maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit Suriname'Compleet gerenoveerde Zwartenhovenbrugstraat is geen racebaan'

‘Compleet gerenoveerde Zwartenhovenbrugstraat is geen racebaan’

-

Does Travel - naar Suriname

Binnenkort vindt in Suriname de oplevering plaats van het project ‘Vernieuwing riolering Zwartenhovenbrugstraat’. Angelito del Castilho, projectmanager van Baitali NV, benadrukt dat er sprake is van een compleet gerenoveerde Zwartenhovenbrugstraat. “Maar dat betekent nog niet dat het een racebaan is,” zegt hij.

Vorige week heeft aannemer Baitali N.V. een aanvang gemaakt met het aanbrengen van de toplaag. Hierna zal de wegbelijning plaatsvinden. Na deze werkzaamheden wordt overgegaan tot de oplevering. De Surinaamse aannemer was twee weken met de werkzaamheden gestopt uit gezondheidsoverwegingen vanwege COVID-19.

Het aanbrengen van de toplaag zal volgende week donderdag en vrijdag worden afgerond en wel tot het kruispunt met de dokter Sophie Redmondstraat. De belijning van de straat is ingepland voor de tweede week van mei. Het ontwerp is reeds goedgekeurd door de opdrachtgever.

https://youtu.be/qXMBY3NZFSk
Tekst loopt door onder video:

Het wachten is op het afronden van de asfalteringswerkzaamheden zodat premarkering kan geschieden. Na de premarkering volgt het aanbrengen van de thermoplastische wegmarkering.

De projectmanager roept de samenleving via het Nationaal Informatie Instituut (NII) op zich te houden aan de veiligheidsvoorschriften. Er zijn volgens hem maximale snelheden aangegeven.

foto: (c) Joy R.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

20 REACTIES
 1. Geen racebaan😂🤣😅 Dan mag je er zeker alleen overheen, als je de banden onder je auto verwijderd. Of de auto op je nek meeneemt😂🤣😅
  Dezelfde persoon die deze uitspraak doet, rijd zelf met de duivel😈 op schoot rond.🚗 Of gaat hij alleen op dit stukje zijn rijgedrag aanpassen.😏


  Maak melding
 2. Gas
  Mandem mad
  Pull up pull up
  Pull up in die car
  Fast faster linkerbaan

  Ik zie geen gotro op de foto.
  Met een hoge snelheid zullen de snelheidduivels over die kleine paaltjes vliegen en belanden in de winkels.

  weet men hoe die isri paaltjes heten.(zie foto.).in Amsterdam heten ze …Amsterdammertjes


  gemodereerd
 3. Wedden dat het bij de eerst volgende hoosbui helemaal onder water staat.? Deze aannemer heeft wellicht expertise van bestratings werkzaamheden, maar van riolering nada.


  gemodereerd
 4. In plaats van zulke idiotische decadente opmerkingen te maken kom maar op met goede plannen waar iedereen en ook jij trots op kan zijn.
  Zulke figuren als hierboven klagen en kleineren Suriname maar staan als eerste in de rij voor een actie ticket richting Su.
  Heb je niets zinnigs te zeggen hou dan je bek.


  gemodereerd
 5. Mooi toch van deze Regering, anderen hadden zoveel ontwikkeling Hulp en ze hebben nooit de Zwarte hovenbrug straat aan gepakt , wat hebben met die ontwikkeling hulp gedaan al die jaren toen hun aan de Macht zatten ,


  gemodereerd
 6. De achterlijke mentaliteit kennende die overheerst bij heel wat Suri’s zal men, in tegenstelling tot wat Angelito del Castilho beweert, de weg weldegelijk gebruiken als een racebaan met vele doden en gewonden tot gevolg.


  Maak melding
 7. dit wegdek is spekgladt, ik wil niet voorbarig zyn om tezeggen dat het een racebaan wordt
  het asvalt dat hier gebruikt is maak dat je weg glydt by het geringste manoeuvre dat men zou uithalen dus zyt gy gewaarschuwd verkeers deelnemers


  Maak melding
 8. Bij regen zal de lange rechte weg wellicht spekglad worden gezien de neerslag van (diesel)olie en versleten rubber. Laten wij hopen dat door de drukte en goed functionerende verkeerslichten de haastige en macho bestuurders enigszins kan intomen.
  Het plaatsen van drempels is waarschijnlijk ook een must evenals het goed markeren van zebrapaden en scheiding van weghelften.
  Maar bovenal hopen op een goede controle en toezicht door de verkeerspolitie en die ook inzetten bij het ontstaan van files vooral op kruispunten want de sranang bestuurder weet nagenoeg niet wat betekent om niet op een kruising te stoppen (kom je dagelijks tegen)
  Moet wel zeggen dat de weg erg goed bij ligt.


  Maak melding
 9. Rbrown
  Je kan het er ook te dik opleggen en dan bedoel ik niet het asfaldtd


  gemodereerd
 10. Wayambo nu nog de trambaan???
  =====
  Daarvoor gaat de oranje partij zorgen met steun van Holland! Die oude trams kunnen ze naar Suriname sturen voor Chan!


  Maak melding
 11. En wat doe je eraan om geen racebaan van te maken? Of heb je jou doekoe al binnen en kan het je geen hol meer schelen?


  gemodereerd
 12. Mooi dan kan je zwart rijden😂Chan brengt ook een nieuwe vliegmaatschappij ,ziekenhuizen,psychiatrische hulp voor jou en de paarse ratten. Jij zal de eerste zijn die zijn hand zal openhouden en bedelen.


  Maak melding
 13. TIEN jaar lang dizzy Bouterse, toch zijn die slapjanussen zoals waldo, rob papiritigri lekker in Holland gebleven. Bevalt het toch niet daar bij je soortgenoten, daar waar het zoooooo heerlijk is , 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  en die gassies die daar zijn gebleven hebben geen keuze.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣


  Maak melding
 14. Deze weg is vaker geasfalteerd ,maar in essentie blyft het de zelfde als in 1954 niet breder
  om verandering tebrengen moet men deze weg van begin tot eindt 2×2 banen maken en niet doen alsof men niet ziet dat er steeds meer auto,s zyn by gekomen er zyn ook (brom)fietsers
  en voetgangers die ook veilig moeten kunnen verplaatsen, ik hoop dat men de volgende keer dit wel in acht neemt


  Maak melding
 15. natuurlijk is het een racebaan, want voor ezels die langzaam zijn, kunnen eindelijk in het binnen de bebouwde kom een racebaan hebben. met de hartelijke dank van de cocaine dollars die verdiend zijn, is het een moord weg gemaakt zodat de teller voor verkeers slachtoffers kan toenemen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES