpakketten en zich daarbij niet weet te gedragen.


  Maak melding

 12. Dit is het product anno 2020 van Suriname. Het komt overal voor. In mijn geliefd Suriname is het schering en inslag. Ik kan de mensen niet kwalijk nemen. Wanneer je nooit anders gekend heb.
  Ga maar na. Sorry ga ik niet zeggen tegen mensen die het vermogen missen om zelf in te zien wat ze doen. Waarom belaagd je een journalist?.
  Het verbaasd mij niet. Dit is een teken van meer dan zwakte. Neks no fout. Wanneer gaan wij beseffen dat wij onze eigen glazen hebben ingegooid. Onze samenleving is in rap tempo dit geworden. De bestuurders denken niet en het merendeel van de individuen idem dito.
  We gaan vooruit met uitzichtloze resultaten. De olie gaat ons redden. Het is voorlopig de euro en USA dollar die bepalen en niet de bestuurders, dus blijf met je tengels can mensen af die het juiste beeld weergeven wat wij hier in Suriname te verduren hebben.
  Je bent gewoon een eikel, stukje ongeluk.


  Maak melding

 13. Wat voor kleur hij heeft is niet te zien wel zij haardracht. Deze gasten zijn een stuk verdriet in onze samenleving. Kennen geen God nog gebod. Stoer gedrag. Hoe lelijker het uiterlijk Hoe schandaliger zij zich gedragen. Het dit heeft niets met discriminatie te maken. Wij worden dagelijks geconfronteerd met dit soort die in onze samenleving rond hangt. Nooit scholing genoten, opgevoed in de getto
  Dit is geen gedrag van een gentleman maar een hersenloze paria. Bedelen en alles maar gratis willen. Parasieten van de eerste orde.

  Sarie Torie
  gemodereerd

 14. Staan ze in nederland te filmen als jullie naar voedselbank gaan????
  Jullie zijn niet veel beter dan de Surinamers. Jullie krijgen steun.
  Speel geen geweldig. Ga wilders of rutte filmen.
  Rutte wanneer hij bij zn homo’s gaat


  Maak melding

 15. Geen medelijden met deze chauffeurs, het zijn deze zelfde mensen, die in 2015 op deze paarse rotzooi stemden, en met we 10 paarse vlaggen op hun bus rond reden, en nu zwaar gefrustreerd zijn, en afhankelijk zijn van een pakketje.


  Maak melding

 16. Wendy,ja overal mag er gefilmd worden,ook bij de voedselbank,en ook Rutte en Wilders.,en als iemand dat niet wil,dan kan je een daar tegen protesteren,bij buro persoonsregistratie.
  Het is niet bekend,maar als Rutte homo zou zijn,wat is daar mis aan??zijn er geen homo ‘s in Su??
  Mensen respecteren ook in hun geaardheid,valt onder vrijheid .
  Snap dat…,dommie


  Maak melding

 17. Jay 2 mei 2020 At 14:17
  In de openbare ruimte mag je filmen wat je wilt@@@

  Openbare ruimte??? Of bedoel je in het openbaar mag je filmen wat je wil zonder t
  Nou dan moet je dat maar schrijven en niet zo ingewikkeld schrijven.
  gemodereerd

 18. Het staat nergens in de Grondwet van de Republiek Suriname geschreven dat een journalist de vrijheid heeft om zonder toestemming van de betrokkenen filmopnamen te maken. Een hooggeschoolde journalist, dus iemand van betere kwaliteit, gaat eerst in overleg met de betrokkenen. Maar ik kan me ook de woede van de buschauffeurs wel voorstellen. Dit station grijpt heeft vaak dit soort manifestaties gebruikt om de regering in diskrediet te brengen en om de oppositie positief voor te stellen.


  Maak melding

 19. Ik zou blij zijn met mijn pakket en zie het aannemen van een pakket niet als bigi ting, je neemt gewoon wat je rechtmatig toekomt. Het kan zijn dat deze buschauffeurs de route van flora en omgeving rijden, aangezien het uitdeelpunt SOSIS is. Als dit een prive aangelegenheid is in SOSIS door deze mensen, dan dient de pers alleen op uitnodiging te verschijnen. Het was geen openbare vertoning, dus de pers is weggejaagd, met alle respect voor privacy


  Maak melding

 20. Als k deze op n moordenaar lykende junki was zou k nr de camera kyken mt myn huichelachtige piertiefie n mt n glimlach die paarse moordenaar bedanken n meegeven mt n bepaalde sein dat k de volgende in de ry wil zyn om zyn kont af te likken. Gelukkigga k ht nooit zyn tot myn dood. Anouska motjo paarse verwoede pypenares n verzuurde mayoslikker.


  Maak melding

 21. @ Taurus ,..de scheldwoorden,die jij gebruikt komen uit de ooomooo kringen,waar jij ook bij hoort.jo buck dancer !
  gemodereerd

 22. Het ongevraagd filmen en fotograferen van mensen is schending van de privacy. Zelf als je in een restaurant, feest, openbare weg bent denkt men dat men je mag filmen of fotograferen.
  Het gaat om privacy.
  gemodereerd

 23. @wendy, doe niet zo gefrustreerd stomme idioot, werk je?? of ben je?? de persoonlijk woordvoerder van deze corrupte boevenregering?🤔 ik zie vaak je commentaar voorbijkomen, en kan mij niet voorstellen dat iemand met zulk een achterlijkheid kan reageren. Ik hoop dat je toch nog een beetje gevoel in je mars hebt, voor de ellende die deze boeven, en on capabele regering, over het hele volk afroept🤑😭🙁. Sorry mensen, dat ik mij zo af reageer.😘


  Maak melding

 24. Taurus, blijf bij de les, want eigenlijk is dit medium bedoeld om op een gezonde manier van gedachten te wisselen en te ventileren. Maar met al die beledigingen sla je de plank behoorlijk mis en verlaag je het niveau. Jammer.


  Maak melding

 25. @Taurus: We zijn niet in jouw moeder geinteresseerd. Als je problemen met haar hebt en je voelt je geroepen haar te beledigen, hetgeen een normaal mens niet doet, doe het dan niet zo in het openbaar hier op de site. Ik bied namens alle weldenkenden aan haar verontschuldigingen aan voor jouw dierlijk gedrag.
  gemodereerd

 26. Filmen en fotograferen en het op internet plaatsen is toegestaan.in het algemeen geldt dat filmen en fotograferen op de openbare weg en ruimte mag,het valt onder vrijheid van informatiegaring.better known as…vrijheid van meningsuiting.


  Maak melding

 27. @Helaaspindakaas: klopt 100% wat je zegt, dat heet idd ” vrijheid van informatievergaring” temeer omdat het in publieke ruimte gebeurt. Sommige leefhoofden denken als een kip zonder kop. Tja, niks aan te doen, ze hebben allemaal het paarsevirus in hun oerlijke gaten gekregen.
  gemodereerd

 28. Wendy is door de IND het land uitgezet, van daar dat ze een hekel heeft aan NL.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 29. “Marcel Ramadhin, camerajournalist bij Apintie Televisie, is vrijdag tijdens het werk door enkele mannen belaagd. Zijn camera is daarbij beschadigd. Ramadhin heeft aangifte gedaan tegen een van de aanvallers. Zaterdag heeft de belager een groep mensen naar de journalist gestuurd om zijn verontschuldigingen over te brengen en het verzoek om de aangifte in te trekken. “De lens van mijn camera is beschadigd, een nieuwe kost ruim US$ 600 en een tweedehandse US$ 250,” merkt Ramadhin op. “Ik trek de aangifte niet in,” zegt hij aan Starnieuws.”

  Nu stuurt die laffe ghetto kes kesi anderen om ‘excuses’ te maken namens hem want zelf durft die rat het blijkbaar niet aan. Hopelijk spoort men hem snel op en sluit de politie z’n mars op vanwege z’n criminele daden.
  Het zou me niet verbazen als die asociale zwarte pakketbedelaars die daar bij sosis tekeer gingen tegen een onschuldige journalist die slechts z’n werk probeerde te doen behoren tot de paarse criminele achterban want dat is de verziekte mentaliteit van dat rotvolk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.