donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan steekt broer dood na ruzie om drinkkan

Man steekt broer dood na ruzie om drinkkan

-

Does Travel & Cadushi Tours

Aan de Emielaan in Paramaribo heeft een man zijn broer zondagnacht gedood om een drinkkan.

Volgens de politie waren de broers in de keuken en op een bepaald moment ontstond er een woordenwisseling om een kan, die uitmondde in een vechtpartij. Daarbij greep de verdachte een scherp voorwerp en bracht zijn broer twee steekverwondingen toe in zijn rug en drie aan de linkerzijde van zijn onderbuik.

Het slachtoffer werd in allerijl vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis in Suriname. Echter gaf hij kort na aankomst de geest. De verdachte is door de politie aangehouden en na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Het lijk is voor obductie in beslag genomen. Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

25 REACTIES
 1. Na een poosje is er geen mens meer over in Su alleen maar moordenaars.
  Sterkte familie.
  Iedereen lijkt een kort lontje te hebben.
  Straks is er geen mens meer over om te stemmen. Alleen moordenaars


  Maak melding

 2. Jk , heb je al weer respect voor die man , die is te komen overleden, jij lul over stemmen 🗳 is dat nauw belangrijk voor jouw . Wil jij over de lijk van een overleden persoon politiek gaan voeren 👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽 Je moet jouw schamen geen enkele respect heb jij , zeker ook een economische vluchteling, want hun alleen denken zo.


  Maak melding

 3. Is dit Suriname na ,2025 zijn er geen Surinamers meer in Suriname .

  Zie maar roofmoorden ,aanrijdingen ,Zelf moorden , en dood gaan van honger .

  Gecondoleerd familie en vrienden en veel sterkte vooral in de buurt bewoners .


  Maak melding

 4. De kans dat je vermoord wordt in Suriname is een stuk groter dan dat je om komt door Corona. Land begint steeds meer te lijken op Honduras, El Salvador of Guatamala.


  Maak melding

 5. Intriest, twee broers uit dezelfde baarmoeder die elkaar om een drinkkan uitmoorden. Het zal niet de eerste keer ruzie tussen deze twee dronkaards geweest zijn. Een lege drinkkan of een halfvolle beker, het maakt toch niet uit. Je pakt een andere glas, maar nee. R.I.P , sterkte gewenst aan kenissen, vrienden en familie. In Suriname is alles aan de orde van de dag, het leven gaat gewoon door. Ze moorden, roven en verkrachten elkaar door de bank. Zelfs in de fabella’s is het niet zo erg.


  Maak melding

 6. Ai sranang mi moi Switie kondre…..Max Nijman draait om in zijn graf. Niet pessimistisch bedoelt maar je vraagt je af. Hoe de headline van de kranten morgen eruit zullen zien. Ik hou me hart vast. Gisteren 20 en 21 jarige aangehouden voor een brute moord op een taxi chauffeur die misschien wat probeerde bij te verdienen. Om zijn gezin te onderhouden, vandaag dit…. wat zal het morgen eruit zien????. Only Jah Jah knows…..


  Maak melding

 7. Zo makkelijk??!! Er is een mes, je bent boos, kortsluiting…. en nu kan je jaren gaan nadenken onder jou gekozen omstandigheden. Jepi no deh Moro, triest. RIP en sterkte fam.


  Maak melding

 8. Onwerkelijk en tragisch…dit is bijna duivels maar helaas de actuele realiteit in ons ooit zo mooi en geliefd landje.
  Lijkt wel of er nooit meer een eind komt aan al deze shit ellende.
  Sterkte fam.


  Maak melding

 9. Je ziet meer vrouwen dan mannen op straat in Sur. De helft zit in santo boma voor diefstal berovingen en kindermisbruik, een kwart zuipen en rijden zich dood in het verkeer!


  Maak melding

 10. Glenn@@
  Jij en velen weten niet wat verschil is van mishandeling met de dood tot gevolg en moord maar jullie staan maar uit jullie nek te krijsen


  Maak melding

 11. Bongo bita 29 april 2020 At 13:24. Wat er ook gebeurt.. ga ik mijn eigen broer niet vermoorden. Waar heb jij in godsnaam over?. Keur je dit goed dan?


  Maak melding

 12. Glenn@@ beter lezen waar staat er dat ik het goed keur
  Ik geef aan dat jij en velen het verschil niet weten tussen doodslag en moord
  Dat weten de rechters wel en die keuren het zeker ook goed
  pannenkoek je bent niet zo snugger voor een discussie met mij doei!!!


  Maak melding

 13. Had je broer die drinkkan cadeau gemaakt dan was deze ellende er niet. Voor een kan van nog geen 5 SRD bij Kirpa of ondro wojo joe e kiri joe Famiri. So weri. Familie gecondoleerd en sterkte.


  Maak melding

 14. Dit is vreselijk, voor de hele familie. Veel sterkte.
  Wat een zinloze dood.
  Zo te lezen, is de oorzaak een” drinkkan” , de recherche zal de ware motief, blootleggen.

  In mijn jeugd, had ik ruzie met mijn broer om een hemd.
  Van mijn broer, moest ik met hem een potje worstelen en de winnaar, mocht de hemd hebben.

  Onder leiderschap van mijn vader en een buurman, verloor ik het potje worstelen.


  Maak melding

 15. Jullie zijn wel heel erg kortzichtig in jullie analyse en commentaar. Niemand gaat zijn broer vermoorden alleen om een drinkkan. Er speelt veel meer en de drinkkan was de druppel.
  We weten niet of de broer de drinkkan opzettelijk heeft gepakt en op verzoek het terug te geven de andere broer heeft uitgescholden. We weten niet of hij vaker spullen van zijn broer zonder te vragen pakt. We weten ook niet of de dader in kwestie psychotisch is. Allerlei vragen en mogelijke oorzaken die ertoe kunnen leiden dat we de situatie beter begrijpen. Oordeel niet zomaar als je het hele verhaal niet kent


  Maak melding

 16. De aap zal wel tijdens het verhoor uit de mouw komen.zal wel meer voorheen hebben afgespeeld.en het minste geringste doet de bom ontploffen,met de dood als gevolg.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES