VIDEO: Autobestuurder rijdt elektriciteitsmast kapot en ‘vliegt’ in goot

16
VIDEO: Autobestuurder rijdt elektriciteitsmast kapot en ‘vliegt’ in goot

Donderdagavond was het iets voor middernacht weer raak in Suriname. De bestuurder van deze personenauto reed een elektriciteitsmast van de NV Energie Bedrijven Suriname (EBS) aan de Trombonestraat kapot en ‘vloog’ daarna met zijn auto rechtstreeks in de goot langs de weg.

Volgens omstanders reed de bestuurder met een vrij hoge snelheid over de weg. Op een gegeven moment verloor hij de controle over het stuur en knalde tegen de mast. Als gevolg daarvan ‘vloog’ de auto in de goot en belandde op z’n zij. Door de slag brak de mast in tweeën en lagen kabels op straat.

De auto raakte zwaar beschadigd, maar er raakte niemand gewond. De Surinaamse politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. Een sleepdienst werd ingeschakeld om het voertuig uit de goot te takelen en af te voeren naar berging.

Technici van de EBS zijn momenteel op de locatie om de aangerichte schade te herstellen. Hieronder een filmpje van het voorval:

https://www.facebook.com/150010242040495/posts/1090112794696897/


16 REACTIES

 1. Één aansteller minder op de weg. Lijn 11 brengt je overal mi boi!
  gemodereerd

 2. alle auto’s in Suriname zijn automatic. gas en rem dus.
  bovendien rijden de mensen te hard. weet maar je voet van het gas af te halen. remmen op hoge snelheid?


  Maak melding

 3. Ik hoop dat jullie hem in de goot hebben gelaten. Door zijn achterlijk gedrag zat de buurt zonder stroom.
  Die straten daar zijn niet om hard te rijden. Aanstellerigheid.


  Maak melding

 4. Goed dat de suri op deze manier misschien bewust wordt,,, men zegd,, door schade en schande wordt men wijs, maar een suri niet wijs te krijgen.. het verstand z it niet in hem of haar.. dus laat ze maar barsten dood gaan.. .. een ezel kan je nog wijs maken, maar een poep surinamer kan je niet veranderen..

  Hoeveel is niet gezegd over dit poep volk , maar ze hebben schijt aan alle advies
  Ze zullen en moeten hun zin krijgen….
  gemodereerd

 5. Kiesing mooi ….prei falijk …laat alle schade betallen ……rijbewijs in beslag…en levenslange rij verbod …..boerikie tranga jessie…


  Maak melding

 6. Weer zo’n lul die achter het stuur kruipt, als een boerikie wagen een gaspedaal zou hebben, zou deze lul in staat zijn om deze in de soep te rijden ! Ik let niet meer op mijn vocabulaire want, het wordt toch niet geplaatst.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.