maandag, juni 24, 2024
HomeNieuws uit NederlandAmerican football speler Corliss Waitman tekent bij Pittsburgh Steelers

American football speler Corliss Waitman tekent bij Pittsburgh Steelers

-

Does Travel - naar Suriname

De Amerikaanse sportman van Surinaamse afkomt, Corliss Waitman, heeft dit weekend getekend bij de Pittsburgh Steelers. Dat maakte het team zaterdag bekend. Waitman is toegevoegd als ‘special teams player’, aldus de Steelers.

De Pittsburgh Steelers (of simpelweg de Steelers) is een professioneel American footballteam uit Pittsburgh, Pennsylvania. Ze komen uit in de Noorddivisie van de American Football Conference (AFC), wat onderdeel is van de National Football League (NFL). Het is het oudste team van de AFC.

Waitman, die is opgegroeid in Nederland en de VS, heeft een Amerikaanse vader en een Surinaamse moeder. Zijn grootouders komen van de plantage Berlijn in Suriname. Hoewel hij zelf niet in Suriname heeft gewoond, is hij er heel vaak te vinden vertelt hij aan de redactie van Waterkant.Net.

“Thank you Steelers for the opportunuty. Mi e kanti ma mi no e fadon” zei de sportman vanmorgen op instagram:

https://www.instagram.com/p/B_bdLIbJ1sT/?igshid=dqe4iy5b96ce

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. Ja mang 💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🙏🏿🙏🏿


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES