Lichaam op wegdek is van Jeetindra Sohan (48), 21-jarige verdachte aangehouden

16
Lichaam op wegdek is van Jeetindra Sohan (48), 21-jarige verdachte aangehouden

De politie in Suriname heeft de 21-jarige Franky J. aangehouden in de zaak waarin gisteren een lijk met steekverwoningen midden op straat werd aangetroffen. Het slachtoffer is de 48-jarige Jeetindra Albert Sohan, meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

Het ontzielde lichaam van de heer Sohan werd op zaterdagmorgen 25 april, vanuit een personenauto op het wegdek van de Magnesiumstraat te Paramaribo gestoten. Daarna reed de auto met hoge snelheid weg meldt de Surinaamse politie.

Dezelfde middag nog hebben politieambtenaren van de afdeling RBTP een 21-jarige verdachte in deze zaak opgespoord, aangehouden en overgedragen aan de collegaโ€™s van de afdeling Kapitale Delicten.

Het is verwachtbaar dat er meer aanhoudingen zullen volgen, aldus de politie.


16 REACTIES

 1. gecondoleerd familie leden..

  is dit het nieuw s m e. nieuw generatie die dit land op grote hoogte zal brengen.. of zijn dit nog de resterende kinderen van de grote revo tijd 1980 tot heden… wie zal het zeggen..
  25 mei wordt er definitief mee afgerekend..

  heel veel sterkte..
  gemodereerd

 2. We zullen nog veel meer van deze taferelen krijgen bij eventuele en mogelijke downgrading van de credit status van Suriname. Armoede en Criminaliteit.
  Wat heeft die bejaarde KLOOTZAK Bouterse toch een zooitje van gemaakt als president!
  gemodereerd

 3. RIP. Juten!

  Nabestaanden sterkte!

  Dit is hartverscheurend.!!

  Masra Gado.. nog hoeveel opofferingen nog???๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™

  O God wij bidden aan U maak er een eind aan dit tafereel๐Ÿ™๐Ÿ™ we zijn moe!!๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™ we kunnen het niet meer aan๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™
  gemodereerd

 4. Rohan 26 april 2020 At 17:51

  Rare reactie. Iedereen is verantwoordelijk voor z’n eigen daden. Overal Bouterse de schuld van geven slaat natuurlijk nergens op.


  Maak melding

 5. Dankzij mpp bouta is Suriname een wetteloze staat geworden. Iedereen lapt de regels aan zijn laars. De grootste is de mpp alcoholist bouta, die het volk steeds slapeloze nachten toewenst. Na 25 mei einde oefening voor deze boeven. Chan is te groot geworden voor deze paarse bende.
  Hele teringzooi naar Santo Boma.


  Maak melding

 6. “Robles 26 april 2020 At 19:55”
  Vuile boutist. Van jouw, om die zware boef zo te verdedigen zijn pas rare reacties.
  Is het soms normaal dat je je volk slapeloze nachten toewenst tijdens een speech, en vervolgens nog veel verder besteelt? De hand boven het hoofd houden van boefdraad en ga zo nog maar door. Wat begrijp jij dan niet?

  @Moffo_Korantie, dat zou ook gewoon kunnen ja
  gemodereerd

 7. Ik vermoed dat deze man iets heeft gezien wat hij niet mocht zien. Hij was dus op het verkeerde moment op de verkeerde plaats en moest dus uitgeschakeld worden. Want wie vermoordt een taxichauffeur tijdens Corona. Hij had zeker weinig geld op zak en dus niet interessant om beroofd te worden.


  Maak melding

 8. john@@ wat is het nou iemand op de verkeerde plek of was het een taxi chauffeur
  Ik denk dat je niet weet waarover jij het hebt
  gemodereerd

 9. 21 jarige Franky J. Steekwonden. Welk volk loopt standaard met steekwapens op zak? Juist. Welk volk heeft vooral een niet opgevoede jeugd? Juist. Welk volk is dus een groot gevaar voor de Surinaamse samenleving? Juist.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.