TUI neemt een aantal in Suriname gestrande passagiers zaterdag mee naar Nederland

19
TUI neemt een aantal in Suriname gestrande passagiers zaterdag mee naar Nederland
Foto (c) Anair80's Aviation Photography

Vanmiddag iets na 16.00u is een toestel van TUI vol luchtvracht vanuit Nederland, geland op de internationale luchthaven van Suriname. Het gaat om een speciale luchtvracht-charter tussen Suriname en Nederland, die zaterdag 2 mei weer vanuit Zanderij richting Schiphol met vracht vertrekt. De redactie van Waterkant.Net verneemt echter dat er zaterdag ook passagiers mee gaan.

De Nederlandse Ambassade heeft een aantal bij haar geregistreerde personen die in Suriname gestrand zijn, de mogelijkheid geboden mee terug te vliegen naar Nederland. Waterkant.Net verneemt verder dat mensen die van deze repatriëringsvlucht gebruik willen maken, vandaag een bericht kregen van Bijzondere Bijstand Buitenland dat ze mee kunnen.

Het initiatief van deze speciale chartervlucht werd vorige maand genomen door vrachtbedrijf PICO, gevestigd in heel Suriname in samenwerking met de Nederlandse counterpart Surinam Air Cargo. Hiervoor is er een chartervliegtuig ingehuurd bij TUI welke specifiek bedoeld is voor vracht en geen personenvervoer, maakte het bedrijf vorige week bekend.

Naar nu bekend is geworden gaan er dus toch personen mee en wel tegen betaling van 900 euro aan TUI voor deze reis. Ook mogen ze slechts twee stuks handbagage van elk 10 kg meenemen. Dit omdat het ruim vol is met circa 15.000 kg aan vracht.

 


19 REACTIES

 1. Nog 700 mensen zitten vast in Nederland,Surinamse regering is zelf verantwoordelijk voor door grote mond van Bouterse. Aantal lege vliegtuig richting Suriname gevlogen om gestrande passagiers terug halen.bij een goed samenwerking kon die mensen terug naar huis…maar ja altijd witte mannen zijn schuldig van alle ellende in Suriname..


  Maak melding

 2. Hebben de Surinaamse Toko’s in Nederland komende week tenminste verse Surinaamse groenten.
  gemodereerd

 3. Weer ééntje die hier staat te blèren over gestrande Surinamers die nog niet terug kunnen naar Suriname
  Als jij de ruimte hebt om ze in quarantaine te plaatsen dan mag je ze terug sturen
  Velen hier zijn van niks op de hoogte maar ze moeten en zullen reageren dan krijg je automatisch rotzooi reactie,s
  gemodereerd

 4. Nederlandse groenten supergezond. Kids worden er groot van en groeien goed als je naar de gemiddelde lengtes kijkt. Spruitjes, broccoli, snijbonen van hak, witlof, wortels zeer goed voor de ogen, doperwten goed voor de groei en weerstand. Wereldwijd wordt bij Nederland aangeklopt voor hun groenten.


  Maak melding

 5. #Ali. If ie na ka foe skriefie go pier joe go-olo foe smeer ing. Ik hoop dat je Surinaams kan lezen
  gemodereerd

 6. Ik zal niemand uitschelden, zeker geen Surinamers en hun kinderen en kleinkinderen.

  Mijn zegen, hebben ze “ook”allemaal.
  Ik ken de geschiedenis, van
  “vòòr”de onafhankelijkheid, vòòr de coup, tijdens de coup, de tijd voor de corona en er komt zeker een tijd na de corona.

  Wat ze in Nederland eten, gun ik ze van harte.
  Ik herinner me de tijd, toen Nederlanders op Zanderij,
  landden en de douane, onbeschoft en schaamteloos
  spullen uit de bagages, uitkozen en voorzich zelf bewaarden.

  Gelukkig, hoef ik niet bang te zijn, wat ik morgen zal eten.
  Ik zal niemand, uitschelden of misgunnen, het ligt niet in mijn aard, ik weet wat normaal is en dat ik goed ben opgevoed.


  Maak melding

 7. He ali, wij kopen alles op en laten niets voor jou. ga maar weer planten zodat wij het kunnen kopen en eten. en morgen weer en daarna weer. Het enige dat jij vreet is onze poepies
  smakelijk eten jochie


  Maak melding

 8. Dan hebben jullie nog 700 mensen getoverd. Er zijn 200 gehaald van de 650.
  Sommige zijn te dom om te snappen dt het niet gaat om de mensen naar Su te brengen. Jullie zijn nu wel coronaland. Denken jullie dat wij het willen?? De groep die dinsdag uit quarantaine gaat daar komt een andere groep voor. Er zijn nog in miami en brazilie en de eilanden.
  Waarom wilt nederland die van Indonesia niet zolang ze geen vlucht gelijk hebben naar Su??? Zij mogen niet in nl blijven.


  Maak melding

 9. Ik geef LEEK EEN DIKKE DIKKE COMPLIMENT OMDAT IK OOK DEZELFDE
  MENING HEBT . MISGUN EEN ANDERE NIET ..LAAT DE PERSOON in zijn of haar waarde .


  Maak melding

 10. Er is een gefrustreerde mad ass die zn frustratie blijkbaar niet thuis kan botvieren.dan doet ie t maar op WK.N.het is tijd om een psychiater op te zoeken die je van je “anti-zwart syndroom; kan af helpen.ik betaal de kosten voor je.🆗️


  Maak melding

 11. Klaagzang 2 mei 2020 At 11:33
  Nederlandse groenten supergezond. Kids worden er groot van en groeien goed @@

  Dus jij denkt dat de groenten uit Nederland gezonder zijn alsof ze alleen in Nederland groeien wat voor groeten groeit er in de winter maanden als jij je groenten koopt lees maar op de verpakking naar het land van herkomst
  Overal in de wereld eet men hun nationale groenten en ze worden er ook groot en sterk van omdat ze nog steeds niet zijn uitgestorven ze leven verder zonder hak uit een potje of blik maar vers van het land
  Overal in de wereld eet men worteltjes,erwtjes,bloemkool,boontjes maar alleen van Nederland is gezond maar ze zijn niet zo gezond voor je hersenen anders zou je niet zo dom kraaien dan zou jij gezonder denken met je hak
  gemodereerd

 12. Wendy@@@ en als die passagiers Nederland mogen blijven ga jij ze dan verzorgen wie moet er zorg voor dragen jij zeker niet jij eet je kwaliteit kip en jij kraait ook als een kip zonder kop
  Jij noemt je Wendy moet het geen Wendel zijn je denkt niet als een wendy je denkt net zo harteloos als een Wendel je doet je voor als vrouw maar dat ben je niet je hebt een snor,baard,haren op je borst,balhaar en ook nog een adamsappel.
  gemodereerd

 13. Dus deze mensen moeten EXTRA betalen . Een fors bedrag en ze kunnen maar weinig mee terug nemen
  En ze doen het ook nog
  Terwijl Suriname ook nog corona vrij is en Nederland niet. Nog steeds gelden hier regels waar je je aan moet houden
  Hmm dan moet het wel beroerd zijn daar
  gemodereerd

 14. @Klaagzang,

  De groenten van Nederland bevatten weinig vitaminen en mineralen. Je moet echt kilo’s ervan eten om genoeg binnen te krijgen. Daarom slikken de Nederlanders ook heel veel vitaminetabletten. Dan nog hebben ze een tekort aan bijv. vitamine D, sommige B’s enz.
  Kasgroenten kunnen het nooit opnemen tegen in de vrije natuur en met veel zon(licht) geteelde groenten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.