maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: 10.000 euro voor tip die leidt tot aanhouding dader dodelijke schietpartij...

VIDEO: 10.000 euro voor tip die leidt tot aanhouding dader dodelijke schietpartij in A’dam

-

Does Travel - naar Suriname

De hoofdofficier van politie in Amsterdam heeft een beloning uitgeloofd van €10.000, voor de gouden tip die kan leiden tot de aanhouding van de man op bovenstaande foto: Erxinio Luntungan. Deze 20-jarige man is al bijna een jaar op de vlucht, nadat hij in mei vorig jaar de 24-jarige Orpheo Gefferie uit Almere van dichtbij doodschoot. De laatste jaren verbleef Gefferie afwisselend in Almere en Suriname.

Het TV programma Opsporing Verzocht heeft deze week beelden vertoond van de dodelijke schietpartij die op zaterdagochtend 18 mei vorig jaar plaatsvond bij parkeergarage The Bank. Op de beelden, die hieronder staan, is te zien dat er een opstootje vooraf ging in de garage.

Orpheo en Erxinio bewegen zich in de mensenmassa, maar het is niet duidelijk waar dit om gaat. De ruziënde massa verplaatst zich een paar keer. Daarna vliegt Erxinio Orpheo aan en schiet hij hem van dichtbij neer. Erxinio weet te ontkomen.

De dader staat vanaf deze week op de Nationale Opsporingslijst. De 20-jarige Amsterdammer is nu al bijna een jaar op de vlucht. Hij is een bekende van de politie en kwam al van jongs af voor serieuze zaken in aanraking met de politie. De politie houdt er rekening mee dat hij hulp krijgt van zijn omgeving.

Justitie vervolgt inmiddels ook een zekere Darnell T. (21) voor ‘moord in vereniging’ op de 24-jarige Gefferie. Hij zou voor Luntungan het vuurwapen uit de auto hebben gepakt, waarna die Gefferie doodschoot.

Erxinio woonde in Amsterdam maar verbleef in het verleden ook een tijd in België. Daarnaast heeft hij familie in Engeland en contacten in Londen. Mensen die meer weten over Erxinio of zijn verblijfplaats, worden opgeroepen contact op te nemen met de politie.

Bekijk ook het filmpje van Opsporing Verzocht:

https://youtu.be/diwkKAiWCiQ

opening
Fernandes Express
Passion in concert

18 REACTIES
 1. ik wacht ook op koos en kornuiten
  om te lezen wat de DDB trauma hersenen zeggen
  trouwens als het echte hersenen zijn dat betwijfel ik
  maar ja wie ben ik,


  gemodereerd
 2. Als je een man bent loop je niet met een wapen rond of neem je een pistool mee naar de disco.


  gemodereerd
 3. Broodje Hamburger generatie.. Ze kunnen niet eens als echte mannen vechten. Ze moeten altijd naar een wapen grijpen. Ze trainen op de sportscholen voor niks.


  Maak melding
 4. misschien net daar in SU, alle criminelen vinden de weg daarheen tegenwoordig. wie weet. open uw ogen. met 10 dznd kan je en tijdje mee.


  Maak melding
 5. Ze kunnen ook vrij op eilanden onder Nederlandse vlag schuilen deze beesten kijk naar de naam en zoek in een koenoekoehuisje. Voor 10 000 zou ik niet eens moeite doen om naar die site te gaan.


  Maak melding
 6. Robles die koos en andren ga j nu niet vinden hoor.10.000€ is heel veel geld voor hun daar.ze zyn opzoek gegaan naar die dader.hahahaha.mek wang Moni snel!!!


  Maak melding
 7. Niet alleen in Nederland is het een grote bende maar in heel crimineel Nederland. Ook in Rotterdam waar ik woon.


  gemodereerd
 8. Zijn familie en vrienden weten hem wel te vinden, sluit ze allemaal maar op, ze zijn allemaal medeplichtig. Als je een familie die koelbloedig zonder blikken of blozen ,iemand kan vermoorden, dan ben je als familie net zo schuldig en crimineel, als je deze persoon in bescherming neemt.. Voor mij is dan het hele nest verziekt. Moeder houd je dochters uit de buurt van dit nest, nakomelingen zijn echt niet welkom..


  Maak melding
 9. Ze ruimen zichzelf toch op.
  Komt dus goed.
  In Su is een moordenaar gevlucht. Binnen korte tijd is hij gepakt en heeft een kogel gevangen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES