vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieStiefzoon (23) bekent stiefvader (58) te hebben gewurgd bij vermoedelijke roof

Stiefzoon (23) bekent stiefvader (58) te hebben gewurgd bij vermoedelijke roof

-

Does Travel - naar Suriname

Het Korps Politie Suriname heeft vandaag bekend gemaakt dat de 23-jarige Vince B. (foto rechts) heeft bekend dat hij zijn stiefvader Anthony Cabenda (foto links) om het leven heeft gebracht door wurging. De politie heeft sterk het vermoeden dat het in deze gaat om een zogenoemd roofmoord geval.

Afgelopen zondag werd het ontzielde lichaam van Cabenda aangetroffen in zijn woning. Zijn lichaam vertoonde letsels in de halsstreek en in het gelaat. Uit de obductie is vast komen te staan dat hij om het leven is gebracht door wurging.

Vince, B. die ter plaatse was, is op grond van feiten en omstandigheden als verdachte aangemerkt en aangehouden. Op de verdachte is een relatief groot geldbedrag in Surinaamse dollar aangetroffen. Hij wil of kan niet verklaren hoe hij aan dat geld gekomen is.

De politie heeft sterk het vermoeden dat het geld het slachtoffer Cabenda toebehoorde. De heer Cabenda had Vince onderdak verschaft toen die niet meer in staat was zijn huishuur te betalen waardoor hij dat huis moest ontruimen, aldus de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. Geld………Iemand die jou helpt vermoorden. Er is maar 1 straf voor jou.


  gemodereerd
 2. Moorden blijkt een doodeenvoudige zaak te zijn geworden ongeacht de maatschappelijke positie. Of men het nou zelf doet of anderen voor t karretje spant Law LAW Het beeld waar de jeugd mee wordt groot gebracht.
  Het geweten voorzover die bestaat schijnt niet van invloed te zijn op het handelen en mbt de consequenties kan men niet relativeren. “Is het wel nodig, wat levert t op?” Er is enorm veel werk aan de winkel.


  Maak melding
 3. Respectloos naar de man van zijn moeder, en ook naar zijn moeder.Wat voor addergebroed heeft ze grootgebracht. Alleen maar hebzucht, naar geld waar jezelf niet voor hebt gewerkt. Ik mag hopen dat hij in de gevangenis wegrot, en geen enkele bezoek ontvangt. Iemand wurgen tot het leven eruit vloeit is vreselijk wreed, en getuigd van weinig empathie voor zijn medemens. Deze jongeman denkt alleen aan zichzelf, en zijn eigen behoeftes . Ik hoop echt dat hij geen nazaten heeft.


  Maak melding
 4. Ja als alle prijzen in de winkels met 200% zijn gestegen en en ook de koers op de zwarte markt. Terwijl de regering die juist had verlaagd. Dan heb je geen geld meer over om de huur te betalen. En wie wil er nog 5 erbij.


  Maak melding
 5. Dhr. C. heeft de Duivel himself in huis gehaald. Die traantjes onder het rechter oog moeten het behaalde aantal moorden aangeven die meneer zou hebben gepleegd in het verleden. of het zijn fake tranen, maar nu blijkt dat deze meneer gewoon iemand dood die hem nota bene heeft opgevangen toen hij in ellende zat. Mensen denk 10 keer na en neem geen makka slang in huis, want op zijn mooie ogen kan je da men niet vertrouwen.


  Maak melding
 6. Wat een niets zeggende inhoudloze reactie,s echt van gasten die niks zinnigs te zeggen hebben
  Ze zullen en moeten een reactie plaatsen denkende dat ze goed zijn.


  gemodereerd
 7. Jaren ‘ 84 heb ik met deze man in slechte tijden samen 1 sigaret gerookt. Hij was zeer spaarzaam en behulpzaam , een van me eerste collega.

  Ik vind het vreselijk hoe hij aan zn einde is gekomen.

  Rust zacht Cabè!!

  Jammer!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES