dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMilitairen tijdens avondklok overgebracht naar politiebureau

Militairen tijdens avondklok overgebracht naar politiebureau

-

Does Travel - naar Suriname

Twee militairen die zich in het weekend ondanks de avondklok in de late uren nog op straat bevonden, zijn overgebracht naar het politiebureau. Als verklaring gaven zij verschillende redenen op, schrijft de Surinaamse krant Times of Suriname.

Volgens de krant is één aan de Knuffelsgracht staande gehouden en de ander aan de Kasabaholoweg. De militairen werden op straat aangetroffen toen de politie bezig was met haar surveillance. De wetsdienaren brachten de mannen over naar het politiebureau en vervolgens werden zij overgedragen aan de militaire politie.

In Suriname is de avondklok ingesteld als onderdeel van de partiële lockdown om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Burgers mogen zich tussen 20.00u ’s avonds en 06.00u ’s morgens niet zonder noodzaak op of langs de openbare weg bevinden.

Overtreders van de partiële lockdown worden overgebracht naar een politielocatie, alwaar zij tot en met zes uur in de ochtend of later opgehouden worden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

17 REACTIES
 1. Haha. Deze mini-tairen hadden net als opa bouta schijt aan de regels


  gemodereerd
 2. Sommige militairen maken er een potje van.
  Ook.zei hebben een voorbeeld functie. Ze denken onschendbaar te zijn uit hoofde van hun functie. Wat een ezels. Het is daarom niet verbazingwekkend dat de rest van het volk dit ook gaat doen. Deze hele lockdown slaat dan nergens op en mag met directe ingang worden opgeheven. Bouta en overige consorten lappen deze regels ook aan hun schoenzolen. Ophef voor niets.
  Gooi de grenzen gewoon open. Blakka sms jesie tranga. Overdag hokken ze bij elkaar en ook de rest van de dag. Dit is een grote fiasco.


  Maak melding
 3. En het risico van besmetting extra oplopen, daar er meerdere personen in een cel opgesloten worden en de afstand minmaal anderhalf meter niet in acht genomen kan worden. Geef ze een forse boete ipv opsluiten. Dat zal harder aankomen, dan Doewetbeleid.


  Maak melding
 4. Covid-19 slaat hard toe in Brazilië en Colombia. In de Braziliaanse stad Manaus is er een tekort aan doodkisten ontstaan en neemt men zijn toevlucht tot massagraven om de vele Corona doden te begraven. In Colombia heeft men op verlaten stukken grond van begraafplaatsen grote aantallen vers gegraven graven ontdekt. Ook worden als voorzorgsmaatregelen grote aantallen nieuwe graven in gereedheid gebracht. Het is een tijdbom dat zich aan het voltrekken is.

  In Suriname heeft men tot heden een uitbraak kunnen indammen. Maar ook in Suriname zie je m.b.t. tot covid-19 het taalgebruik van de autoriteiten veranderen. Zij hebben het thans over het kunnen beheersen van een uitbraak. De autoriteiten in Suriname pakken overtreders en smokkelaars van mensen over de grensrivieren met fluwelen handschoenen aan. Met name de smokkelaars moet men wreed aanpakken. Vanuit helikopters moet men hen beschieten bij de pogingen die de pogingen die zij ondernemen.


  Maak melding
 5. @RoBG: merkwaardig dat je van mening bent om je eigen mensen dood te laten schieten. Is dat iets wat NDP siert of ben je net als de veroordeelde moordenaar en drugscrimineel van Suriname helemaal knettergek geworden? Ga je mond spoelen, zodat je jezelf behoedt van waanzin.


  Maak melding
 6. @mokro, heb je wel de juiste make-up, lippenstift, eye-shadow en eye-liner gebruikt.Jij bent een mietje, een she-man, die geilt van kat en muis spelletjes. Dit heeft niets met NDP te maken. Het is mijn eigen standpunt. Dit soort overtreders, ook al zijn ze zwakbegaafd, moet men hard aanpakken. Het gaat om de vele mensen die beschermd moeten worden tegen besmettingen. Smokkelaars en mensen die zich laten overzetten nemen bewust het besluit om het gezag te ondermijnen. De regels van de overheid zijn duidelijk en zijn niet met mist omgeven.


  Maak melding
 7. @RoBG: Vooral in het zuiden komen veel besmette Brazilianen goud zoeken. De overste bij Defensie moet deze militairen naar de jungle sturen om daar de grenzen te bewaken.In de stad hebben ze niets doen en vervelen zich rot. Je bent een belangrijk figuur binnen de partij. Dus kaart het aan bij leiding van uw partij.


  Maak melding
 8. RobGay,

  dan moet JIJ zeker snoeihard aangepakt worden.
  Want een grotere paranoïde, zwakbegaafde, laaggeschoolde paarse ja-knikker en meeloper loopt er niet rond.


  Maak melding
 9. Doe n zwakbegaafde test onder de aanhang v d ndp. Je zal vergaat zijn v d uitslag. Jsmmergenoeg gaan ze niet willen meewerken San zo n onderzoek. Zie verzoek v PG. Echt jammer


  Maak melding
 10. @wan pipel, ik ben geen NDP kaderlid. Ik symathiseer met het goede werk van de partij. Ik woon en ik heb mijn verplichtingen in NL . Het zuiden van Suriname is moeilijk te controleren. De grens van Suriname en Brazilië is zeker 500 km lang. Het is belangrijk dat het gebied wordt gemonitoord door inheemsen in het uitgestrekte gebied. Ook systematische observaties vanuit de lucht zouden kunnen helpen. Bij onraad moet men aan de alarmbel trekken zodat een rapid deploiment force aan het werk gezet kan worden.

  De she-man Flyer, een simpele geest met hersenen van een gasrnaal begrijpt deze complexe materie niet. VHP en NPS kunnen jouw van alles wijsmaken. De klus kunnen deze politieke partijen niet klaren. Waarom beweren zij nu ineens wel.


  Maak melding
 11. Haha, zodra deze zwakzinnigen op hun bek gaan is het hun eigen standpunt en niet die van de partij. Wie kent de opmerkingen niet wanneer die rode n…r weer eens iets achterlijks gedaan heeft dat men hier komt zeggen dat hij dit niet als president gezegd heeft


  Maak melding
 12. A kisi deng mooi. Maar waarom worden zij wel opgesloten tot de volgende ochtend terwijl de 13 mensen van ndp parlementarier Nading die ’s avonds waren aangehouden ZONDER een uitzonderingspasje wel naar huis mochten. Dat is meten met 2 maten.


  Maak melding
 13. @RoBG: op de eerste plaats zou ik je willen adviseren om al de troep die je noemt eens zelf op je oerlelijke uiterlijk te smeren, en te gaan paraderen langs de straat in Flora. Vergeet je Wisky en je sugaretten niet. Vanuit de lucht schieten op mensen die de rivier als straatje oversteken gebruiken, jan alleen uit de koker van embeciel als jou komen. Schieten op mensen is een hobby van mislukte NDP-ers. Jij bent geen uitzondering oetlul.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES