vrijdag, december 8, 2023
HomeNieuws uit SurinameBennie Miranda houdt het niet lang vol bij de ABOP

Bennie Miranda houdt het niet lang vol bij de ABOP

-

Does Travel & Cadushi Tours

Politieke gelukzoeker Bennie Miranda heeft deze week weer van zich laten horen. Nadat hij eind maart met veel bombarie bekend maakte dat hij wegging bij de VHP, sloot hij zich aan bij de partij van Ronnie Brunswijk: de ABOP. Maar ook daar heeft deze Nederlandse Surinamer het niet lang volgehouden.

Eerder deze week maakte hij namelijk bekend dat hij niet meer bij de ABOP zit. Hij geeft aan dat het lastig werken is met sommige mensen in de partij. “Ik nam de moeite om ze te poweren, maar dat was niet wederzijds” aldus Miranda. Hij zegt er niet mee te zitten, want daags voor de verkiezingen zouden er maar liefst drie partijen zitten te springen om hem binnen te halen.

Op social media gaat inmiddels een filmpje rond waarin Miranda belachelijk wordt gemaakt. Daarin is te horen dat hij graag minister of DNA-lid wilde worden:

https://www.facebook.com/conny.oehlers.1/videos/714746239329295/

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

35 REACTIES
 1. Die politieke gelukszoekers Bennie Miranda maken zichzelf alleen maar belachelijk. Vandaag zijn ze bij partij X, morgen bij partij Y, overmorgen bij Z en ga zo maar door. Niemand met gezond verstand zal ze vertrouwen.


  Maak melding

 2. Wat een zwervers zijn het ook. Van partij naar partij. Zielig, jezelf zo belachelijk te maken en te kijk te zetten.

  Dan wil je politieke functie terwijl je nog niet eens verstand hebt van je eigen ballen 😆


  Maak melding

 3. ” … Hij geeft aan dat het lastig werken is met sommige mensen in de partij. “Ik nam de moeite om ze te poweren, maar dat was niet wederzijds” aldus Miranda. … ”

  De fout ligt altijd bij de ander.

  Dat hij zelfs niet bij de Abop past geeft al aan dat Bennie Miranda totaal geen niveau heeft.
  Dit soort mensen zijn te laf om eigen verantwoording te dragen.

  Welke 3 partijen zitten te springen ?
  NDP, HvB en Bep, dit zijn de partijen met zijn karakter.


  Maak melding

 4. Ik heb bewondering en waardering voor deze man. Hij geeft eerlijk toe dat hij een politieke hoer is. Wel meneer, blijf maar aan partnerruilen doen en het zal je zeker goed gaan in een land als Suriname. Wil je de mensen poseren om minister, DNAlid of woordvoerder te worden? Sorry , maar je komt niet eens uit je woorden. Overigens , hoe kom je aan de naam Miranda als je op Misikaba en Brunswijk lijkt??


  Maak melding

 5. Overlopers zijn nooit betrouwbaar
  Ik zou nooit op zo’n iemand stemmen.
  Zulke personen dienen gepowerd te worden met een nekschot.


  Maak melding

 6. Vreemd dat het steeds aan een partij ligt.
  En niet aan Miranda zelf.
  Laat ie oprotten hoor.
  Met zn jaren 90 gouden kettingen mode.


  Maak melding

 7. Deze kerel is dus een “Nederlandse Surinamer” en nu hij in Su zit geeft hij af op Hindoestanen…terwijl hij in Nederland in het gareel loopt van de witte man die zijn voorouders tot slaaf hebben gemaakt…sommige gasten zijn gewoon a peace of dirt!!!


  Maak melding

 8. Bennie is een rasechte hosselaar, hij klopt overal en wil zonder enig draagvlak snel bij de yunag patoe komen. Eenmaal een overloper, altijd een overloper. Smerige manier van denken en handelen. Same on yu, Bennie.


  Maak melding

 9. Koos 1 mei 2020 At 21:57
  De ndp heeft hem zeker een kavel beloofd + iedere maand 12 flessen Djogo’s@@

  Sommige hebben zo een haast om een reactie te plaatsen dat ze een hoop stronterij plaatsen
  Wat zijn in Godsnaam 12 flessen djogo,s drink of koop je misschien 1 fles djogo
  Omoe geef me 1 fles djogo net zo slim als die Miranda


  Maak melding

 10. Dit is exact de rede waarom de politiek in Suriname nooit serieus genomen zal worden .

  Profiteurs , oplichters, gelukszoekers en criminelen voeren de boventoon.

  Nauwelijks enige vorm van gedegen opleiding en ervaring , en toch ambiëren velen van hen functies waarvoor alle broodnodige kennis en inzicht ontbreekt.


  Maak melding

 11. Benny Miranda is een ervaringsdeskundige.
  Thans weet hij uit eigen ervaringen dat zowel VHP en Abop twee keer niets zijn. Met andere woorden, beide politieke partijen zijn goed in het verkopen van gebakken luch
  t aan het volk. Als hij naar de NPS overstapt zal hij ervaren dat het drie keer niets is met de politieke partijen VHP, NPD en Abop.

  De VHP zal haar groothandelaren, cambiohouders, grootgrondbezitters goed faciliteren en Abop gaat voor het veiligstellen van de goudmijnen van Ronnie Brunswijk.

  Dankzij de NDP ziet grootvParamaribo er modern uit, de wegen zien er goed uit, het huisvestingsvraagstuk van duizenden bewoners is opgelost, hebben meer scholieren en studenten toegang tot onderwijs, is een groot deel van Suriname voorzien van water en elektriciteit, heeft men de gezondheidszorg naar een hoger niveau gebracht,enz.enz.


  Maak melding

 12. Soort zoekt altijd soort.

  Als je je niet prettig voelt bij een groep aardbewoners dan moet je verder gaan.

  De meeste kuddedieren blijven maar hangen en compromissen sluiten totdat al het leven uit hun ziel is geperst en ze alleen nog als een zombie kunnen reageren.


  Maak melding

 13. Als je zelfs bij een low intelligent partij als de ABOP, de partij die alleen uit goudhandelaren bestaat, het niet redt dan zegt het genoeg over deze zielige zwarte yapyappie. Weglopen bij de VHP omdat volgens deze onruststoker en leugenaar die partij racistisch zou zijn en alleen opkomen voor bruine keskeshies. SANTOKHI had echter al door laten schemeren dat De Miranda alleen uit is op eigen belang en niet op het belang van het volk. Dat eigen belang is kenmerkend voor de zwarte Yapyappies. Daarom werd de Miranda uit die partij geschopt. Gevolg waren de leugens van De Miranda over Hindoestanen en over de VHP. Deze zwarte racist wist hoe hij zijn leugens verkopen moet.
  Nu flikt hij hetzelfde bij de ABOP. Ook hier heeft deze Judas zijn ware aard laten zien.
  De zoveelste onderontwikkelde yapyappie die denkt dat hij iets voorstelt.


  Maak melding

 14. Ik weet niet wie hem van Social media kent. Ay taktaki leki wan umawedye, lek’ den pkin sukutrobi meid fu 16, 17 jaar; Ay taktaki leki te den tay wisiman na t’tey. Ongelooflijk !


  Maak melding

 15. Maar letten jullie ook op Lonnie z’n blik naar deze Miranda toe, die waarschijnlijk deze man toen al niet vertrouwde, hoewel de man ontzettend blij was met met z’n ABOP plu, pet en kennelijk een T-shirt onder z’n linkerarm.

  Het zijn en blijven ‘kikkers in een kruiwagen’ die je bij elkaar moet proberen te houden ! Een hele lastige klus als je met avonturiers moet werken.


  Maak melding

 16. Beste Konderemang – oema , deze man heeft een psycholoog nodig,…. o nee toch. Bennie is zelf een psycho en heeft zijn ”opleiding gevolg” aan de OU. Waarschijnlijk nooit iets opgepikt uit de studieboeken. Bennie man kom tot inkeer en wordt van een overloper en Yang mang een echte man. Een man in de categorie van: een man van zijn woord.

  Verkoop je goud en help je medemens?


  Maak melding

 17. Suriname is niet beter geworden na de onafhankelijkheid
  45 jaar al bezig om te verbeteren en het lukt allemaal niet.
  Er heerst zeker een vloek op Suriname.
  Suriname zal voorlopig ook niet beter worden.
  MPP Bouta en aanhang.


  Maak melding

 18. @ Freddyyy

  Je slaat de spijker op zijn kop. Het zijn voor een groot deel alleen maar zakkenvullers, narcisten en incompetente nietsnutten. Daarom zullen we nooit vooruitgaan als er gestemd wordt op deze mensen. Sarie Torie


  Maak melding

 19. Bennie Bennie Bennie ik ken je goed maar nu zet jij je zelf klem want de woorden die jij allemaal zei worden nu niet meer als geloofwaardig beschouwd.en vooral hoe je alle partijen op deze todo manier allemaal 1 voor1 bij langs wil springen gaat nobody jou meer geloven zoals de vele ministers ook al hebben gedaan daarom mi no vertrouw politiek maar wel in bepaalde ministers die ik denk goed te doen maar zelfs die maken ook fouten maar fouten maken is menselijk maar wat jij nu doet je kan beter een beter su in je achter tuin maken.want de bestand partijen maken echt geen beter su.waar jij ook maar wil springen als een todo bro je heb jezelf al belachelijk gemaakt..


  Maak melding

 20. Mensen toch bitter in hun ziel alleen maar negatief nu komt men met nl-su karakter-moord op de persoon crabu mentaliteit dit is wat de weste over Surinamer weten en door zijn wij zo ooit komt het goed met Suriname generatie zal de oude de vingers wijzen wat wij volledige controle over Suriname kwijt zijn ons mentaliteit zeg voor over ons zo als politiek al volk we doen als of wij 1 zijn meer totaal verdeeld geen oog voor niets god voor ons alles ieder voor zichzelf oma bo taka dat mik we ka nouw


  Maak melding

 21. Gelukzoeker
  iemand die naar een ander land, een andere streek of een andere stad trekt om er zijn geluk te zoeken; fortuinzoeker Vaak in toepassing op asielzoekers, migranten of ontdekkingsreizigers.

  Gelukzoekers heb je overal.

  Ook Christoffer Columbus was een gelukzoeker, Van Spanje naar Italië en vandaar met de Pinta, de Nina en de Santa Maria met tussen de bemanning ook enkele Afrikaanse gidsen op de schepen over de Atlantische Oceaan ging om de kortste weg over zee naar naar India te vinden. Hij dacht dat hij in India was aangekomen en de roodhuiden Indianen noemde, maar in werkelijkheid in de Nieuwe Wereld was aangekomen. En zo heb je nog velen in de wereld die ergens in de wereld hun geluk zoeken.

  Dat mira zijn geluk via de politiek in Suriname wil vinden, daar is niets mis mee. Ook ddb heeft het gedaan en gevonden, waarom hij dan ook niet? In Su probeert iedereen op dit moment via de politiek bij de pot met honing te komen en ervan te gaan smullen. Hij doet het alleen op een opportunistische manier. Het valt te veel op dat hij heel snel een flinke njan /carrière wilt maken en anderen die al heel lang bij de partijen zijn en hard gewerkt hebben voor de politieke partijen het nakijken wilt geven. Het is voor enkelen gelegd om het op zo’n fanatieke wijze als hem te doen. Het zal mira niet lukken, mira no moesoe biti mi bah!, Oi Jo Jo, jo Tata loso no moesoe lontoe mi bah.

  Er ontstaat meestal door alle getrouwen in de partij afkeer tegen zulke tata losos als mira. Binnen komen uit tata en direct de hoogste noten willen zingen. Zulke gasten zullen aan het kortste eind trekken en altijd de verliezer zijn. Hun snode bedoelingen vallen iedereen in de partij direct op.

  Het zal mij niet verwonderen of hij zijn valies pakt op 26 mei 2020 of enkele dagen erna en met de KLM van Zanderijen vertrekt en de volgende ochtend weer veilig op Schiphol landt en met zijn valies onder zijn oksel naar de Bijlmermeer 11 hoog loopt.

  Een ervaring rijker en een illusie armer in de kou op 11 hoog in de BM.


  Maak melding

 22. Een uitkeringstrekker die verder wil gaan teren op de zakken van de Surinamers. Een loser die het in Nederland niks heeft kunnen betekenen denkt de domme Surinamer wel even te kunnen gaan inpakken met zijn zogenaamde wijsheden. Als deze man in Suriname iets te vertellen krijgt zijn ze nog dommer dan dom. laten ze reverenties vragen van bedrijven waar hij de laatste tienjaar gewerkt heeft, en trek deze stuk voor stuk na…verrassing😂🤣🙄wie zegt u???


  Maak melding

 23. Ook Christoffer Columbus was een gelukzoeker, Van Italië naar Spanje en vandaar met de Pinta, de Nina en de Santa Maria met tussen de bemanning ook enkele Afrikaanse gidsen op de schepen over de Atlantische Oceaan ging om de kortste weg over zee naar naar India te vinden.


  Maak melding

 24. @ Sint 1 mei 2020 At 22:57
  “Overlopers zijn nooit betrouwbaar
  Ik zou nooit op zo’n iemand stemmen.
  Zulke personen dienen gepowerd te worden met een nekschot.”

  Wanneer het gaat om corrupte en principeloze zetelrovers dan vind ik jouw voorstel niet erg want dat is de beste manier om dat soort vuile streken tegen te gaan en te ontmoedigen.

  In dit geval gaat het echter niet om iemand die er met een zetel vandoor gaat.
  Hij maakt zichzelf alleen maar belachelijk met z’n waardeloos gedrag. Hoogstwaarschijnlijk is hij een paarse infiltrant die moet gaan spioneren bij andere partijen.


  Maak melding

 25. Het overlopen en omkopen is weer begonnen.
  Er zijn veel idioten zonder verstand en zonder moraal
  Ze mogen branden in de hel en creperen in BOMA.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES