vrijdag, december 1, 2023
HomeOnderwerpenGezondheidWederom COVID-19-patiënt in Suriname genezen verklaard

Wederom COVID-19-patiënt in Suriname genezen verklaard

-

Does Travel & Cadushi Tours

In Suriname is weer een patiënt, die besmet was met het coronavirus (COVID-19), genezen verklaard en naar huis gestuurd. De teller van het aantal genezen personen is op de website inmiddels ook bijgesteld van 7 naar 8.

Momenteel is er dus nog maar 1 active case. Het aantal positief geteste mensen in Suriname is tot en met vandaag nog steeds tien, waarvan één persoon is overleden. Momenteel zitten 280 personen in quarantaine op overheidslocaties.

Ondanks het goede nieuws vormt het virus volgens dokter Vreden nog steeds een dreiging in Suriname. In alle drie buurlanden zijn de gevallen namelijk nog steeds stijgende en melden zich dagelijks nieuwe positief geteste mensen. Dat Suriname het tot nu toe redelijk goed doet, is volgens hem omdat wij ons ook redelijk aan de regels houden.

Dokter Vreden: “Zolang wij dat doen zullen we het redden.” Hij benadrukt dat we de taak hebben om te voorkomen dat er geen verspreiding van het virus in ons land optreedt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

12 REACTIES
 1. Applaus voor de verpleegkundigen en artsen in Suriname.
  We zijn niet rijk maar hebben genoeg kennis in huis.
  Trump advies is glorix en uv stralen😂😂😂😂😂😑
  In Nederland gaan ze massaal naar de bouwmarkt boulevard om te winkelen ik wacht een tweede golf van uitbraak en ze zeggen dat we dom zijn.

  Ben naar combemarkt geweest het was redelijk druk men probeert toch die 1,5 m afstand te houden dus we begrijpen het gevaar van het virus.
  Nederland heb je zowat 24/7 talkshows over Coronavirus RIVM, virologen, epidemiologen, artsen verpleegkundigen en ex corona patiënten maar toe het vindt men dat het bangmakerij is enz. totdat ze happen naar lucht als een vis op de droge dan mogen zorgmedewerkers hun leven op het spel zetten voor deze shit idioten.


  Maak melding

 2. Suriname is love@@@ jij zit wel echt heel dom te kletsen hoe jij je zo druk maakt over het buitenland
  Met alle respect voor de Surinaamse artsen maar kan je ook aangegeven waar en wanneer de Surinaamse artsen de kennis en kunde hebben opgedaan tegen de corona is het voor of na de covid19 pandemie er zijn landen met minder of helemaal geen besmettingen die zijn dan slimmer lijkt mij en jij en vele Surinamers weten niet veel met hun bita drinken en goed eten of dat donkere mensen niet besmet kunnen raken ben je dat alles al vergeten.
  gemodereerd

 3. In de VS wordt Remdesivir een veel belovende drug genoemd.1063 patienten in 22 landen getest. De result is dat patenten die de drug kregen in 11 dagen genezen en placebo nemers in 15 dagen. Drug nemers mortality rate 8% en placebo nemers 11%. Experts zeggen meer studies zijn nodig. Nu gaat Geliad op grote schaal testen. Su moet op deze drug letten in case een grote uitbraak gebeurd.


  Maak melding

 4. Een groot applaus voor de Surinaamse dokters, verzorgers die met weinig middelen de patiënten levens redden.
  De grootste zorgen zijn de Guyana’s die illegaal oversteken, want daar doe ze niet aan hygiëne. Misschien helpt een landmijnen in zuiden om weghouden in Suriname?
  gemodereerd

 5. Volgens mij hebben de matregelen welke door de regering zijn getroffen, bijgedragen dat het aantal besmette personen in Suriname nu minimaal is. De oost- en westgrens is wel een zorgpunt! Er is daar veel personenvervoer. Zowel in Guyana als in Frans Guyana zijn de aantallen besmette personen nog fors. Ik heb wel begrip voor de maatregelen welke de President bekend heeft gemaakt voor de oostgrens van Suriname. Voor Tapanahony en Lawa geldt een totale lockdown vanaf donderdag. Vooralsnog kunnen de verkiezingen volgens mij gewoon door gaan!


  Maak melding

 6. Alleen in su zijn er geen coronapatienten,die er waren zijn import problemen geweest uit buitenland.
  Is su zo gezegend? Fr cuyana en cuyana neemt het aantal patiënten toe en in su daalt het.
  WEL ZE LIEGEN ,HET VIRUS TIERT WELIG IN SU, ALLEEN WORDEN DE MENSEN NIET GETEST ZOALS OVERAL IN DE WERELD GEBEURT, SI HEEFT HET GELD NIET OM DE TESTEN UIT TE VOEREN, DAAR DIT EEN DURE AANGELEGENHEID IS.
  AL ZOUDEN ZE VAN HET WHO ,MISSCHIEN AL GEBEURD,GELD KRIJGEN DAN NOG ZOUDEN ZE HET VOOR HUN EIGEN VERTIER GEBRUIKEN.

  IS SU ZO GEZEGEND


  Maak melding

 7. In Su heeft men niet de kennis en middelen om erachter te komen of iemand nou wel of geen corona heeft. Met het zelfde aantal inwoners als Rotterdam in een land dat 25 keer groter is als Nederland ligt de toch al kapotte economie op zijn gat dat al veel zelfmoorden en roofmoorden heeft opgeleverd. Totaal onnodig en onverantwoord. Maar het is inderdaad te hopen dat het virus niet uitzichzelf verspreid om toestanden als in ecuador te voorkomen.


  Maak melding

 8. In Nederland praat men te veel en durft men geen hardere maatregelen te nemen. De hele dag programma’s op de TV waarbij er urenlang gekletst wordt over COVID-19. Zelfs in de kamer wordt er uren gekletst. Nu zijn er nog steeds circa 100 doden per dag in Nederland en denkt men na om de maatregelen te verzachten! Onvoorstelbaar!! Enige die met de dag populairder wordt is Mark Rutte en de VVD profiteert daarvan met 10 extra zetels in de peilingen!


  Maak melding

 9. Top dat de vvd aan populariteit wint. Door het daadkrachtig bezuinigen in de crisis van 2008, is de buffer nu zo groot, dat Ned econonisch zeer sterk in zijn schoenen staat in deze corona crisis.

  Su zou een soort Rutte moeten hebben, betere economie, minder zelf en roofmoorden.


  Maak melding

 10. Coronacrisis is dreun voor de schatkist: grootste tekort sinds Tweede Wereldoorlog

  Het kabinet denkt dit jaar maar liefst 92 miljard euro te kort te komen. Met een geschat begrotingstekort van 11,8 procent is sprake van een naoorlogs record. De staatsschuld explodeert eveneens en komt uit op 65,2 procent. Ondanks de ‘enorme dreun’ hoeft Nederland niet te vrezen voor een flinke bezuinigingsronde, aldus premier Mark Rutte vanmiddag in een reactie.


  Maak melding

 11. Coronacrisis is dreun voor de schatkist: grootste tekort sinds Tweede Wereldoorlog

  Het kabinet denkt dit jaar maar liefst 92 miljard euro te kort te komen. Met een geschat begrotingstekort van 11,8 procent is sprake van een naoorlogs record. De staatsschuld explodeert eveneens en komt uit op 65,2 procent. Ondanks de ‘enorme dreun’ hoeft Nederland niet te vrezen voor een flinke bezuinigingsronde, aldus premier Mark Rutte op 24 april in een reactie.

  Met andere woorden er gaat wel een bezuinigingsronde komen, weliswaar geen flinke!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES