Verongelukte agent wordt met korpseer ten grave gedragen

7
Verongelukte agent wordt met korpseer ten grave gedragen

Het Korps Politie Suriname heeft zojuist de officiële informatie naar buiten gebracht over het eenzijdig verkeersongeval waarbij de 31-jarige politieambtenaar Phawan Nirmal gisteravond om het leven kwam. De politie heeft bevestigd dat Nirmal waarschijnlijk met een hoge snelheid reed toen hij de controle over zijn auto verloor.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat de agent van politie 1e klasse kort voor het ongeval in zijn personenauto reed over de J.A.Lachmonstraat, komende vanuit de richting van de Coesewijnestraat en gaande in de richting van de Floralaan. Ter hoogte van het bejaardentehuis Albertine verloor hij de controle over de besturing van zijn voertuig.

De auto kwam in eerste instantie in botsing met een betonnen pilaar langs de rijbaan, vervolgens tegen een gebouw van de  Surpost en een draagmast van de NV E.B.S. Agent Nirmal raakte zodanig gewond dat hij vrijwel gelijk het leven liet. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast. Het is vooralsnog niet duidelijk waarom hij zo hard over de weg reed aldus de politie.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van de agent afgestaan aan zijn nabestaanden. Phawan Nirmal was agent van politie 1e klasse werkzaam op het politie bureau Nieuwe-Haven. Hij zal met korpseer ten grave gedragen worden aldus de politie.


7 REACTIES

 1. Ik denk dat hij die hoge drempel vergat en met zo een hoge snelheid verlies je zeker wel controle.
  RIP Sir
  Sterkte aan de fam
  gemodereerd

 2. Nu is er geen obductie gedaan.
  Wat dan als zou blijken dat hij als gevolg van verlies van het bewustzijn ongewild en zeker ongemerkt in een verhoogde snelheid kwam;
  Wat dat als zou blijken dat door een allergische reactie op een insectenbeet hij juist vocht voor zijn leven en de verkeersveiligheid tegelijk;
  Wat dan als zou blijken dat tengevolge van plotseling opkomende vermoeidheid, vanwege veelvuldige extradienst, door handhaving de zgn avondklok.
  Feit is dat een jong gezin zonder vader verder gaat; een familie een lid kwijtraakt en Suriname een burger die ook nog maatschappelijke verantwoordelijkheid had.
  Kracht en Sterkte aan allen die weten dat zij nabestaanden zijn. Condoleances.


  Maak melding

 3. Investigate Patriot 29 @@
  😂😂😂😂😂 wat is een jong gezin zonder vader GRAPJASJE 🤡🤡 heb he geen optie,s meer waarom die agent is verongelukt er zijn nog wel 1000 opties 😂😂😂
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.