American football speler Corliss Waitman tekent bij Pittsburgh Steelers

3
American football speler Corliss Waitman tekent bij Pittsburgh Steelers

De Amerikaanse sportman van Surinaamse afkomt, Corliss Waitman, heeft dit weekend getekend bij de Pittsburgh Steelers. Dat maakte het team zaterdag bekend. Waitman is toegevoegd als ‘special teams player’, aldus de Steelers.

De Pittsburgh Steelers (of simpelweg de Steelers) is een professioneel American footballteam uit Pittsburgh, Pennsylvania. Ze komen uit in de Noorddivisie van de American Football Conference (AFC), wat onderdeel is van de National Football League (NFL). Het is het oudste team van de AFC.

Waitman, die is opgegroeid in Nederland en de VS, heeft een Amerikaanse vader en een Surinaamse moeder. Zijn grootouders komen van de plantage Berlijn in Suriname. Hoewel hij zelf niet in Suriname heeft gewoond, is hij er heel vaak te vinden vertelt hij aan de redactie van Waterkant.Net.

“Thank you Steelers for the opportunuty. Mi e kanti ma mi no e fadon” zei de sportman vanmorgen op instagram:

https://www.instagram.com/p/B_bdLIbJ1sT/?igshid=dqe4iy5b96ce
Bekijk ook:

3 REACTIES

  1. Ja mang πŸ’ͺ🏽πŸ’ͺ🏽πŸ’ͺ🏽πŸ’ͺ🏽πŸ’ͺπŸ½πŸ‡ΈπŸ‡·πŸ‡ΈπŸ‡·πŸ‡ΈπŸ‡·πŸ‡ΈπŸ‡·πŸ‡ΈπŸ‡·πŸ‡ΈπŸ‡·πŸ‡ΈπŸ‡·πŸ™πŸΏπŸ™πŸΏ
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.