dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieFietsende crimineel rukt halsketting jongedame weg

Fietsende crimineel rukt halsketting jongedame weg

-

Does Travel - naar Suriname

Een man op een fiets heeft eerder deze week een 21-jarige jongedame op straat beroofd van haar halsketting in het Hanna’s Lust project in Suriname.

Volgens de politie liep de jongedame over de Kedangstraat toen zij plotseling werd overvallen. De rover die op de fiets kwam aangereden rukte uit het niets de halsketting weg en reed door. Het slachtoffer klaagde van pijn aan haar hals.

De Surinaamse politie kreeg de melding van de beroving en ging ter plaatse voor onderzoek. De rover werd niet in de nabije omgeving aangetroffen. De politie werkt aan zijn aan opsporing en aanhouding.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

16 REACTIES
 1. Misschien wilde deze man als vrouw door het leven gaan want ik zie de laatste tijd veel mannen zich gedragen als vrouwen. Hij is hard op weg travo te worden. Mooi maar blijf met je klauwen van spullen van anderen af.
  Was de dief een nee Ger ?


  gemodereerd
 2. Dotveba@@ Ik en vele anderen gaan toch SLM, KLM en TUI die gingen elke week wel 5 keer vol toeristen naar Suriname dus over welke Nederlanders praat jij?? Of is het je droom of wens dat er geen toeristen meer naar Suriname gaan


  gemodereerd
 3. De mensen in de districten hadden weinig of geen geld maar konden, vissen, planten, kweken en waren op enkele na, tevreden en gelukkig. Nu zijn hun nakomelingen rovers en bedriegers.


  Maak melding
 4. Nee hoor. De politie moet met blatta’s te werk gaan, dan ga je zien hoe de criminaliteit afneemt. Afranselen op straat en geen medische zorg verlenen daarna.


  Maak melding
 5. Nog een dombo erbij dan wordt de politie aangeklaagd wegens mishandeling wat een stommiteit één dombo gaat er komen drie erbij ai mie Gado met zulke komt Suriname zeker vooruit.


  gemodereerd
 6. Dotveba 26 april 2020 At 10:20..Ik ben niet met jou eens.

  Ik was januari in Suriname. In de vliegtuig zaten heel veel Hollanders. Zowel jong en oud.


  Maak melding
 7. Op die foto is er toch niet 1 van de nieuwe auto’s van KPS? asani deuk mooi jere!
  Nu maar hopen dat het een vanowduketting is die zn marrs als onwettige eigenaar zal breken. Daarom kan ik niet jaloers zijn op grontapgudu’s of de haren uitmn hoofd trekken en verbaasd reageren als er erge dingen gebeuren met bepaalde mensen en soms hele families want oorzaak en gevolg fokop.


  Maak melding
 8. Deze jongeman neemt alvast een voorsprong wat Suriname te wachten staat. Soso jugujugu…moro ka ai kong, opo ai luku.
  .


  gemodereerd
 9. Dat bedoel ik dus. De uitlandige keskieshies die geen flikker voor dit land doen en hier alleen maar voor vertier komen, hebben de grootste kwebbels. Maakt bruine uit voor racisten terwijl hij zelf den racistische inborst heeft. Een landverrader ben je dan hou dan die grote kwebbel dicht.


  gemodereerd
 10. “Op die foto is er toch niet 1 van de nieuwe auto’s van KPS?”
  – Lekker belangrijk 😆


  gemodereerd
 11. Suriname wordt met de dag onveiliger.
  Als dit zo door gaat zal Suriname ook een downgrading krijgen op de Peace Index en tot onveilige landen behoren.

  Surimame is dan letterlijk gezakt tot junk-staat.


  Maak melding
 12. Boi ..handen afhakken …en los laten …geen gevangenisstraf…voor gratis voorziening …Suriname moet de wet aanpassen ….DOODSTRAF EN HANDEN AFHAKKEN ….net als moslim landen …..saka saka beesten


  Maak melding
 13. @Bongo bita, bekommer jij je maar om de zeer grote aantal criminelen onder jouw bevolkingsgroep. Ze zijn een ware plaag aan het worden. Door hun criminele daden is elke neeeeeeggher een verdachte neeeegggher. Dat heb je dus aan je eigen jeugd te danken. Bijzonder dat de neeeeggghergemeenschap dit gewoon accepteert ipv de criminele jongeren onder hen aan te pakken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES