maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijGouden huwelijk voor echtpaar Atmowiredjo-Modiwirijo

Gouden huwelijk voor echtpaar Atmowiredjo-Modiwirijo

-

Does Travel - naar Suriname

Ponimin Atmowiredjo en Painah Modiwirijo hebben in het weekend hun gouden huwelijk herdacht te midden van hun kinderen, kleinkinderen en overige familieleden. Het gouden echtpaar heeft bezoek ontvangen van het commissariaat Wanica Zuid-Oost, waaronder districtscommissaris Audrey Hankers. De districtscommissaris heeft de gebruikelijke enveloppe en een bloemstuk overhandigd namens de president en first-lady van Suriname aan het jubilerend echtpaar.

Meneer Ponimin Atmowiredjo zag het levenslicht op 18 januari 1951 in het district Commewijne. In zijn loopbaan heeft hij zijn krachten gegeven aan verschillende bedrijven waaronder Combe Bazaar, Kersten en Devnan Agencies. Als laatst gaf hij zijn krachten aan het s’Lands Hospitaal alwaar hij met vervroegd pensioen ging. Zijn hobby’s waren voetballen en dansen.

Mevrouw Painah Rinia Modiwirijo zag het levenslicht op 15 september 1954 in het district Suriname nu Wanica. Naast te zijn de motor van het gezin had zij ook haar krachten gegeven aan de verkoop op de Surinaamse woensdag- en zondagmarkt te Nieuwe Grond nu geheten Covezomag. Haar hobby was ook dansen.

Het echtpaar heeft zelf voor elkaar gekozen. Ze gaven elkaar het ja woord op 24 april 1970 in het district Suriname. Uit dit huwelijk zijn er 5 kinderen geboren waaronder 4 dochters en 1 zoon. Daarnaast heeft het echtpaar 9 kleinkinderen en 3 achter kleinkinderen. Op sociaal en cultureel gebied mag vermeld worden dat zij de Chajaatad Dun – Jaa Islam moskee bezoeken.

Bij het bezoek was de districtscommissaris vergezeld van de onder bestuursopzichter S.Santaris. Bekijk hieronder meer foto’s:

https://www.facebook.com/538986206220070/posts/2840680419383959/

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. Gefeliciteerd
  Tegenwoordig kunnen mannen en vrouwen dit niet meer. Ze willen teveel. Alles moet om hun draaien en als dat niet lukt gaan ze uit elkaar.de kracht is vol te houden en er wat van zien te maken in plaats van weg te lopen
  Een knappe man moet hij zijn geweest als ik zo naar hem kijk


  gemodereerd
 2. Met je naasten op de foto op zo een heugelijke dag is ok.

  Waar blijft de voorbeeldfunctie van de ambtsdragers? Ze moeten NDP herzencellen hebben. Deze DC denkt onbesmettelijk te zijn. Waarom zouden nabestaanden enn familieleden zich wel houden aan de overheidsvoorschriften?
  Anderhalve meter en 2 meter is een sprookje.


  Maak melding
 3. Gefeliciteerd
  Tegenwoordig zie je dit niet meer. Men is niet meer in staat om liefde te geven, alleen om te nemen. En als het niet genoeg is dan gaat men uit elkaar


  gemodereerd
 4. Gefeliciteerd
  Tegenwoordig zie je dit niet meer. Men is niet meer in staat om liefde te geven, alleen om te nemen. En als het niet genoeg is dan gaat men uit elkaar


  Maak melding
 5. Deze dc in hun apenpakes leren het nóóit.
  Ze zijn een groot gevaar in de ouderen gemeenschap. Juist deze ouderen op leeftijd zijn zeer kwetsbaar. Daar hebben deze dc gewoon schijt aan.
  De familie had ze moeten opdonderen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES