maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieUit gevangenis gevluchte zware crimineel wederom aangehouden

Uit gevangenis gevluchte zware crimineel wederom aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De veroordeelde 37-jarige zware crimineel Vincent Roberto Jampa (foto), die donderdagochtend kans zag om uit de penitentiaire inrichting aan de Duisburglaan te vluchten, is weer aangehouden. De redactie van Waterkant.Net verneemt van de politie in Suriname, dat de man enkele uren na de geopende klopjacht is aangehouden.

Hij werd aangetroffen bij een bedrijf langs het Saramaccakanaal. Volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd was de politie tijdens zijn aanhouding genoodzaakt gericht te schieten. De gedetineerde is daarbij gewond geraakt en met een ambulance naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overgebracht.

Jampa is veroordeeld in verband met de moord op Alex Riley in januari 2018 aan de Doewatrastraat te Munder. Na zijn daad zag hij kans te vluchten en hield zich geruime tijd schuil in het binnenland. Hij werd op zondag 18 februari 2018, bij een gezamenlijke actie van RBT Oost en RBT Paramaribo, aangehouden in het dorp Antonio De Bringo in het Lawagebied.

De crimineel werd op 20 januari dit jaar veroordeeld wegens doodslag en moet een gevangenisstraf van vijftien jaar uitzitten. Hij zag tijdens het sporten vanmorgen kans om te vluchten uit de gevangenis. Er werd meteen groot alarm geslagen en een klopjacht op hem geopend, waarna hij wederom werd aangehouden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. Nako jij wil dood voor dood en wat moet je president krijgen voor de tig moorden waarom denk je niet eerst na


  gemodereerd
 2. Iemand is nu €10.000 rijker geworden in Su.


  gemodereerd
 3. Nako.. Wat een tegenstrijdig reactie zeg! Eerst was jij blij met het doodsteken van zogenoemd Djoeka ( je moest om lachen). Eerst keur je een moord in het binnenland goed en nu ben je tegen een moordenaar. Wat is verschil tussen mensen leven volgens jou? Heeft het soms maken te maken met met huidskleur, ras of geloof? Trouwens… Ik ben blij dat deze roofdier weer gepakt is.


  Maak melding
 4. als je naar die foto kijkt zou je niet denken zware crimineel. duivel in schaapskleren dus. goed dat hij weer gepakt is. zware steen aan zn enkel vast maken zodat hij niet meer kan moven. quarantaine in zn cel en niet meer naar buiten laten. want in jail voelen ze zich toch niet gevangen. teveel vrijheid hebben ze..


  Maak melding
 5. Deze crimineel is idd een zware en ook nog dom en misschien ongeschoold. Opbergen die hap, het liefst in een isoleercel voor zeker 5 jaar. Bij goed gedrag kan hij weer in de gemeenschappelijke ruimtes.


  Maak melding
 6. gewoon handen voeten in de boei op een mieren hoop zetten laat hem lekker dansen, dat willen ze graag een week lang.. pas dan,, in cel zonder eten drinken, maar als mens toch wat brood met water..


  gemodereerd
 7. Extra beveiliging erop zetten en hem niet zonder handboeien om zich te laten voortbewegen in de Bajes.Dat na pai.Hij geniet nu alleen van onze belastingcenten en klaagt ook nog als er geen vreten meer is. No mercy.


  Maak melding
 8. De PA’s gaan hem deze keer opsluiten met de hard core boelers. Volgende keer stapt hij uit voor zwangerschapsverlof. Je vraagt je af wat voor opvoeding heeft deze crimineel van zijn ouders heeft gehad.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES