Man doodgestoken in goudmijn na vechtpartij tussen groepen

12
brandende kaars RIP

In Suriname is een man woensdagochtend om het leven gekomen, na een steekpartij in een illegale goudmijn in het district Sipaliwini. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat dit gebeurde als gevolg van een vechtpartij tussen twee groepen.

Waar de vechtpartij over ging is niet duidelijk. Tijdens het vechten zou de dader een mes hebben getrokken en daarbij een van de mannen van de tegenpartij een aantal steken hebben toegebracht.

Het slachtoffer raakte zwaargewond en werd naar de polikliniek van Surgold te Tjing Kauna (Sabajo Hill) gebracht. Hij kwam kort daarna echter te overlijden. Zijn stoffelijk overschot is overgebracht naar de stad en in beslag genomen voor onderzoek.

De dader is na de steekpartij ter plekke aangehouden en overgedragen aan de Surinaamse politie.


12 REACTIES

 1. Elkaar uit het leven rukken daar zijn sommigen heel goed in. Broeder moord om een beetje goud. Wat een heet hoofden met een zeer kortlontje.

  R.I.P
  Familie sterkte.
  gemodereerd

 2. Wat een sarcastische reacties zeg genoeg over jullie intelegentie ,schaamteloos ,het zal een Familie van jouw wezen ,stelletje hartelozen , of hebben jullie een tekort aan hersencellen


  Maak melding

 3. Goud in het spel en 1 djoeka minder.
  Goud wat gevonden wordt is eigendom van de staat Suriname.
  Djoeka ’s denken dat het binnenland van hun is en in de weekend komen ze in Paramaribo overvallen plegen.
  Wacht maar af als Brunswijk wat meer zetels erbij krijgt.
  Dan hebben deze criminelen heel veel te vertellen in Su.


  Maak melding

 4. So far so good you still living today. You don’t know what tomorrow brings in this crazy world. People dying like flies every day. You read about it in the news, but you don’t believe it.
  You’ll only know about it, when the man in the long black coat knocks on your door because you’re his next victim

  Come on now little boy. Say your prayers before you sleep, now I lay me down to sleep I pray the lord my soul to keep, if I die before I wake I pray the lord my soul to take


  Maak melding

 5. Al die mensen die zo negatief typen dit gaat over een ongeval denk er aan jij ben ook mens je heb goede en slechte mensen zoals hindoes blakamang jampa chinees ingi stelen en oplichten doet een ieder die de verkeerde kant opgaat maar een ding zijn bepaalden hier zo stom lulen maar gaan het goud wel kopen


  Maak melding

 6. Sint… Jij kent dus alle zgn Djoeka,s??achterlijk randfiguren zijn jullie. Hebben jullie moeite met de samenstelling van de bevolkingsgroepen, dan moeten jullie vertrekken naar het land van jullie voorouders, want velen op deze forum zijn zeker geen indianen. Indianen zijn meer bescheiden mensen. Het eeuw geouwehoer hier over andere bevolkinggroepen . GET A LIFE..


  Maak melding

 7. Welk volk loopt altijd met een steekwapen rond en schuwt niet het te gebruiken? U weet het zelf heel goed. Het zijn altijd dezelfde.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.