donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentVIDEO: Eerste aflevering ‘Beter laat dan nooit’ in Suriname

VIDEO: Eerste aflevering ‘Beter laat dan nooit’ in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

Op dinsdag 5 mei aanstaande is de eerste aflevering van een nieuw seizoen van het Nederlandse TV programma ‘Beter laat dan nooit’ om 20.30u te zien op RTL 4. En in deze eerste aflevering zijn tv-veteranen Barrie Stevens (75), Peter Faber (76), Willibrord Frequin (78) en Gerard Cox (79) samen met presentatrice Katja Schuurman in Suriname.

Het programma werd in februari opgenomen in Suriname. Daar verkennen de oude heren het wilde nachtleven van Paramaribo. Ze leren ook van alles over buitengewone kruiden en ze gaan zelfs in training bij de Surinaamse bondscoach.

TVGids.nl liet vorige week de eerste beelden van de aflevering in Suriname zien (boven). Het vijftal struint samen over een Surinaamse markt wanneer een verkoopster Peter erop attent maakt dat ze iets heeft voor de potentie voor mannen op leeftijd. Dat laat de acteur zich geen twee keer zeggen en roept zijn kompanen erbij om hen over het wondermiddel te vertellen.

Na Suriname bezoeken ze ook Mexico, Cuba en Brazilië. In Suriname werden ze in februari op Zanderij ontvangen met zang en dans:

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

5 REACTIES
 1. Daarom was de pikin ingi boi onvindbaar.Er was een witte man in korte broek in de stad en dat was schrikken voor de president.


  Maak melding

 2. Regisseur, laat de mooie kanten van Suriname zien.
  De gastvrijheid, vredelievende mensen, cultuur, natuur en temperatuur.

  De duitsere kant van Suriname, zie, hoor en voel ik elke dag.
  Maar let op dat je spullen niet worden ontvreemd.
  En natuurlijk de veiligheid van je team.
  Succes.


  Maak melding

 3. Altijd toeristen proberen hun rommel aan te smeren op seksueel gebied. Zijn ze zo seksueel gefrustreerd hier in ons land. Gasten jullie zijn niet medisch geschoold en de kruidentroep zijn nimmer wetenschappelijk bewezen dat dit daadwerkelijk helpt. De Hollanders lachen zich rot. Het wordt hoogtijd om te stoppen met deze achterlijkheid. Er is totaal geen wetenschappelijk bewijs dat deze troep ooit heeft geholpen. Puur voor de gek houderij en geld uit anderen hun zak kloppen.
  Er zijn ook mensen die zij komen te overlijden aan deze troep. Mensen pas goed op jezelf en gezondheid.


  Maak melding

 4. In september 2019 op familiebezoek en vakantie in Kwatta.
  Lieve bevolking ,mooie natuur,maar wat ik ook gezien en is dat in Nederland de gezondheidszorg zo goed is en in Suriname wel wat te wensen overlaat..schrijnende dingen gezien in het ziekenhuis..


  Maak melding

 5. Ken Suriname vanaf 1966 tot 1993 daar gewoond. Nog dikwijls op vakantie (6mnd steeds), nou is heel erg achteruit gegaan hoor. Zowel veiligheid buurten, maar ook ambtenaren niet te vertrouwen, en Fam. die op je zit te teren, want jij hebt € en alles is erg duur geworden. Dank aan de vele Bouta kiezers, en nu maar klagen. Voelde me het veiligst op Groningen en Albina


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES