DBS: ’16-jarige jongen geëlektrocuteerd tijdens kluswerkzaamheden’

12
16-jarige jongen geëlektrocuteerd tijdens kluswerkzaamheden

De 16-jarige jongen, die afgelopen dinsdag om het leven kwam bij werkzaamheden in een vliering, is volgens politierapportage geëlektrocuteerd. Dat schrijft de Surinaamse krant Dagblad Suriname (DBS). Het gaat om een leerling van de LTS, genaamd Widjai Bahadoer (foto), die in zijn vrije tijd kleine klusjes deed.

Op die bewuste dinsdag was hij aan het werk in de vliering van een pand bij de Connection Mall (foto). Eerder vertelde de eigenaar van het pand, waar de jongen aan het werk was met nog een ander persoon, dat de 16-jarige plotseling kortademig werd. Hij zou om hulp geschreeuwd hebben en werd toen direct uit de vliering gehaald.

Volgens de politie is de jongen dus geëlektrocuteerd, schrijft de krant. Hoe dit komt, wordt nog onderzocht. De politie heeft het ontzielde lichaam van Widjai in beslag genomen ter obductie maar heeft nog geen officieel bericht hierover naar buiten gebracht.

12 REACTIES

 1. R.I.P. BOYKE. ZO JONG EN JE MOEST AL HOSSELEN. FAMILIE STERKTE MET JULLIE VERLIES
  gemodereerd

 2. Wat versta jij onder normaal leven ,is dat het gehaastig leven dat de mensheid nastreeft .

  Blijf dromen van een politie staat ,de virus wacht op jou .

  Is een oorlog tegen de denk beelden dat je op na houd in je lichaam .


  Maak melding

 3. Het onderwijs in Suriname gaat op alle fronten achteruit. Ook op de LTS. Een van de eerste lessen van deze school bij het vak elektrotechniek moet toch zijn: leerlingen let op losse draden, raak ze niet aan. Heb altijd een spanningzoeker op zak. Pas als je geen spanning gemeten heb draden aanraken. Ze moeten dus het onderwijsprogramma LTS gaan onderzoeken en desgewenst verbeteren.
  Wat ik ondanks zijn kritiek wil zeggen is : leerling LTS RIP. Ouders, Familieleden, vrienden en kennissen heel veel sterkte.
  Laten wij de wens uitspraken dat zijn overlijden een les voor ons moet zijn en dat zulke ongevallen nooit meer mogen gebeuren. 16 jaar oud is geen leeftijd om uit het leven te stappen.


  Maak melding

 4. Triest voor z’n jonge man en sterkte aan de familie.
  Alle top leiders praten over een nieuwe normaal, Amerika, Europa, Australie, Canada en tot 25 jaar geleden Zuid Afrika, zijn allemaal politiestaten. Het is het satanische democratisch systeem dat wereldwijd zijn tentakels heeft uitgezet. De hoofdpersonen zijn onzichtbaar, maar hun systemen zitten vooral in de banken, grote corporaties, koningkrijken,keizerreiken etc . Alle centrale banken van alle landen worden gecontroleerd door de IMF, World bank etc, want daar zitten de 13 families die alles op aarde bezitten. Hun handlangers mogen ook meegenieten, zolang zij hand en spandiensten voor hen verrichten. Ze presenteren zich als een fixtieve organisatie, vaak verscholen in hollywood films. Daarom worden zij die over hen praten als doomdenkers aangemerkt.Deze groep of groepen zitten nu wel in een probleem, omdat de families onderling vechten, er is een uitspraak geweest “only a ninja can kill a ninja” en dat speelt zich nu af. Een van de groepen zijn de jesuieten, het vaticaan is het hoofdkantoor en de paus de grootste handlanger, een valse profeet. Donald trump is een jesuiet, en is bezig Amerika weer groot te maken, door de leden van de andere groepen te laten opsluiten. Ze hebben ook een samenwerking met lichtkrachten die de planeet hersteld willen zien, alle sterzaden of millennials zijn lichtwerkers.
  De illuminatie bestaat uit zogenaamde joodse families die oologen financieren, Rotschild het EngelsKoningshuis, Belgisch koningshuis, Nederland heeft een in elkaar gedraait koningshuis, ze zijn gewoon niet van adel, etc ze zijn voorstaander van het uitlokken van een derde wereldoorlog, om zodoende de landen te verstikken met weer een marchallplan.
  de Surinaamse bank moet reeds op de hoogte zijn van het verslappen van de tentakels op de centrale banken, dus mijns inzien zijn er twee mogelijkheden, weghalen/wegzetten en uitkijken als de controle zich hersteld of investeren in privebedrijven dus nieuwe corporaties.Ik acht DDB niet zo slim om in te spelen op de gebeurtenissen in de wereld, maar bankiers, economen weten het zeker.
  We zullen afwachten en kijken of het gestolen geld is veiliggesteld (200 miljoen) of daadwerkelijk gestolen. Als het is weggezet komt het wel te voorschijn.
  gemodereerd

 5. Heel triest… Wordt niet alle voorzorg maatregelen genomen voordat je z’n jongentje de vliering opstuurt?

  Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor de jongen zijn veiligheid

  Rip jongen en veel sterkte aan de familie,


  Maak melding

 6. RIP condoleance aan ouders, jammer voor deze jongeman die een voorbeeld zou moeten zijn voor degene die opstaan uit hun huis gaan en nutteloos op hoeken gaan staan.


  Maak melding

 7. Waarom liegt de eigenaar dat de jongen kortademig werd. Ik hier ook al gereageerd en geschreven dat het niet klopte en dat de eigenaar een lul verhaal vertelde. Hij heeft de jongen doelbewust de dood ingejaagd. Je kan nooit geelectrocuteerd raken als alle kabels netjes in buizen lopen en niets in de vliering blijft slingeren. Dat moet dan een hevige stroomkabel zijn. Ik denk dat er meer aan de hand was in de vliering.


  Maak melding

 8. Moffo_Korantie 26 april 2020 At 20:35
  “Waarom liegt de eigenaar dat de jongen kortademig werd. Ik hier ook al gereageerd en geschreven dat het niet klopte en dat de eigenaar een lul verhaal vertelde. Hij heeft de jongen doelbewust de dood ingejaagd. Je kan nooit geelectrocuteerd raken als alle kabels netjes in buizen lopen en niets in de vliering blijft slingeren. Dat moet dan een hevige stroomkabel zijn. Ik denk dat er meer aan de hand was in de vliering.”

  Eigenaren laten soms (of vaak) werkzaamheden plegen door allrounder beunhazen. Wanneer een professional dan een keer komt voor herstel of onderhoud, wanneer die beunhaas het niet aankan, dan pas komt aan het licht dat er brand en/of kortsluitingsgevaar is en het netwerk helemaal niet goed is aangelegd. Daarom moet je nooit een arbeider/aannemer vertrouwen die met Chinese rommel aan komt lopen, vooral voor electriciteit. Je gaat achteraf altijd spijt hebben en duurder uit zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.