dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOp straat gedumpte taxichauffeur slachtoffer van roofmoord door klant

Op straat gedumpte taxichauffeur slachtoffer van roofmoord door klant

-

Does Travel - naar Suriname

Er wordt steeds meer duidelijk in de zaak waarbij een taxichauffeur afgelopen zaterdag vermoord is en zijn ontzielde uit een auto gedumpt werd aan de Magnesiumstraat in Suriname. Het slachtoffer, de 48-jarige Jeetindra Albert Sohan, zou door een klant zijn beroofd en doodgestoken.

De 21-jarige aangehouden verdachte Franky J. heeft bekend dat hij het slachtoffer heeft beroofd en dodelijke messteken heeft toegebracht, verneemt de redactie van Waterkant.Net van bronnen rondom het onderzoek. Naar zeggen van de verdachte pleegde hij de daad toen hij samen met een andere man het slachtoffer vroeg om een rit te rijden.

Volgens de verdachte viel hij tijdens de rit de chauffeur aan waarbij er een worsteling ontstond. Daarbij bracht hij Sohan meer dan 10 messteken toe en dumpte hem daarna uit het voertuig nabij de woning van DNA-voorzitter Jennifer Geerlings-Simons. Na de daad reed Franky samen met zijn kompaan weg.

Het ontzielde lichaam van Sohan is voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

28 REACTIES
 1. En waar zijn nu al die helderzienden met grote domme monden die het altijd maar beter weten de WKN politie agenten die al wisten wie,wat en waarom het gebeurt is jullie weten alles beter en ook nog voordat de zaak onderzocht is ik ben benieuwd wat de WKN politie agenten nu te vermelden hebben met jullie soort moet Suriname vooruit komen vooruit komen jullie zijn gewoonweg belachelijk en denkende dat jullie alles en alles beter weten nu staan jullie goed voor lul maar jullie zullen het nooit leren jullie zijn stoer en de helden van niks 🤣🤣🤣


  gemodereerd
 2. We moeten deze beesten, hij en zijn kompaan, de doodstraf geven!

  Wtf, een hardwerkende man gewoon de dood injagen en zijn lichaam behandelen alsof t n stuk vuil is.

  Wij willen de doodstraf weer ingevoerd hebben.


  gemodereerd
 3. Stop effe, had de taxi bestuurder alle geldende covid regels opgevolgd? Volgens mevr. Simons is dat de ware reden dat onze bos broeder begon, deze wanica bewoner werd kwaad.


  gemodereerd
 4. Suriname wordt met de dag onveiliger.
  Als dit zo door gaat zal Suriname ook een downgrading krijgen op de Peace Index en tot onveilige landen behoren.

  Surimame is dan letterlijk gezakt tot junk-staat.


  Maak melding
 5. Intriest! Een hardwerkende burger wordt op een beestachtige manier afgeslacht voor een paar SRD’s en als vuil achtergelaten op straat. Ongelooflijk!


  gemodereerd
 6. In Nederland zou hiervoor een stille tocht worden gehouden omdat het een geciviliseerd land is waar het leven van een ieder gelijk is. Suriname is een onderontwikkeld land waar iedereen van dag tot dag leeft en geen toekomst heeft. De toekomst is weggenomen door de criminelen.


  gemodereerd
 7. Vreselijk!!
  Dit gun je niemand, een man die op een eerlijke manier aan zijn boterham probeert te komen. Een zoon, man, en vader weg omdat een abanie easy money wilde.

  Jullie beesten verpesten het voor alle hardwerkende mensen. Ouders voed je kind op. Kies niet voor het makkelijk pad, iedereen voelt de malaise.

  Familie gecondoleerd, geen pen kan jullie leed beschrijven.


  Maak melding
 8. Opsporen dat tuig en hem een kosteloze crematie bezorgen. Nogmaals het wordt tijd dat een militie beweging a la PAGAD wordt opgericht en dit soort ratten 1 op 1 te liquideren. Zoals dat door PAGAD ook in Zuid Afrika is gedaan.


  gemodereerd
 9. Kolibri 27 april 2020 At 08:29

  ” … Para expres, su is al een criminele land en niet te praten over de junks die er nu rondlopen. Ga kijken aan de water kant en omgeving! … ”

  Kolibri, ik kan je geen ongelijk geven.
  Het is zo, onze Suriname is nog wel een mooi land maar het volk heeft het zelf behoorlijk naar zn moer gedraaid. De sfeer is veel minder prettig en zeker niet veilig.

  Bouta had het laatst over de “balans” en als we een balans opmaken dan zien we aan de ene kant :
  dat de financiele sector op instorten staat,
  dat de productie en bedrijfsleven is geruineerd,
  dat de gezondheidszorg en het onderwijs grote achterstanden hebben opgelopen,
  kortom het Eigen Vermogen en het eigen kunnen van Suriname is totaal verwaarloosd.
  En aan de andere kant zien we dat :
  drugstransporten zijn toegenomen,
  criminaliteit is toegenomen en is barbaarser geworden,
  prostitutie is toegenomen,
  armoede is toegenomen,
  Kortom Suriname is inderdaad afgegleden naar een junk-staat. Helaas !

  Maar als Su-lover blijf ik hoop houden, want er zijn nog vele Surinamers die een beter Suriname willen. Jammer genoeg hebben zij een passieve houding.
  Ik vraag me af:
  wat er nog meer moet gebeuren,
  hoe ver moet Suriname in status en mentaliteit nog meer afglijden om deze Surinamers die wel beter weten en beter willen te bewegen om hun passiviteit om te zetten in actief bijdragen aan een beter Suriname ???
  Deze groep Surinamers hebben de macht en de kracht om onze Suriname weer Swieti te maken. En zij kunnen dat ook waarborgen voor de volgende generaties.

  Maar waarom staan zij erbij en kijken er naar alsof het de ver van mijn bed show is ?
  Zijn dan toch alle Surinamers dom en lui ?

  Beste landgenoten,
  Is dit het Suriname wat wij willen ?
  Is dit het Suriname om trots op te zijn ?

  ” I have a dream .. ”

  Krakti !


  Maak melding
 10. Ze zijn te beroerd om te gaan werken. Dus wat doet dit tuig, mensen roven. Moment dat men het proces verbaal hebben afgenomen, gelijk naar de binnenplaats en afschieten dat tuig.


  gemodereerd
 11. Maar om eerlijk te zijn. De misère waar Suriname in verkeert is begonnen met Dr. Bouterse en de militairen van toen.Daar ligt het wortel de huidige Suriname.


  gemodereerd
 12. Nu is alles helder en hoeven mensen geen onzinnige scenario’s te bedenken. De man is beroofd en vermoord door een randdebiel die alleen aan het beetje geld dacht. Hoeveel zal een taxi chauffeur in zijn cap hebben.
  Familie gecondoleerd en sterkte in deze moeilijke tijden.


  Maak melding
 13. Sommige zijn en blijven domme dombo,s met hun doodstraf voor één moord en wat moet jullie president krijgen met zijn meervoudige moorden zeker 16 keer de doodstraf met jullie onzinnige onzin eerst doen dan denken zoals jullie valuta wet en al jullie achterlijke wetten eerst examen doen en daarna je lessen leren zwakzinnige konkonie,s


  gemodereerd
 14. wat doet minister v justitie. slaapt hij diep????????????

  zielig da ze mensen zomaar doden in deze tijd of beroven.

  ik merk ook dat de politie niet vrij zijn werk kan doen!!!!!!!!!!!!!!!

  ze worden gehinderd en teruggefloten elke keer…………???????????????


  Maak melding
 15. Waarom werd z’n lijk dan gedumpt in de straat waar Jenny Simmons woont, niet ver van haar huis, waar er security aanwezig is. Toeval ???? Of toch niet.


  gemodereerd
 16. Voor een klein landje met weinig inwoners gebeuren er wel veel heftige dingen in Suriname. Moorden komen daar nu bijna elke dag voor.


  gemodereerd
 17. Wat een ellendig duivels kind.
  Deze zaaksel willen niet werken alleen op hoeken staan en anderen het leven zuur maken.
  Als politie ze neerknalt dan moet je sommigen horen opnemen voor deze beesten.
  Mijn God hoor wat een verdriet voor de familie.
  Wat een wrede dood.👎😢
  Vertrouw geen mens😒


  Maak melding
 18. Aan de taxi chauffeurs.plaats een pin apparaat in de auto.Is t afgelopen met t geroof.want wat verdient een taxi chauffeur dat ie van t leven beroofd wordt.


  Maak melding
 19. Wat voor straf verdient zo’n persoon?
  Nou ik zou het weten. Klauwen afhakken, een open kraan uren midden op zijn hoofd laten druppelen en langzaam dood laten bloeden. Godzij dank dat ik geen inspraak heb. Monsters moeten uitgeroeid worden.

  Sterkte aan de nabestaanden.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES