Ook vriendin van aangehouden verdachte in zaak gedumpt lijk taxichauffeur vast

14
Lichaam op wegdek is van Jeetindra Sohan (48), 21-jarige verdachte aangehouden

De politie in Suriname heeft gisteren de 20-jarige Sarafinah aangehouden in de zaak van het gedumpt lichaam van een 48-jarige taxichauffeur aan de magnesiumstraat. Sarafinah is de vriendin van de 21-jarige verdachte Franky, die eerder al was aangehouden door de Surinaamse politie.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat beide verdachten inmiddels een volmondige bekentenis hebben afgelegd. Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat Sarafinah de taxichauffeur zou hebben opgebeld. De chauffeur ging naar haar woning en haalde haar op

Vervolgens vroeg ze hem om nog iemand op te halen op een ander adres, naar later blijkt de 21-jarige Franky. De jongeman werd opgehaald en zou de taxichauffeur op een bepaald moment dodelijke messteken hebben toegebracht. Het motief voor deze daad is nog onbekend.

Het lichaam van de taxichauffeur werd op een willekeurige plek uit de wagen geduwd en dus niet bewust in de magnesiumstraat achtergelaten. De politie heeft de zaak nog in onderzoek en probeert meer duidelijkheid te krijgen wat er zich precies heeft afgespeeld die bewuste dag.


14 REACTIES

 1. Vreselijk. Laten de toeristen vooral wegblijven uit ons land. Ons land valt onder misdadigste land in de hele regio.Ons land is al jaren niet veilig. Niet voor ons hier en nog minder voor toeristen. Door de toenemende misdaad in ons land kun je Suriname niet promoten. Dit zal nooit meer ophouden.
  Sarie Torie

  R.I.P. Jongeman je was bezig geld te verdienen om je gezin te onderhouden.
  Familie sterkte.
  gemodereerd

 2. @ Blakaboy…..helemaal eens met je. Het meest bizarre is dat dit jong stelletje in de bloei van hun leven staan. Kunnen werken en ook als dat niet het geval is, het recht niet hebben om iemand van het leven te beroven. Voor alle duidelijkheid ( nobody ). Het erge ervan is dat er wellicht een vrouw zonder haar man verder door het leven moet. Eventueel kind( eren ). Zonder vader moeten opgroeien in deze bizarre wereld. De vraag is als er na verloop van tijd enige resocialisatie van toepassing zal zijn op deze dader/mededader. Want op zo’n jonge leeftijd een dergelijke daad voor de rest van je leven, lijkt mij een bijzondere uitdaging. Heel veel kracht en alles wat wenselijk is aan de nabestaanden gewenst. Kraktie


  Maak melding

 3. Dachten deze maloten soms dat ze met deze moord weg zouden komen?
  Je dumpt een lijk gewoon op straat alsof je alleen op deze wereld woont.

  Deze gasten zijn in mijn ogen compleet gestoord. Hoeveel geld dachten deze lieden buit te maken??

  Ik hoop dat ze een levenslange gevangenisstraf tegemoet kunnen zien.

  Deze MOORDENAARS moeten voor altijd achter de tralies!!!


  Maak melding

 4. Zulke meedogenloze markiezen moet je niet zwaar straffen.. in de zin van lange gevangenisstraf nee man.. gaat de staat teveel geld kosten.

  Er zijn lichtere straffen die deze gasten kunnen krijgen…

  Ophangen en dumpen in zee. Er zijn hongerige haaien langs de Surinaamse kust.

  FEED THE BEAST


  Maak melding

 5. Bonnie en Clyde. Copy cats . Sarafinah & Franky. Ik vermoed dat ze geld nodig hadden om dollars te kopen bij Chottelal, maar het is ze duur komen te staan.


  Maak melding

 6. In 2010 waren ze maar 11 en 12 jaar zo jong en er is geen werk geen geld geen eten .

  Uit zichtloos voor vele in Suriname ,vele van zulke gevallen hoefde niet, of er genoeg te doen was voor de jongeren .

  De NDP Regering zelf is uitzichtloos niets vordert in 10 jaren .


  Maak melding

 7. henry 28 april 2020 At 23:36
  Dachten deze maloten soms dat ze met deze moord weg zouden komen?
  Je dumpt een lijk gewoon op straat alsof je alleen op deze wereld woont.@@

  Hoe kunnen ze alleen op de wereld wonen en dan iemand vermoorden dus dan wonen ze niet alleen op de wereld minimaal met hun drieën en niet alleen je ben slim 🤣🤣🤣
  gemodereerd

 8. Werk aan de winkel voor de NDP om te onderzoeken hoe het komt dat zulke jonge gasten tot zulke wrede daden overgaan. De omstandigheden in het land lenen zich ervoor uit om totaal geen verantwoordelijkheid nemen en denken dat ze de regering mogen na doen.
  Vandaar een oproep aan de bevolking om op 15 mei a’s massaal op een andere partij anders dan de NDP te stemmen.
  gemodereerd

 9. @ Nako

  Heb je soms ervaring mee of zo ??? Nee de juiste straf voor deze 2 is gelijk tegen de muur, en de kogels eroverheen !! Geen gevangenis, het kost de belasting betalers maar geld.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 10. Sarafinah & Franky. Vertel eens eerlijk. Hoeveel geld hebben jullie gevonden bij deze arme taxichauffeur? Was het voldoende om deze man zo wreed om te brengen.? Ik wens dat jullie levenslang krijgen.
  Taxichauffeur, familie, vrienden en bekenden. RIP en veel sterkte met dit verlies.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.